Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista AES-NI virus (helmi 2017 päivitys) - Bonus: Salauksen Poistoaskeleet

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Kuinka vaarallinen on AES-NI lunnasohjelma?

AES-NI lunnasohjelma tulee samasta perhestä kuin AES256 lunnasohjelma. Muista uusista tulokkaista eroten, nämä lunnasohjelmat eivät jää jälkeen monimutkaisista viruksista, jotka kiristävät PC käyttäjiä saastuttamaan ystävänsä saadakseen tiedostonsa takaisin . Tässä tapauksessa, AES-NI lunnasohjelma on nimensä mukainen. Käyttämällä AES-256 algoritmiä, se löytää for .doc, .jpg, .mp4 ja muut tiedostot, salaa ne ja liittää niihin .aes256 tiedosto päätteen . Vaikka tilanne näyttää todella epätoivoiselta, niin siihen on ratkaisu. Ensimmäiseksi, muista poistaa AES-NI. Sen tekemiseksi voit käyttää Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmaa. Se on haittaohjelman poistaja, joka on suunniteltu taistelemaan verkkouhkia vastaan.

Jos et tunne salauksen tyyppejä kunnolla, niin se riittää kun tiedät, että AES on lohkosalausmenetelmä (symmetric encoding technique) ja RSA on julkisen avaimen salausalgoritmi (asymmetric method). Ensimmäinen käyttää 128 tai 256-bit salaus sykliä salaukseen. On luonnollista, että 256-bit algoritmissä on pidemmät syklit ja monimutkaisemmat salaukset, kuin 128-bit salauksessa. Tämän seurauksena, AES-NI virus luo paljon monimutkaisemman salausavaimen, joka on teoriassa melkein mahdoton murtaa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että on aika vaipua epätoivoon ja surra menetettyjä tiedostoja. Voit koettaa ottaa yhteyttä rikollisiin. Sen tekemiseksi he tarjoavat seuraavat sähköpostiosoitteet: aes-ni@protonmail.com ja aes-ni@tuta.io. Edes lunnaan summa ei tunnu liian pahalta maksettavaksi, olet kuitenkin tekemisissä verkkorikollisten kanssa. Heidän ei tarvitse siirtää salauksen poistoavainta vaikka he saavatkin maksun. Tämä johtuu siitä, kun otetaan huomioon CryptoWall tarina . Siksi on tyhmää herätellä toiveita ja luottaa huijareiden omatuntoon. Sen sijaan, tee AES-NI poistosta ensimmäinen asia.  AES-NI lunnasohjelman kuva
AES-NI lunnasohjelma peittää tietokoneen näytön lunnasviestillä, nimeltä "YOUR FILES ARE ENCRYPTED." Huijatakseen uhrejaan tekemään maksun, se kehittäjät kehottavat olemaan käyttämättä "salauksen poistajaa"

Levitystavat ja estäminen

Virus on saapunut virtuaaliselle näyttämölle äskettäin ja sen epäillään käyttävän suosittuja levitystapoja. Erityisesti, AES-NI haittaohjelma voi piileskellä uhrien roskaposti kansiossa. Vaikka nämä petoksen menetelmät on jo käyty läpi (erityisesti hakkerien tapa piileskellä tekaistujen veroraporttien tai laskujen takana), useat käyttäjät yhä tarttuvat syöttiin. Tämän lisäksi, varo AES-NI kaappausta jos saat tekaistun sähköpostin kohteesta Office of Personnel Management (OPM). Vaikka Locky lunnasohjelma mieluiten piileskelee tämän instituution nimen alla, niin viimevuotisesta tietomurrosta johtuen, muut rikolliset voivat ottaa sen käyttöön. Yleensä sähköpostit joissa on saastuneita liitteitä sisältävät useita kirjoitus- ja kielioppivirheitä. Ne ovat todella näkyviä erityisesti virallisissa sähköposteissa. Määrättyjen numeroiden ja PIN koodien puuttuminen voi myös hälyttää sinut . Tämän lisäksi, varo Troijalaisia, crypto-lunnasohjelmien kantajia. Turvallisuusohjelmat ovat suoja niitä vastaan. 

AES NI viruksen käsittely

Kun huomaat, että kaikki tiedostosi on salattu, niin älä viivytä AES-NI poistoa. Käytä Reimage Reimage Cleaner Intego tai Malwarebytes ohjelmaa poistamaan virtuaalinen uhka kokonaan. Pidä mielessäsi, että mikään haittaohjelman poistaja ei poista tiedostojen salausta. Tästä syystä sinun pitää käyttää vaihtoehtoista työkalua tai varmuuskopioita. Viimeisin Windows järjestelmä luo varmuuskopioita automaattisesti. Sinun kannattaa kuitenkin tehdä myös manuaalisia varmuuskopioita. Yleensä tällaiset toimet ovat suositeltavia, kun pidetään mielessä lunnasohjelma hyökkäysten kasvu . Vaikka sinulla ei ole ylimääräisiä kopioita, niin meidän suosituksemme voivat olla hyödyksi. Muista poistaa AES-NI virus ja sen jälkeen voit suorittaa seuraavat askeleet.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen AES-NI viruksen Poisto-ohje:

Poista AES-NI käyttäen Safe Mode with Networking

Jos olet valmis poistamaan AES-Ni lunnasohjelman tietokoneelta, niin voit huomata sen blokkaavan turvallisuusohjelmasi. Hoitaaksesi tämän ongelman, koeta käynnistää tietokoneesi Vikasietotilaan Verkolla.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto AES-NI

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage Reimage Cleaner Intego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita AES-NI poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista AES-NI käyttäen System Restore

Jos Vikasietotila Verkolla ei toimi, niin voit kokeilla järjestelmän palautusta

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen AES-NI pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage Reimage Cleaner Intego ohjelmalla ja varmista, että AES-NI on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan AES-NI tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet AES-NI salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Data Recovery Pro ratkaisu kun koetat palauttaa tiedostoja, jotka AES-NI lunnasohjelma on salannut

Jos sinulla ei ole varmuuskopioita salatuista tiedostoista, niin koeta tätä ohjelmaa tiedostojen palauttamiseen. Se on käytännöllinen sovellus kun et voit löytää kadonneita tiedostoja.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka AES-NI lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Previous Windows Versions ominaisuuden käyttö tiedostojen palauttamiseen, jotka AES-NI lunnasohjelma on salannut

Jos Järjestelmän Palautus oli käytössä tietokoneella ennen AES-NI hyökkäystä, niin voit käyttää seuraavia askeleita:

 • Etsi salattu tiedosto joka sinun pitää palauttaa ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella
 • Valitse “Properties” ja mene “Previous versions” välilehteen;
 • Tarkista täällä kaikki tiedostosta saatavilla olevat kopiot kansiossa “Folder versions”. Sinun pitää valita versio jonka haluat palauttaa ja klikata “Restore”.

ShadowExplorer edut

Tiedostoja salaavat uhat eivät usein poista varjokopioita. Meillä ei ole varmuutta jos AES-NI lunnasohjelma poistaa ne. Ohjelma luo saastuneet tiedostot uudelleen varjokopioista.

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Virallinen AES-NI lunnasohjelman salauksen poistaja ei vielä ole valmis

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi AES-NI ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-aes-ni-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä


Sinun mielipiteesi aiheesta AES-NI ransomware virus