Poista Svcvmx virus (Ilmaiset Ohjeet) - Viruksen Poisto-ohjeet

Svcvmx viruksen Poisto-ohje

Mikä on Svcvmx virus?

Asiat jotka tulee tietää, jos Svcvmx.exe virus toimii tietokoneellasi

Svcvmx virus

Svcvmx virus on vaarallinen mainosklikkaus Troijalainen, joka voi suorittaa erilaisia aktiviteetteja tietokoneella ilman käyttäjän tietämystä. Vaarallinen virus koettaa toimia huomaamatta, joten se estää käyttäjää käynnistämästä turvaohjelmaa ja näyttää “The Requested Resource is in Use” virheen, aina kun uhri koettaa tehdä niin.

Svcvmx.exe on prosessi, joka on yhteydessä mainosklikkaus Troijalaiseen, ja se on vastuussa etäpalvelimelle yhdistämisestä toistuvasti. Yleensä se lataa mainoksia kolmansien osapuolien mainostajilta ja luo maksu-klikkauksesta tuloja Troijalaisen kehittäjille. Käyttäjä ei kuitenkaan huomaa mitään.

VirusActivity.com asiantuntijat sanovat, että Troijalainen voi kommunikoida vaarallisten verkkosivujen kanssa, jotka lisäävät järjestelmän saastumisen riskiä ylimääräisillä haittaohjelmilla.

Kun sinulla on Svcvmx virus, niin tietokone toimii hitaasti, ja käyttäjälle on vaikeampaa suorittaa tehtävä. Koska Troijalainen käyttää nettiyhteyttä ladatakseen kolmansien osapuolien sivustoja ja mainoksia, sinun nettiselaimesi ja ohjelmasi, jotka käyttävät Internet yhteyttä, voivat hidastua tai kaatua myös silloin tällöin.

Ilmeisesti kukaan ei halua kokea tällaisia ongelmia, joten me todella suosittelemme etsimään kuvatun Troijalaisen järjestelmästä ja poistamaan sen niin pian kuin mahdollista.

Svcvmx Troijalainen virusSvcvmx virus mainosklikkaus Troijalainen virus, joka käyttää uhrien tietokoneiden tehoa yhdistämään etäpalvelimille ja lataamaan kolmansien osapuolien manioksia luodakseen tuloja Troijalaisen kehittäjille.

Voit päätellä, että Troijalainen toimii järjestelmässä avaamalla WIndows Tehtävien Hallinnan ja etsimällä Svcvmx.exe prosessin sieltä. Tämän tehtävän lopettaminen ei ehkä ole mahdollista. Siitä huolimatta, alla olevat Svcvmx poisto-ohjeet kertovat sinulle miten voit ottaa viruksen pois käytöstä väliaikaisesti, joten turvaohjelmasi voi poistaa sen onnistuneesti.

Mieti ammattilaisten haittaohjelmaa, kuten FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner Svcvmx viruksen poistoon. Se puhdistaa järjestelmäsi kaikista vaarallisista tiedostoista, joita tämä Troijalainen käyttää tehtäviinsä.

Mainosklikkaus Troijalaisen levitys

Troijalaiset hevoset ja muut kriittiset tietovirukset leviävät enimmäkseen turvallisen näköisinä tiedostoina (koska niiden luojat koettavat pakottaa tietokoneen käyttäjät asentamaan tai avaamaan niitä). Siksi on todella epätodennäköistä, että löydät kuvatun Troijalaisen sähköpostin liitteessä tai laittoman ohjelmapaketin mukana.

On sanomattakin selvää, että sinun ei kannata koettaa asentaa laittomia ohjelmia, kuten kräkkejä tai avaingeneraattoreita saadaksesi lisensoituja ohjelmia ilmaiseksi. Tällaiset ohjelmat ovat todella vaarallisia ja voivat täyttää järjestelmäsi keyloggereilla, vakoiluohjelmilla, selaimen työkalupalkeilla ja muilla vaarallisilla haittaohjelmilla, jotka hidastavat järjestelmää.

Suojataksesi itseäsi tällaisilta viruksilta, mieti haittaohjelman poistajan asennusta ja pysy erossa kyseenalaisista tiedostoista, ohjelmista ja kaikenlaisesta epäilyttävästä materiaalista, kun selaat nettiä.

Poista Svcvmx virus heti

Svcvmx poisto voi olla vaikeaa, mutta vain jos poistat sen manuaalisesti. Tällaiset vaaralliset ohjelmat käyttävät useita tekniikoita asettaakseen juurensa tietokoneen järjestelmään ja pysymään siellä. Sen poistamiseksi ja estääksesi sitä käyttämästä Prosessorin tehoa laittomiin aktiviteetteihin, sinun kannattaa miettiä haittaohjelman poistajan käyttöä.

Jos kohtaat ongelmia, kun koetat poistaa Svcvmx virusta, käynnistä tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla ensin. Se luultavasti ottaa viruksen pois käytöstä ja antaa sinun turvaohjelmasi toimia ongelmitta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Svcvmx viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Annetut ohjeet kertovat, miten löytää ja poistaa Svcvmx virus kokonaan. Ole hyvä ja seuraa annettuja askeleita, jotta voit ottaa viruksen pois käytöstä ja käynnistä turvaohjelmasi.

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Svcvmx käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Svcvmx pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Svcvmx on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Svcvmx ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä