Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista .zzz File Extension virus (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

Kuinka vaarallinen .zzz Tiedosto Laajennus virus on?

.zzz Tiedosto Laajennus virus on vaarallinen ohjelma, joka blokkaa käyttäjien tiedostot lisäämällä .zzz Tiedosto Laajennuksen niihin kaikkiin. Tämä haittaohjelma voidaan lisätä myös’lunnasohjelma’ kategoriaan koska sen päätavoite on pakottaa uhrit maksamaan lunnaat erikoisavainta vastaan joka tarvitaan tiedostojen salauksen poistoon. Ole hyvä ja ÄLÄ tue hakkereita maksamalla lunnaat, koska ei ole varmaa että he auttavat sinua saamaan tiedostosi takaisin! Jos tiedostossasi on .zzz laajennus, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi Teslacryptin tai sen uusien versioiden varalta. Heti kun tämä lunnasohjelma pääsee järjestelmään niin se suorittaa tarkistuksen löytääkseen tarvittavat tiedostot. Yleensä se etsii tiedostoja joissa on nämä päätteet:.docx, .docm, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .pptm, .pdf, .eps, .ai, .indd, .cdr, .dng, .lnk, .jpg, .png, .pdd, .doc, .jfif, .jpeg, .gif, .bmp, .exif, .txt, .wps, .mp3. Kun se löytää tarvittavat tiedostot niin se salaa ne RSA-2048 salaus algorytmillä. Se alkaa myös näyttämään suurta varoitusviestiä joka kertoo uhrille, että hänen pitää maksaa lunnaat jotta hän voi saada tiedostonsa takaisin. Kun pidetään mielessä, että tämä lunnasohjelma pystyy vaikuttamaan kuviin, musiikkiin, videoihin, työdokumentteihin ja jopa taiteeseen ja siksi me arvioimme, että löytyy satoja PC käyttäjiä jotka ovat jo maksaneet lunnaita .zzz Tiedosto laajennus lunnasohjelmalle. Sinun ei valitettavasti kannata koskaan tehdä tätä. Ensimmäinen asia joka sinun pitää tehdä sen jälkeen, kun sinulla on tämä lunnasohjelma, on katkaista nettiyhteytesi. Sinun pitää myös tarkistaa tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla ja poistaa .zzz Tiedosto Laajennus virus tietokoneeltasi. Sen tekemiseen meidän suosituksemme on Reimage Reimage Cleaner Intego. Lopuksi sinun kannattaa koettaa poistaa tiedostojesi salaus. Jos sinulla ei ole varmuuskopioita niin voit koettaa näitä ohjelmia: R-Studio, Photorec tai Kaspersky virus-fighting utilities. Meidän pitää kuitenkin varoittaa sinua, että ne eivät toimi koska olet tekemisissä vaarallisen .zzz Tiedosto Laajennus haittaohjelman kanssa.

The picture showing zzz file extension ransomware

Kuinka tämä uhka voi saastuttaa tietokoneeni?

Yleensä, .zzz Tiedosto Laajennus lunnasohjelma ja muut tämän tyyliset virukset leviävät ’tärkeinä’ sähköposteina. Troijalainen hevonen, jonka pitäisi saastuttaa järjestelmä tällä verkkouhalla on yleensä piilotettu liitteisiin. Huijatakseen käyttäjät lataamaan sen, sähköposti esittelee itsensä varoituksena joltain valtion laitokselta, jne. Voidaksesi suojella itsesi saastuneilta sähköpostin liitteiltä, sinun pitää tarkistaa kaikki viestit kahdesti ennen kuin avaat niitä. Ensimmäiseksi, sinun pitää tarkistaa lähettäjä, sitten sinun pitää lukea koko viesti. Jos se näyttää liian hyvältä ollakseen totta tai jos se on täynny kirjoitus- ja kielioppivirheitä, sinun kannattaa poistaa se. Me tietenkin suosittelemme asentamaan luotettavan haittaohjelman poistajan jotta voit välttää ei toivottuja ohjelmia ja vaarallisia viruksia.

Jos tietokoneesi on saastunut niin vaikuttaa siltä, että lunnaat on ainoa tapa saada tiedostosi takaisin. Sääntönä tällaiset uhat vaativat $300 – $500 lunnaat. Sinun kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että ei ole mitään takuita että lunnaiden maksu auttaa sinua samaan avaimen jolla voit poistaa salauksesi. Voidaksesi estää tiedostojesi JA rahojesi menetyksen, sinun kannattaa seurata seuraavalla sivulla annettuja ohjeita.

.zzz Tiedosto Laajennus viruksen yleiskatsaus:

 • Tämä virus kuuluu ’lunnasohjelma’ kategoriaan;
 • Se tunkeutuu tietokoneille saastuneiden sähköpostien liitteenä;
 • .zzz Tiedosto Laajennus salaa tiedostot RSA-2048 algorytmillä;
 • Se lisää .zzz laajennuksen kaikkiin saastuneisiin tiedostoihin;
 • .zzz Tiedosto Laajennus viruksen poisto ei palauta lukittuja tiedostoja.

Kuinka poistaa .zzz Tiedosto Laajennus lunnasohjelma tietokoneelta?

Jos tietokoneessasi on saastunut tällä lunnasohjelmalla ja et voi avata tiedostoja niin sinun kannattaa ensin katkaista nettiyhteys. ole hyvä ja tee se niin pian kuin mahdollista jotta voit estää muiden tiedostojen menetyksen. Sitten sinun pitää poistaa tämän lunnasohjelman vaaralliset tiedostot ja palauttaaa tiedostosi. Nämä ohjeet auttavat sinua sen tekemisessä:

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .zzz File Extension viruksen Poisto-ohje:

Poista .zzz File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .zzz File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .zzz File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .zzz File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .zzz File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että .zzz File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .zzz File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-zzz-file-extension-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta .zzz File Extension virus