Poista Aes256 virus (Poisto-ohjeet) - Palautusohjeet Mukana

Aes256 viruksen Poisto-ohje

Mikä on Aes256 lunnasohjelma virus?

Turvallisuusasiantuntijan raportti: Mikä on Aes256 lunnasohjelma?

Aes256 lunnasohjelma on vaarallinen sovellus, joka käyttää AES-256 Salausta salaamaan ihmisten tiedostot ja pakottaa heidät maksamaan suuren summan rahaa. Uhrien mukaan, se pyytää maksamaan 10 BTC. Samaa salausta on käyttänyt Deadly virus, viimeisin Cryptowall, Cryptolocker, ja muut uhat, jotka lankeavat lunnasohjelma kategoriaan. Voit löytää, että olet saastunut kun löydät lunnasviestin jonka nimi on !!Read This_Important!!!.txt tietokoneesi työpöydältä. Tämän lisäksi, saastuneet tiedostot on yleensä merkitty .aes256 tiedosto päätteellä joka lisätään niin heti kun tämä lunnasohjelma on lopettanut työnsä. Et tietenkään voi avata näitä tiedostoja tai käyttää niitä tarpeisiisi. Ainoa tapa sen tekemiseen on palauttaa tiedostot, jotka Aes256 virus on salannut, varmuuskopioista tai käyttää tiedoston palautusohjeita, joka virukset.fi asiantuntijat antavat (artikkelin alla). Jos luet tämän lunnasohjelman lunnasviestin, niin voit luulla, että ainoa tapa saada kuvasi, musiikkisi, dokumenttisi, jne on ottaa yhteyttä sen kehittäjiin, osoitteessa aes-ni@protonmail.com, aes-ni@tuta.io, tai BitMsg, ja ostaa salauksen poistaja. Ei kuitenkin ole varmaa, että Aes256 salauksen poistaja, jonka hakkerit tarjoavat, olisi tehokas ratkaisu. FBI:n ja turvallisuusasiantuntijoiden mukaan, et voi olla varma että rahojen lähettämisen jälkeen saat oikean ja toimivan salauksen poistajan tiedostojen palauttamiseksi. Nämä ihmiset ovat verkkorikollisia, jotka koettavat saada voittoja . Siksi sinun pitää poistaa Ase256 virus ja suojaa loput tiedostosi. Seuraa sitten meidän tiedoston palausohjeita ja palauta tiedostosi. Jos tarvitset työkalun poistamaan tämän lunnasohjelman, voit käyttää FortectIntego ohjelmaa.

Ensimmäiset ilmoitukset tästä lunnasohjelmasta ilmaantuivat Joulukuussa 2016. Siitä lähtien ihmiset ovat koettaneet palauttaa tiedostojaan. Tämän ohjelman lunnasviesti näyttää tältä:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< YOUR FILES ARE ENCRYPTED! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
SORRY! All personal files on your computer are encrypted.
File contents are encrypted with random key (AES-256; ECB mode).
Random key is encrypted with RSA public key (2048 bit).
We STRONGLY RECOMMEND you NOT to use any ”decryption tools”.
These tools can damage your data, making recover IMPOSSIBLE.
If you want to decrypt your files, you have to get RSA private key.
In order to get private key, write here:
@protonmail.com
@tuta.io
Also you can write to BitMsg (https://…) address
if you did not receive any answer on e-mail:
[…]
You will receive instructions of what to do next.
You MUST refer this ID in your message:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< YOUR FILES ARE ENCRYPTED! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Jos sinulla ei ole vielä tätä virusta, sinun kannattaa ajatella tiedostojesi suojausta. Muista laittaa kopiot tärkeistä tiedostoistasi ulkoiselle kovalevylle, USB-tikulle ja vastaaville ratkaisuille. Pidä myös mielessä, että niiden pitää olla irrotettuna jotta voit välttää Aes256 viruksen tai muun lunnasohjelman. Mitä tulee järjestelmän asetuksiin, sinun kannattaa pitää Järjestelmän Palautus ominaisuus käytössä. Tartunnan varalta, sinun kannattaa jättää itsellesi mahdollisuus palauttaa osat tiedostoistasi (esim. kaikkein tärkeimmät) Windows Previous Versions ominaisuuden kautta. Jos sinulla on tartunta, Aes256 lunnasohjelman poisto on oltava tärkeintä koska se voi salata määrätyn osan tiedostoja määrätyssä ajassa.

Kuinka tämä lunnasohjelma saastuttaa PC käyttäjät?

Aes256 lunnasohjelma leviää yleensä harhaanjohtavia sähköposteja, jotka sanovat ihmisille tarkistamaan luottokortin tapahtumat, jne. Heti kun he klikkaavat liitettä, niin vaarallinen Troijalainen hevonen pääsee järjestelmään ja lataa tiedostoja salaavan haittaohjelman. Suojellaksesi itseäsi, sinun pitää olla todella varovainen jokaisen sähköpostin kanssa. Muista aina tarkistaa lähettäjä kahdesti, viestin runko ja muut asiat siitä. Tämän lisäksi, sinun pitää olla varovainen sivujen kanssa jotka ovat täynnä aikuisviihdettä tai laittomien sivujen kanssa koska ne voivat saastuttaa sinut lunnasohjelmalla . Lopuksi, älä lankea haittamainoksiin sillä tätä tekniikkaa on käytetty myös levittämään haittaohjelmia.

Kuinka voin poistaa Aes256 viruksen tietokoneeltani?

Jos sinulla on jo Aes256 lunnasohjelma, niin sinun kannattaa poistaa sen tiedostot järjestelmästä välittömästi. Pidä aina mielessäsi, että se voi helposti salata tiedostosi jotka ovat verkossa, pilvessä ja vastaavissa paikoissa. Estääksesi muut menetykset, älä hukkaa aikaa ja asenna FortectIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelma Aes256 viruksen poistoon. On sanomattakin selvää, että ennen tarkistuksen käynnistystä sinun pitää päivittää nämä ohjelmat jotta virustietokanta on ajan tasalla. Sen jälkeen, suorita järjestelmän tarkistus näillä ohjelmilla ja poista Aes256 lunnasohjelma yhdellä klikkauksella, sinun pitää käyttää seuraavia askeleita saadaksesi PC hallinnan takaisin.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Aes256 viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Jos sinut skannerin on blokannut Aes256 niin sinun pitää koettaa ”Vikasietotilaa Verkolla” tapaa. Ohjeet sen käyttämiseen ovat alla:

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista Aes256 käyttäen System Restore

Jos et voi käynnistää turvallisuusohjelmaa koska tämä haittaohjelma on blokannut sinut, voit käyttää myös Järjestelmän Palautusta. Tämän tekemiseen seuraa askeleita alla:

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Aes256 pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että Aes256 on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan Aes256 tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Ole hyvä ja ÄLÄ maksa lunnaita koska se on päätapa miten ihmiset menettävät rahat ja tiedostot. Jos haluat palauttaa Aes256 lunnasohjelman salaamat tiedot, voit käyttää näitä tapoja:

Jos tiedostosi ovat joutuneet Aes256 salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Käytä Data Recovery Pro ohjelmaa palauttamaan tiedostosi

Jos haluat palauttaa tiedostosi, voit käyttää Data Recovery Pro ohjelmaa. Se on tunnettu ohjelma, jota voidaan käyttää tiedostojen palauttamiseen.

 • Lataa Data Recovery Pro;
 • Seuraa askeleita Data Recovery Asetuksissa ja asenna ohjelma tietokoneellesi
 • Käynnistä se ja tarkista tietokoneesi tiedostojen varalta jotka Aes256 lunnasohjelma on salannut
 • Palaute ne

Käytä ShadowExplorer ohjelmaa palauttamaan tiedostosi

Ei vielä ole tiedossa poistaako tämä haittaohjelma Varjokopiot sen kohdetiedostoista. Jos se ei onnistu poistamaan niitä, niin voit palauttaa ne näiden ohjeiden avulla: 

 • Lataa Shadow Explorer (http://shadowexplorer.com/);
 • Seuraa Shadow Explorer Asennusvelhoa ja asenna sovellus tietokoneellesi;
 • Käynnistä ohjelma ja mene pudotusvalikkoon vasemmassa yläkulmassa jotta voit valita salattujen tietojen kovalevyn. Tarkista mitä kansioita siellä on;
 • Klikkaa niitä kansiota hiiren oikealla jotka haluat palauttaa ja valitse “Export”. Voit myös valita minne ne haluat palautettavan.

Aes256 ransomware salauksenpoistajaa ei vielä ole saatavilla

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Aes256 ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä