Vakavuus luokka:  
  (8/100)

Poista ReimagePlus.com mainokset (Ilmaiset Ohjeet) - syys 2020 päivitys

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Järjestelmä työkalut

Mikä on ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com ads

ReimagePlus.com on markkinointialusta jota käytetään promotoimaan Reimage sovellusta. Tämä sivusto alkaa yleensä näkymään kaikilla suosituilla nettiselaimilla (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) heti jonkin muun ilmaisohjelman latauksen jälkeen. Ei valitettavasti ole vielä selvää mitkä ohjelmat näyttävät selaimilla ReimagePlus.com pop-up mainoksia. On kuitenkin selvää, että tämä ne koettavat promotoida laillista sovellusta nimeltä Reimage.

Reimage mainosten aiheuttaja on selaimen lisäosa. Kun jonkin niistä on asennettu, se aktivoidaan joka kerta kun käynnistät tietokoneesi. Voit myös huomata pikakuvakkeen työpöydälläsi, joka klikatessa sinut uudelleenohjataan ReimagePlus.com sivustolle. Tämä sivusto kannustaa käyttäjiä asentamaan PC:n Optimointityökalun tai soittamaan teknisen tuen etäpalveluun. Jos tarvitset apua niin voit tilata sen palvelun.

Muista kuitenkin, että ohjelma on maksullinen, kuten sadat vastaavat ohjelmat tai PC optimoijat. ReimagePlus.com uudelleenohjausten lisäksi voit alkaa näkemään sen pop-up ilmoituksia jotka kertovat erilaisist uhista tietokoneellasi.

Jos olet nähnyt näitä tietoja jo jonkin aikaa niin sinun kannattaa miettiä tietokoneesi suorityskykyä. Onko se matala? Voiko se olla täynnä huonoja rekistereitä? Pidä mielessäsi, että Reimage on työkalu joka voi auttaa tietokoneesi nopeutta ja suorituskykyä. Tämän lisäksi, voit soittaa ammattiteknikoille ja saat apua välittömästi.

ReimagePlus.com adsReimagePlus.com mainokset

Kuinka ReimagePlus.com voi kaapata tietokoneeni?

Kuten me olemme jo maininneet, ReimagePlus.com on mainosalusta jonka aiheuttaja on mainosohjelman tyyppinen sovellus. Kuten jo luultavasti tiedät, mainosohjelmilla on tapana levitä muiden freeware ja shareware ohjelmien avulla.

Eli joka kerta kun lataat Latausmanagerin, PDF luojan tai jonkin muun ilmaisohjelman niin on riski, että lataa nipun muita ohjelmia, mukaanlukien ReimagePlus.com sekä ohjelmia, kuten Discount Buddy, Search Safer, VeriBrowse, sekä useita muita.

Ilmaisohjelmien levittäjät ovat onneksi antaneet meille mahdollisuuden poistaa tällaiset ei-toivotut komponentit, tämä tekemiseksi meidän pitää kiinnittää paljon enemmän huomiota ilmaisohjelman asennukseen kuin käyttäjät yleensä tekevät. On AINA valittava Kustomoitu tai Edistynyt asennustaapa ja tarkistaa jokainen ruksi huolellisesti. Muussa tapauksessa voit ohittaa listan 'valinnaisia komponentteja' ja vahingossa asentaa kokonaisen nipun sovelluksia.

Kuinka poistaa ReimagePlus.com?

ReimagePlus.com EI OLE virus ja sinun tulee tietää tämä. Jos et halua pitää tätä ohjelmaa tietokoneellasi niin sinun kannattaa poistaa Reimage järjestelmästä. Se tekemiseksi seuraa tätä Reimage poisto-ohjetta:

  • Klikkaa 'Start menu' → 'Control Panel' → 'Uninstall a Program' tai 'Add/Remove Programs.'
  • Etsi Reimage, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Uninstall.'
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Intego
Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-reimageplus-com-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ReimagePlus.com ads