Vakavuus luokka:  
  (97/100)

Poista Aes256 virus (Poisto-ohjeet) - Palautusohjeet Mukana

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Lunnasohjelma

Turvallisuusasiantuntijan raportti: Mikä on Aes256 lunnasohjelma?

Aes256 lunnasohjelma on vaarallinen sovellus, joka käyttää AES-256 Salausta salaamaan ihmisten tiedostot ja pakottaa heidät maksamaan suuren summan rahaa. Uhrien mukaan, se pyytää maksamaan 10 BTC. Samaa salausta on käyttänyt Deadly virus, viimeisin Cryptowall, Cryptolocker, ja muut uhat, jotka lankeavat lunnasohjelma kategoriaan. Voit löytää, että olet saastunut kun löydät lunnasviestin jonka nimi on !!Read This_Important!!!.txt tietokoneesi työpöydältä. Tämän lisäksi, saastuneet tiedostot on yleensä merkitty .aes256 tiedosto päätteellä joka lisätään niin heti kun tämä lunnasohjelma on lopettanut työnsä. Et tietenkään voi avata näitä tiedostoja tai käyttää niitä tarpeisiisi. Ainoa tapa sen tekemiseen on palauttaa tiedostot, jotka Aes256 virus on salannut, varmuuskopioista tai käyttää tiedoston palautusohjeita, joka virukset.fi asiantuntijat antavat (artikkelin alla). Jos luet tämän lunnasohjelman lunnasviestin, niin voit luulla, että ainoa tapa saada kuvasi, musiikkisi, dokumenttisi, jne on ottaa yhteyttä sen kehittäjiin, osoitteessa aes-ni@protonmail.com, aes-ni@tuta.io, tai BitMsg, ja ostaa salauksen poistaja. Ei kuitenkin ole varmaa, että Aes256 salauksen poistaja, jonka hakkerit tarjoavat, olisi tehokas ratkaisu. FBI:n ja turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, et voi olla varma että rahojen lähettämisen jälkeen saat oikean ja toimivan salauksen poistajan tiedostojen palauttamiseksi. Nämä ihmiset ovat verkkorikollisia, jotka koettavat saada voittoja . Siksi sinun pitää poistaa Ase256 virus ja suojaa loput tiedostosi. Seuraa sitten meidän tiedoston palausohjeita ja palauta tiedostosi. Jos tarvitset työkalun poistamaan tämän lunnasohjelman, voit käyttää Reimage ohjelmaa.

Aes256 ransomware message

Ensimmäiset ilmoitukset tästä lunnasohjelmasta ilmaantuivat Joulukuussa 2016. Siitä lähtien ihmiset ovat koettaneet palauttaa tiedostojaan. Tämän ohjelman lunnasviesti näyttää tältä:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< YOUR FILES ARE ENCRYPTED! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
SORRY! All personal files on your computer are encrypted.
File contents are encrypted with random key (AES-256; ECB mode).
Random key is encrypted with RSA public key (2048 bit).
We STRONGLY RECOMMEND you NOT to use any ”decryption tools”.
These tools can damage your data, making recover IMPOSSIBLE.
If you want to decrypt your files, you have to get RSA private key.
In order to get private key, write here:
@protonmail.com
@tuta.io
Also you can write to BitMsg (https://…) address
if you did not receive any answer on e-mail:
[…]
You will receive instructions of what to do next.
You MUST refer this ID in your message:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< YOUR FILES ARE ENCRYPTED! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Jos sinulla ei ole vielä tätä virusta, sinun kannattaa ajatella tiedostojesi suojausta. Muista laittaa kopiot tärkeistä tiedostoistasi ulkoiselle kovalevylle, USB-tikulle ja vastaaville ratkaisuille. Pidä myös mielessä, että niiden pitää olla irrotettuna jotta voit välttää Aes256 viruksen tai muun lunnasohjelman. Mitä tulee järjestelmän asetuksiin, sinun kannattaa pitää Järjestelmän Palautus ominaisuus käytössä. Tartunnan varalta, sinun kannattaa jättää itsellesi mahdollisuus palauttaa osat tiedostoistasi (esim. kaikkein tärkeimmät) Windows Previous Versions ominaisuuden kautta. Jos sinulla on tartunta, Aes256 lunnasohjelman poisto on oltava tärkeintä koska se voi salata määrätyn osan tiedostoja määrätyssä ajassa.

Kuinka tämä lunnasohjelma saastuttaa PC käyttäjät?

Aes256 lunnasohjelma leviää yleensä harhaanjohtavia sähköposteja, jotka sanovat ihmisille tarkistamaan luottokortin tapahtumat, jne. Heti kun he klikkaavat liitettä, niin vaarallinen Troijalainen hevonen pääsee järjestelmään ja lataa tiedostoja salaavan haittaohjelman. Suojellaksesi itseäsi, sinun pitää olla todella varovainen jokaisen sähköpostin kanssa. Muista aina tarkistaa lähettäjä kahdesti, viestin runko ja muut asiat siitä. Tämän lisäksi, sinun pitää olla varovainen sivujen kanssa jotka ovat täynnä aikuisviihdettä tai laittomien sivujen kanssa koska ne voivat saastuttaa sinut lunnasohjelmalla . Lopuksi, älä lankea haittamainoksiin sillä tätä tekniikkaa on käytetty myös levittämään haittaohjelmia. 

Kuinka voin poistaa Aes256 viruksen tietokoneeltani?

Jos sinulla on jo Aes256 lunnasohjelma, niin sinun kannattaa poistaa sen tiedostot järjestelmästä välittömästi. Pidä aina mielessäsi, että se voi helposti salata tiedostosi jotka ovat verkossa, pilvessä ja vastaavissa paikoissa. Estääksesi muut menetykset, älä hukkaa aikaa ja asenna Reimage tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelma Aes256 viruksen poistoon. On sanomattakin selvää, että ennen tarkistuksen käynnistystä sinun pitää päivittää nämä ohjelmat jotta virustietokanta on ajan tasalla. Sen jälkeen, suorita järjestelmän tarkistus näillä ohjelmilla ja poista Aes256 lunnasohjelma yhdellä klikkauksella, sinun pitää käyttää seuraavia askeleita saadaksesi PC hallinnan takaisin. 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Manuaalinen Aes256 viruksen Poisto-ohje:

Poista Aes256 käyttäen Safe Mode with Networking

Jos sinut skannerin on blokannut Aes256 niin sinun pitää koettaa ”Vikasietotilaa Verkolla” tapaa. Ohjeet sen käyttämiseen ovat alla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Aes256

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa Reimage tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Aes256 poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Aes256 käyttäen System Restore

Jos et voi käynnistää turvallisuusohjelmaa koska tämä haittaohjelma on blokannut sinut, voit käyttää myös Järjestelmän Palautusta. Tämän tekemiseen seuraa askeleita alla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Aes256 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi Reimage ohjelmalla ja varmista, että Aes256 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Aes256 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Ole hyvä ja ÄLÄ maksa lunnaita koska se on päätapa miten ihmiset menettävät rahat ja tiedostot. Jos haluat palauttaa Aes256 lunnasohjelman salaamat tiedot, voit käyttää näitä tapoja:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Aes256 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Käytä Data Recovery Pro ohjelmaa palauttamaan tiedostosi

Jos haluat palauttaa tiedostosi, voit käyttää Data Recovery Pro ohjelmaa. Se on tunnettu ohjelma, jota voidaan käyttää tiedostojen palauttamiseen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Aes256 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä ShadowExplorer ohjelmaa palauttamaan tiedostosi

Ei vielä ole tiedossa poistaako tämä haittaohjelma Varjokopiot sen kohdetiedostoista. Jos se ei onnistu poistamaan niitä, niin voit palauttaa ne näiden ohjeiden avulla: 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Aes256 ransomware salauksenpoistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Aes256 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Kirjoittajasta

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-aes256-ransomware-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä