Poista ReimagePlus.com mainokset (Ilmaiset Ohjeet) - joulu 2017 päivitys

ReimagePlus.com mainosten Poisto-ohje

Mikä on ReimagePlus.com mainokset?

Mikä on ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com on markkinointialusta jota käytetään promotoimaan Reimage sovellusta. Tämä sivusto alkaa yleensä näkymään kaikilla suosituilla nettiselaimilla (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) heti jonkin muun ilmaisohjelman latauksen jälkeen. Ei valitettavasti ole vielä selvää mitkä ohjelmat näyttävät selaimilla ReimagePlus.com pop-up mainoksia. On kuitenkin selvää, että tämä ne koettavat promotoida laillista sovellusta nimeltä Reimage.

Reimage mainosten aiheuttaja on selaimen lisäosa. Kun jonkin niistä on asennettu, se aktivoidaan joka kerta kun käynnistät tietokoneesi. Voit myös huomata pikakuvakkeen työpöydälläsi, joka klikatessa sinut uudelleenohjataan ReimagePlus.com sivustolle. Tämä sivusto kannustaa käyttäjiä asentamaan PC:n Optimointityökalun tai soittamaan teknisen tuen etäpalveluun. Jos tarvitset apua niin voit tilata sen palvelun.

Muista kuitenkin, että ohjelma on maksullinen, kuten sadat vastaavat ohjelmat tai PC optimoijat. ReimagePlus.com uudelleenohjausten lisäksi voit alkaa näkemään sen pop-up ilmoituksia jotka kertovat erilaisist uhista tietokoneellasi.

Jos olet nähnyt näitä tietoja jo jonkin aikaa niin sinun kannattaa miettiä tietokoneesi suorityskykyä. Onko se matala? Voiko se olla täynnä huonoja rekistereitä? Pidä mielessäsi, että Reimage on työkalu joka voi auttaa tietokoneesi nopeutta ja suorituskykyä. Tämän lisäksi, voit soittaa ammattiteknikoille ja saat apua välittömästi.

ReimagePlus.com ads

Kuinka ReimagePlus.com voi kaapata tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, ReimagePlus.com on mainosalusta jonka aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus. Kuten jo luultavasti tiedät, mainosohjelmilla on tapana levitä muiden freeware ja shareware ohjelmien avulla.

Eli joka kerta kun lataat Latausmanagerin, PDF luojan tai jonkin muun ilmaisohjelman niin on riski, että lataa nipun muita ohjelmia, mukaanlukien ReimagePlus.com sekä ohjelmia, kuten Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse, sekä useita muita.

Ilmaisohjelmien levittäjät ovat onneksi antaneet meille mahdollisuuden poistaa tällaiset ei-toivotut komponentit, tämä tekemiseksi meidän pitää kiinnittää paljon enemmän huomiota ilmaisohjelman asennukseen kuin käyttäjät yleensä tekevät. On AINA valittava Kustomoitu tai Edistynyt asennustaapa ja tarkistaa jokainen ruksi huolellisesti. Muussa tapauksessa voit ohittaa listan 'valinnaisia komponentteja' ja vahingossa asentaa kokonaisen nipun sovelluksia.

Kuinka poistaa ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com EI OLE virus ja sinun tulee tietää tämä. Jos et halua pitää tätä ohjelmaa tietokoneellasi niin sinun kannattaa poistaa Reimage järjestelmästä. Se tekemiseksi seuraa tätä Reimage poisto-ohjetta:

  • Klikkaa 'Start menu' → 'Control Panel' → 'Uninstall a Program' tai 'Add/Remove Programs.'
  • Etsi Reimage, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Uninstall.'
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
tyytyväisyys
Taattu
Lataa
tyytyväisyys
Taattu
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja , submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Intego

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä