Kuinka poistaa Reimage

kirjoittanut Jake Doevan - -
123

Reimage Tuki

Reimage ohjelma on suunniteltu korjaamaan Windows käyttöjärjestelmät ja siihen kuuluu vahingoittuneiden tai puuttuvien Dynamic-link Libraries (DLLs) tiedostojen, Blue Screen of Death (BSoD), Rekisterivikojen, erilaisten Windows virheiden ja virusvahinkojen korjaus. Tämän lisäksi, Reimage Repair toimii yhdessä Avira AntiVir ohjelman kanssa tarjotakseen virusten tunnistuspalvelun asiakkailleen. 

Vaikka Reimage on upea työkalu järjestelmäsi optimointiin, se ei korjaa kolmansien osapuolien sovelluksia tai niihin liittyviä tiedostoja. Toisin sanoen, tämä ohjelma voi korjata vain ohjelmat, jotka ovat Windows järjestelmässä alustavasti. Jos siis luulit toisin, niin sinulla voi olla halu poistaa Reimage ja etsiä vaihtoehtoista ratkaisua. 

Tämän lisäksi on toinen syy miksi käyttäjät haluavat oppia miten poistaa Reimage — tämä sovellus tarkistaa laitteistoprofiilisi, mukaan lukien Käyttömuisti (RAM), Prosessori (CPU), sekä Kovalevy (HD), jotta se voi näyttää vaihtoa vaativat kohteet, jotta voit maksimoida tietokoneesi suorituskyvyn. Se ei kuitenkaan korjaa laitteiston vikoja. 

Jotkut tietokoneen käyttäjät myös etsivät Reimage poisto-ohjeita, koska tämä ohjelma ei toimi ensisijaisena turvatyökaluna. Reimage Repair ohjelmaa tarjotaan toisen antivirus ohjelman lisätyökaluna, sillä se voi auttaa käyttäjiä korjaamaan viruksen vahingot, kun tartunta on laitettu karanteeniin tai poistettu järjestelmästä. Sen tekemiseksi tarvitset ammattilaisten haittaohjelman poistotyökalun. Mutta vain harvat ohjelmat voivat korjata ohjelmia; esimerkiksi, mikään ohjelma ei korjaa fyysisiä vahinkoja.

Jos sinut on johdettu harhaan epäluotettavan Reimage arvostelun toimesta ja asensit tämän sovelluksen suorittamaan palveluita, joita se ei tarjoa, niin voit poistaa Reimage Repair ohjelman helposti. IT-asiantuntijamme ovat suunnitelleet askel-askeleelta ohjeet, miten poistaa Reimage. Löydät sen tämän artikkelin lopusta. Jos haluat tietää lisää Reimage Repair ohjelmasta ja sen toiminnasta, voit tarkistaa arvostelumme tästä ainutlaatuisesta korjaustyökalusta.

Reimage Palautuskäytäntö

Reimage ohjelman kehittäjät tarjoavat 100% rahat takaisin takuun 60-päivän ajan tuotteen ostopäivästä lähtien. Jos olet ostanut ohjelman ei-tuetulle laitteelle, Reimage on valmis harkitsemaan rahojen palausta tapauskohtaisesti. 

Muussa tapauksessa, jos käyttäjä osti Reimage lisenssiavaimen ja ei ole enää tyytyväinen sen tarjoamiin palveluihin, niin on pakko kääntää ohjelman tekemät muutokset/korjaukset. Sen tekemiseksi sinun pitää valita oikea vaihtoehto Reimage poistovelhoa käytettäessä:

 • Poista Reimage sovellus;
 • Palauta muutokset;
 • Palauta ja poista Reimage.

Sinun pitää valita ”Palauta muutokset (Revert changes)” Reimage poistoprosessin aikana ja sitten käyttää tukisivustoa ja pyytää täyttä palautusta. Käyttäjän pitää täyttää virallinen kaavake Laskutuksen ja Laskujen alla, jotta hän voi saada rahansa takaisin. Pidä mielessäsi, että tietokoneesi palautetaan sen aikaisempaan tilaan, ennen Reimage asennusta. 

Reimage poisto-ohjeet

Vaikka tämä Windows korjaustyökalu on upea ohjelma, niin jotkut käyttäjät etsivät ominaisuuksia, joita se ei voi tarjota. Tässä tapauksessa, jos haluat poistaa Reimage ohjelman, niin voit käyttää alla olevia ohjeita. Ne ohjaavat sinut askel-askeleelta prosessin läpi ja auttavat poistamaan Reimage ohjelman onnistuneesi järjestelmästäsi. 

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi Reimage Repair:

 1. Paina Start painiketta ja kirjoita Reimage Repair hakulaatikkoon;
 2. Klikkaa oikealla hiiren painikkeella Reimage Repair ja valitse Poista;
 3. Avaa sitten Ohjauspaneeli ja mene Ohjelmat;
  Reimage removal - open Programs and Features
 4. Avaa Ohjelmat ja Ominaisuudet ja etsi Reimage Repair;
  Remove Reimage Repair
 5. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella Reimage Repair ja valitse Poista/Muuta;
  Uninstall Reimage Repair
 6. Paina Kyllä, User Account Control (UAC) pop-up ikkunassa;
  Reimage elimination
 7. Kun Reimage Repair poistovelho aukeaa, valitse Poista;
  Reimage Windows removal
 8. Odota prosessin valmistumista ja paina OK.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa