Lataa Reimage

Ota yksityisyytesi ja turvallisuutesi vakavasti

Reimage Lisätietoja Reimage, Poista, Ehdot ja Yksityisyys.

Askel 1

 Avaa Asennustiedosto

Avaa Asennustiedosto

Etsi asennustiedosto ja tuplaklikkaa avataksesi

Askel 2

 Klikkaa 'Yes' tai 'Run'

Klikkaa 'Yes' tai 'Run'

Anna asennustiedostolle lupa käyttää turvadialogia

Askel 3

 Seuraa Asennustiedoston Ohjeita

Seuraa Asennustiedoston Ohjeita

Lue ohjeet kuinka teet ohjelmistosi asetukset

Norton Secured PC WORLD Norton SECURED McAfee SECURE

Kiitos, että latasit Reimage PC Korjaustyökalun! Se on tehokas sovellus joka on suunnitteltu parantamaan tietokoneen toiminnallisuutta usealla tavalla. Reimage korjaa Windows virheitä, eliminoi tietokone viruksia ja parantaa PC:n vakautta sen ainutlaatuisella korjaustekniikalla joka luottaa 25.000.000 komponenttiin joita käytetään korjaamaan Windows käyttöjärjestelmä, korvaamalla puuttuvat tiedostot uusilla. Avira AntiVir moottorin ansiosta, Reimage poistaa kaikki mahdolliset virukset, kuten haittaohjelmat, mainosohjelmat, Troijalaiset hevoset, madot, vakoiluohjelmat ja rootkitit. Täysi Reimage arvostelu löytyy täältä.

TÄRKEÄÄ!

Joskus et voi poistaa kaikkia viruksia yhdellä turvallisuustyökalulla. Eri haittaohjelman poistajilla on erilainen virus tietokanta, joten siksi on aina mahdollista, että sinun pitää kokeilla usita eri skannereita jotta löydät kaikkein parhaimman. Kun kokeilet Reimagea niin sinun kannattaa kokeilla ilmaista SpyHunter skanneria joka antaa sinun tarkistaa tietokoneesi ilmaiseksi. Me suosittelemme ostamaan sen lisensoidun version jos tämä haittaohjelman poistaja kertoo sinulle vaarallisista tiedostoista jotka ovat tietokoneellasi. Reimage on laajalti hyväksytty haittaohjelman poistaja joka on saanut upeita pisteitä poistaessaan viruksia, kuten selaimen kaappaajat, mainosohjelmat, lunnasohjelmat ja muut. Onko sinulla vielä kysymyksiä? Kerro meille niistä. Saat meihin yhteyden Kysy meiltä sivun kautta.

MITÄ MUUTA SINUN TULISI MUISTAA

Reimage ilmaisversio voi tarkistaa tietokoneesi virheiden ja virusten varalta. Voit poistaa haittaohjelmat tällä ohjelmalla vain kun olet ostanut sen lisensoidun version. Jos olet tyytyväinen valintaasi niin voit poistaa Reimagen tietokoneeltasi. Vaihtoehtoiset ohjelmat joita voit kokeilla viruksesi poistamiseen, ovat Malwarebytes ja SpyHunter 5.

Jos yhä epäilet kannattaako sinun ostaa haittaohjelman poistaja tai ei niin muista, että vuosi 2016 on haitta- ja lunnasohjelmien vuosi, jotka voivat salata tiedot koneelle pääsyn jälkeen. Palauttaaksesi salatut tiedot, käyttäjän pitää maksaa lunnas, joka on $300 (jos olet PC käyttäjä) – $10000 ja enemmän (jos olet yrittäjä). On aina halvempaa pitää itsesi turvassa kuin jättää järjestelmäsi suojaamatta ja maksaa tietokoneteknikoille kun koetat palauttaa salatut tiedostosi ilman takuuta, että saat ne takaisin. 

KIITOS!