Poista .exx File Extension virus (Helpot Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Kiristysohjelmat

.exx File Extension viruksen Poisto-ohje

Mikä on .exx File Extension virus?

Kuinka voin saada .exx File Extension virus tartunnan?

Meidän pitää ensimmäiseksi sanoa, että .exx File Extension virus kuuluu ”lunnasohjelma” kategoriaan. Heti kun se tunkeutuu tietokoneelle, se salaa tiedostot, estää Internetyhteyden ja näyttää varoitusviestiä joka pyytää uhria maksamaan lunnaan saadakseen salauksen poistoavaimen. Tämä avain vaaditaan tiedostojen salauksen poistoon (video tiedostot, kuvat, yrityksen dokumentit ja vastaavat) RSA 2048-bit mekanismilla, koska sitä on käytetty salaamaan tiedostot saastuneella PC:llä. Me EMME tietenkään suosittele salauksen poistoavaimen hankkimista ja verkkorikollisten tukemista jotka ovat vastuussa tästä lunnasohjelmasta. Tämän sijaan, sinun kannattaa poistaa .exx File Extension virus luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Sitä voidaan myös käyttää muiden lunnasohjelmien poistoon, kuten Teslacrypt, .vvv file extension virus ja muut.

The picture showing ransomware notification

Kun puhutaan tämän haittaohjelman levityksesta niin meidän pitää sanoa, että tämän verkkouhan saaminen ei ole vaikeaa. Viimeisten raporttien mukaan ’.exx File Extension’ lunnasohjelma leviää näiden tapojen avulla:

 • Tekaistut mainokset. Useimmiten nämä vaaralliset pop-up ilmoitukset esittelevät itsensä ”päivityksinä” laillisille ohjelmille. Sinulle voidaan tarjota päivityksiä ohjelmiin, kuten Java, Flash Player, FLV Player sekä vastaaviin sovelluksiin.
 • Saastuneet verkkosivut. Viimeisten raporttien mukaan, lunnasohjelmiin liittyvät Troijalaiset voivat saastuttaa Word Press sivustot ja käyttää niitä saastuttamaan PC käyttäjiä lunnasohjelmilla. VOit myös saada lunnasohjelman laittomilta sivustoilta, kuten torrent sivut ja sivut jotka ovat täynnä aikusviihdettä.
 • Roskaposti ja harhaanjohtavat sähköpostit. Useimmat tällaiset viestit kertovat mahdollisesti voitosta, alennuksista, upeista jäsenyyksistä ja vastaavista eduista. Kun ne huijaavat uhrinsa lataamaan haitallisia liitteeitä niin .exx File Extension virus saastuttaa järjestelmän.

.exx File Extension lunnasohjelman estäminen:

Ei onneksi ole vaikeaa estää .exx File Extension viruksen ilmaantumista järjestelmään ja välttää sitä, että kaikki tiedostosi olisivat erityisen algorytmin saalaamia. Tämän tekemiseksi sinun kannattaa aina käyttää luotettavaa haittaohjelman poistajaa ja pitää se päivitettynä. Vain lailliset haittaohjelman poistajat voivat pitää sinut turvassa saastuneilta latauksilta ja vastaavilta vaaroilta. Muista myös pysyä erossa laittomilta sivustoilta koska niiden tavoite on huijata käyttäjiä ja saastuttaa heidän tietokoneensa haittaohjelmilla. Lopuksi, pysy erossa crack tiedostoista, laittomista ohjelma versioista ja päivityksistä. Jos tarvitset erityisen työkalun ja et halua maksaa siitä, koeta löytää ilmainen JA laillinen sovellus crack tiedostoa tarvitsevan sijaan. Useimmat tällaiset versiot ovat haittaohjelmien saastuttamia.

’.exx File Extension’ viruksen poisto:

Jos näet ’.exx’ file extension päätteen .png, .jpeg ja vastaavien sijaan niin on hyvin mahdollista, että tietokoneesi on lunnasohjelman saastuttama. Tässä tapauksessa sinun kannattaa katkaista tietokoneesi Internet yhteys heti koska tämä uhka voit salata tiedostoja jotka on tallennettu Dropboxiin ja vastaaviin sovelluksiin. Poista myös USB-tikku ja ulkoiset kovalevyt jotta voit suojella niitä. Nyt sinun kannattaa miettiä .exx File Extension viruksen poistoa. Yksityiskohtaiset ohjeet löydät alta.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen .exx File Extension viruksen Poisto-ohje

Poista .exx File Extension käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto .exx File Extension

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita .exx File Extension poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista .exx File Extension käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen .exx File Extension pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että .exx File Extension on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi .exx File Extension ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä