Reimage arvostelu, ilmainen lataus

123

Reimage on laillinen tietokoneen korjausohjelma, jonka on setifioinut Softpedia. Se sopii Windows, Mac OS X ja Android käyttöjärjestelmiin.

Reimage vahvin puoli on Windows Repair. Ohjelma on jo niittänyt mainetta ainutlaatuisena huoltapalveluna joka tunnistaa suurimman osan järjestelmän ongelmista. Ominaisuus joka erottaa sen parhaiten muista on Reimage Repair kyky korjata järjetelmää lataamalla puuttuvat, poistetut tai saastuneet tiedostot sen omasta tietokannasta.

Tämän ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse ladata hajonnutta ohjelmaa. Vaikka sitä pidetään PC:n korjausohjelmana niin voit poistaa viruksen Reimage Repairilla koska ohjelmassa on Avira AntiVir sisäänrakennettuna. Kun pidetään mielessä, että Avira on palkintoja voittanut tuote jolla on satoja mainintoja niin ei ole epäilystä, että Reimage on ratkaisu jota kannattaa miettiä kun ollaan tekemisissä haittaohjelman kanssa.

Jos Windows ei ole käyttämäsi käyttöjärjestelmä niin voit valita Reimage Mac ja Reimage Mobile Cleanerin. Sen kehittäjät ovat selvästi kehittäneet työkalun jokaiselle käyttöjärjestelmälle.

Reimage Lataus

Voit ladata Reimagen täältä. Se on yhteensopiva Windows XP/Vista/7/8/10 Käyttäjärjestelmien kanssa. Kun ohjelma tarkistaa tietokoneen niin se on kolmevaiheinen: Komponentit, Turvallisuus ja Vakaus.

Kun komponentit ontarkistettu niin ohjelma tunnistaa muistin määrän, kovalevyn nopeuden, CPU tiedot, ja muut vastaavat. Windows virheet, käyttöjärjestelmän virheet, blue screen of death (BSoD), saastuneet DLLt, tietokoneen kaatumiset ja virusongelmat paljastuvat ja korjataan Reimage Automated PC Repair.illa Toiseksi, ohjelma tekee turvatarkistuksen. Tässä vaiheessa, Reimage Repair löytää kaikki virukset, kuten mainosohjelmat, troijalaiset, vakoiluohjelmat, madot, rootkitit ja vastaavat haittaohjelmat. Koska siinä on Avira AntiVir niin se auttaa sinua löytämään ja poistamaan kaikki haittaohjelmat, vakoiluohjelmat ja muut virukset. Lopuksi, se valvoo järjestelmän vakautta ja määrittää ohjelmat jotka kaatuvat eniten.

Näiden kaikkien ongelmien korjaamiseksi sinun pitää ostaa Reimage Lisenssiavain, joka maksaa €69.95. Jos et ole tyytyväinen sen palveluun niin sinulla on 60 päivää saadaksesi rahasi takaisin. Jos et saa tietokonettasi korjattua Reimagella niin voit käyttää ilmaista asiakastukea joka on saatavilla kaikissa maissa ja aikavyöhykkeissä. Ota huomioon, että tällä ohjelmalla ei ole reaaliaikaista suojausta.

Voit poistaa haittaohjelmat Reimagella mutta se ei suojaa järjestelmääsi, sen tekemiseksi sinun pitää käyttää ohjelmaa, kuten Reimage Protector. Suojataksesi tietokonettasi, meidän suosituksemme on pitää sitä tukemassa vakoiluohjelman poistajaa tai anti-virusta.

Reimage Express arvostelu:

Reimage Express on ilmainen työkalu Reimagelta. Sen tavoitteena on auttaa Windows ongelmissa jotka voidaan tunnistaa pikatarkistuksella. Kun se on tarkistanut järjestelmän niin se diagnosoi järjestelmän pääongelmat ja kertoo ne Reimagen raportissa. Se korjaa ne patentoidulla teknologialla.

Reimage Express sovelluksella ei kuitenkaan ole täyttä korjauspalvelua. Jotta voit poistaa haittaohjelmia, korjata viruksia, korvata puuttuvia tiedostoja niin sinun pitää hankkia Reimage Aktivointiavain. Tämä ohjelma on yhteensopiva Windows XP/Vista/7/8/10 Käyttöjärjetelmien kanssa.

Lue koko Reimage Express arvostelu

Reimage Plus arvostelu:

Reimageplus on Reimage Repairin virallinen sivu. Se on täysin laillinen sivusto, joka tarjoaa Reimage free, Reimage PC Repair ja vastaavat ohjelmat. Voit joskus huomata mainoksia tältä sivustolta. Tässä tapauksessa sinun pitää tarkistaa tietokoneesi Reimagella tai vastaavalla anti-virus ohjelmalla.

Mainoksien aiheuttaja voi olla mainosohjelma (selaimen lisäosat, laajennukset, lisäosat ja työkalupalkit) jotka leviävät nipussa freeware ja shareware ohjelmien avulla. Sinun pitää varmistaa, että järjestelmäsi on vapaa epäilyttävistä selaimen lisäosista jotka koettavat ansaita rahaa kolmansien osapuolien mainoksilla. Useimmissa tapauksissa selaimen palauttaminen auttaa ongelman ratkaisemisessa. 

Lisätietoja Reimage mainosten poistosta.

Reimage Macille arvostelu:

Jos etsit korjausohjelmaa joka sopii Mac OS X järjestelmille niin sinun kannatta miettiä Reimage Macille lataamista. Voit asentaa sen tätä linkkiä klikkaamalla. Tämä ohjelma on suunniteltu parantamaan järjestelmän suorituskykyä poistamalla ei-toivotut ja haitalliset ohjelmat jotka on asennettu tietokoneellesi vahingossa. Se on loistava ratkaisu kun käsitellään potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Tämän lisäksi, Reimage Macille tarjoaa selaimen puhdistuksen, virheiden korjauksen ja käyttäjien avustuksen välimuistin kanssa. Sitä voidaan käyttää komponenttien päivittäiseen tarkistukseen, tällainen valvonta auttaa pitämään järjestelmän nopeana ja mukavana käyttää. Kun sinulla on Reimage tietokoneella tai iPadilla niin sinun tulee tietää, että tämä versio ei tarjoa turvapalvelua.

Jos haluat pitää Mac OS X järjestelmäsi turvassa niin sinun kannattaa käyttää myös anti-virus ohjelmaa.

Reimage Androidille arvostelu:

Reimage Androidille on luultavasti marrkinoiden odotetuin työkalu. Ihmiset ovat käyttäneet tätä käyttöjärjestelmää kuukausien ajan ja koko ajan etsineet sovellusta joka auttaa heitä Android laitteiden kanssa. Et tietenkään voi tietää mitkä sovellukset ovat hyviä ja mitä kannattaa välttää, voit siis saada todellisen tuholaisen tietokoneellesi.

Vaikuttaa siltä, että nämä huolet ovat ohi koska Reimage Androidille voi helposti auttaa sinua. Kun se on asennettu niin sovellus tarkistaa laitteen ja tunnistaa ongelmat. Sen tarkoituksena on löytää asiat jotka kuluttavat liikaa puhelimien ja tablettien muistia, kuten vaaralliset sovellukset, puhe/sms historia, välimuisti, jne. Tämä sovellus on ilmainen, voit siis korjata Android laitteesi Reimagella täysin ilmaiseksi. 

Onko Reimage laillinen?

Löytyy useita sivustoja jotka sanovat, että “Reimage on virus”, “Reimage on mainosohjelma” ja vastaavaa. Todellisuudessa ne jotka väittävät, että se on vaarallinen sovellus ovat väärässä kosk mikään anti-virus tai haittaohjelman poistaja ei tunnista sitä. Se on virukseton ohjelma joka on suunniteltu korjaamaan tietokonevirheitä ja parantamaan niiden toimintaa korjaamalla hajonneet tiedostot.

Kun se aloitti yhteistyön Avira AntiVir kanssa, Reimage Repair Tool haivaitsee haittaohjelmat ja poistaa ne järjetelmästä. Jos sinulla on epäilyksiä sen luotettavuudesta niin sinulla voi olla Reimage Repair crack version koneellasi. Pidä mielessäsi, että tällaisten versioiden käyttö on laitonta. Voit saada sakkoja ja ne voivat myös saastuttaa tietokoneesi.

Lue lisää Reimagen luotettavuudesta.

Reimage Usein Kysytyt Kysymykset

Kysymys: Minun vanha haittaohjelman poistaja on vanhentunut joten etsin parhaillaan jotain uuttaa virusten poistajaa. Kun olen selannut nettiä niin löysin Reimage Repairin, joten mietin voiko tämä ohjelma suojella PC:tä tehokkaasti? Olen lukenut joitan eriäviä arvosteluja tästä sovelluksesta ja en tiedä mihin niistä voisin luottaa.

Vastaus: Netistä löytyy useita mielipiteitä melkein jokaisesta ohjelmasta, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että jokainen mielipide olisi oikea. Viimeaikainen yhteistyö Avira Antivir kanssa kertoo sen, että Reimage on nyt parantanut sen virusten tunnistusta ja poistamista ja se sopii täydelliseksi suojaksi viruksia vastaan.

Vastaus: Mitein Reimagen hankkimista, olen kuitenkin huomannut, että tästä ohjelmasta löytyy useita versioita. Mitä eroa on Reimage Express ja Reimage Repair versioilla? En tarvitse kaikkein tehokkainta anti-virusta koska en käytä PC:tä usein, mutta haluan silti olla turvassa kun selaan nettiä. Tarvitsen hieman neuvoa mikä ohjelma minun kannattaa valita.

Vastaus: Jos et käytä tietokonetta usein ja tee vain joitain toimenpiteitä niin Reimage Express on sinulle riittävä. Se tarkistaa järjestelmäsi ja raportoi yksinkertaiset ongelmat jotka se löysi. Jos käytät sähköpostia, selaat nettiä tai lataat ilmaisohjelmia niin sitten sinun kannattaa hankkia parempi suojaus.

Reimage Repair on premium versio jossa on enemmän ominaisuuksia. Reimage Repair voi korjata ongelmia joita virukset aiheuttavat, korvaa saastuneet tiedostot uusilla ja sen lisäksi sinulla on pääsy Reimage asiakaspalveluun puhelimella ta sähköpostilla 24/7. Jos Internet turvallisuus on listasi kärkipäässä niin sinun kannattaa heti valita Reimage premium versio.

Kysymys: Onko Reimagen käyttö turvallista? Millainen on tämän sovelluksen Yksityisyyden suoja? Ovatko henkilökohtaiset tietoni ja tiedostoni turvassa?

Vastaus: Reimagen käyttö on taatusti turvallista. Ainoat tiedot joita PC:ltä kerätään ovat tekniset tiedot joita tarvitaan viruksen vahinkojen korjaamiseen. Voit olla varma, että henkilökohtaisia tietojasi, joita vaaditaan tuotteen ostoon, ei jaeta tai myydä kolmansille osapuolille. He eivät myöskään tee kopioita tiedostosoistasi eivätkä tallenna niitä etäpalvelimille. Voit ladata tämän ohjelman turvallisesti ja olla varma, että tiedostosi ovat turvassa.

Kysymy: Onko Reimagen lataus ilmaista?

Vastaus: Reimage Repair ei ole ilmainen virustyökalu. Se kuitenkin tarjoaa sinulle kaikki tärkeät ominaisuudet joita tarvitaa virusten löytämiseen ja poistoon tietokoneeltasi. Jos haluat ilmaisen työkalun niin voit ladata Reimage Express ohjelman, joka tarkistaa järjestelmän ja kertoo sinulle sen tilan. Se korjaa myös perusvirheet ja ongelmat.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä