Reimage opas

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - www -
123

Reimage esittely

Reimage on tehokas Windows korjaustyökalu, joka on yhteensopiva Windows 7/8/10/Vista/XP käyttöjärjestelmien kanssa. Tämä ohjelma voi auttaa sinua korjaamaan useita Windows vikoja, Blue Screen of Death (BSoD), virus vahingot ja korvaamaan puuttuvat tai saastuneet DLL tiedostot. 

Asiantuntijoiden mukaan, Reimage Repair tarkistaa tietokoneen ongelmien varalta ja luo raportin, joka luokittelee ongelmat seuraaviin kategorioihin:

 • Laitteisto;
 • Turvallisuus;
 • Vakaus.

Laitteisto kategoriaan kuuluu Random Access Memory (RAM) tarkistus, Computer Processing Unit (CPU) virrankäyttö ja Hard Drive (HD) nopeus. Reimage tarkistuksen jälkeen, käyttäjille annetaan ehdotuksia mitkä laitteiston osat kannattaa vaihtaa tietokoneen suorituskyvyn maksimoimiseksi. 

Tämän lisäksi Reimage toimii yhteistyössä Avira AntiVir ohjelman kanssa, se käyttää suurta virustietokantaa verkkouhkien tunnistamiseksi laitteella. Turvallisuus kategoriaan kuuluu erilaisten potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) tunnistus, mukaan lukien selaimen kaappaajat, mainosohjelmat, vakoiluohjelmat, ja jopa Troijalaiset hevoset. 

Reimage Repair tarjoaa myös tietoa laitteen vakaudesta. Toisin sanoen, käyttäjät saavat selville mitkä ohjelmat ja sovellukset kaatuvat useimmin ja kuinka usein. Tarkistuksen lopussa, käyttäjät voivat verrata järjestelmiensä profiileja maailmanlaajuisen keskitason kanssa ja saada nopean yhteenvedon tunnistetuista ongelmista. 

Kaiken kaikkiaan, Reimage on hyödyllinen työkalu, kun yritetään optimoida tietokoneesi suorituskykyä. Käyttäjien pitää kuitenkin olla varuillaan, koska tätä ohjelmaa kannattaa käyttää toisen turvaohjelman tukena — Reimage voi korjata viruksen vahingot vain, kun verkkouhka on poistettu antiviruksen toimesta tai laitettu karanteeniin. Opi lisää lukemalla Reimage arvostelu.

Lataa ja asenna Reimage Repair

Voit ladata Reimage ohjelman täältä. Kun olet ladannut sovelluksen, sinut ohjataan User Account Control (UAC) pop-up ikkunaan, joka pyytää sinua sallimaan muutokset laitteellesi. Klikkaa Yes, kuten alla on näytetty:

Kun Reimage asennusvelho aukeaa, sinun kannattaa valita haluamasi kieli ja painaa Install painiketta. Pidä mielessäsi, että asennuksen jälkeen tämä optimointityökalu aloittaa automaattisesti järjestelmän täyden tarkistuksen, jos et laita ruksia ”Don't scan my computer after the installation is complete” laatikkoon.

Pidä mielessäsi, että Reimage Repair on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

 • Windows 8 (32 & 64bit);
 • Windows 7 (32 & 64bit);
 • Windows Vista (32 & 64bit);
 • Windows XP (32bit);

Kehittäjät sanovat, että asennuksen ei pitäisi kestää yli 5 minuuttia. Odota sen valmistumista ja olet valmis käyttämään sovellusta välittömästi. Jos olet asentanut sen vahingossa laitteelle, jota se ei tue, niin opi miten poistaa Reimage.

Tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla

Kun oles asentanut Reimage ohjelman, sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi automaattisesti. Voit aloittaa tarkistuksen myös manuaalisesti. Sen tekemiseksi; avaa Reimage tupla-klikkaamalla sen kuvaketta. Sinua pyydetään valitsemaan, oletko uusi käyttäjä vai onko sinulla jo Reimage lisenssiavain. 

Uusien käyttäjien kannattaa valita ensimmäinen vaihtoehto ja antaa Reimagen tarkistaa laitteensa. Yleensä ohjelma suorittaa viisi vaihetta tarkistuksen aikana, kuten tässä on näytetty:

 • Tietojen kokoaminen;
 • PC profiilin luominen;
 • PC vakauden tarkistaminen;
 • PC turvallisuuden seuranta;
 • Yhteenvedon tarjoaminen.

Ensimmäiseksi, Reimage alkaa keräämään tietoja tietokoneestasi. Tähän kuuluu vapaan muistin tarkistaminen, CPU käyttö ja kovalevyn nopeus. Tämä antaa heti kuvan järjestelmäsi ja nykyisistä ongelmista.

Myöhemmin, Reimage Repair tarkistaa jaetut DLL tiedostot, sovellusten polut, päivittämättömät rekisterit ja aloitusohjelmat. Rekisterimerkintöjen puhdistaminen, jotka eivät ole olemassa, voi auttaa tietokoneen suorituskykyä huomattavasti.

Lisätarkistuksiin sisältyy tietokoneen tarkistaminen virustietokannan kanssa, jotta voidaan varmistaa, ettei järjestelmässä ole verkkouhkia.

Lopuksi, Reimage tarkistaa väliaikaisen kansiot, joissa voi olla roskakohteita, jotka vievät vapaata tilaa tietokoneellasi. 

Tarkistuksen jälkeen, käyttäjien jotka haluavat korjata tunnistetut ongelmat, pitää painaa ”Start repair” painiketta. Heidät ohjataan Reimage ostosivulle, josta he voivat ostaa yhden kerran korjauksen hintaan $28.95 tai saada vuoden lisenssin rajattomilla korjauksilla ylimääräisellä $9 veloituksella. Reimage ohjelman täysi versio maksaa $37.95 normaaliin tietokonekäyttöön. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa