CyberGhost arvostelu, ilmainen lataus

CyberGhost – ominaisuuksia täynnä oleva VPN-palvelu, joka auttaa estämään seurannan

CyberGhost VPN on yksi luotettavimmista ja yksityisyyteen keskittyvistä VPN-palveluista. Tämä Romaniasta ja Saksasta tuleva VPN-palvelu palvelee yli 10 miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Se tarjoaa vakaan yhteyden yli 5,800 palvelimeen 89 maassa ja se ei hidasta sitä käyttäviä ihmisiä. CyberGhost käyttää omistautuneita palvelimia online aktiviteetteihin, kuten torrentien lataamiseen tai videoiden striimaukseen – tämä antaa käyttäjien optimoida kokemuksena.

Kun valitset käytettävää VPN-palvelua, niin useat eivät hae vain luotettavaa yhteysnopeutta ja eri sijainteja valittavaksi, mutta he ovat myös huolissaan yksityisyydestään. Useat palvelut väittävät takaavansa käyttäjien yksityisyyden, silti ne keräävät useita henkilökohtaisia ja ei-henkilökohtaisia tietoja markkinointiin ja joissain tapauksissa he jakavat ne jopa kolmansille osapuolille. CyberGhost VPN ei ole sellainen – se kunnioittaa ihmisten yksityisyyttä ja ei seuraa heitä.

Tavallisen VPN-toiminnallisuuden lisäksi, CyberGhost on varustettu myös useilla yksityisyyteen sopivilla eduilla, jotka auttavat käyttäjiä pysymään nimettöminä ja turvassa verkossa. Yhteysominaisuudet voivat auttaa estämään mainokset ja seurannat, estää käyttäjiä joutumasta vaarallisille verkkosivuille ja takaamaan turvallinen HTTPS versio sivuille, tämä estää verkkohyökkäykset. 

Tässä CyberGhost arvostelussa me yritämme paljastaa kaikkein tärkeimmät tiedot ja vastata useimmiten kysyttyihin kysymyksiin tästä ominaisuuksia täynnä olevasta VPN-palvelusta, joka on todella helppokäyttöinen. Jos olet kiinnostunut, niin sinun kannattaa kokeilla CyberGhost ilmaista kokeilua ja nähdä millaiselta 15-vuoden kokemus VPN-teollisuudessa näyttää!

Nimi CyberGhost
Yksityisyys
 • Ei seuraa yksityisyyteen liittyviä tietoja
 • Nimetön tietojen kerääminen voidaan ottaa pois käytöstä
 • Tarjoaa ominaisuuksia, jotka auttavat estämään online seurannan muista lähteistä
Suunnitelmat Useita vaihtoehtoja: 1 kuukausi/$12.99, 6 kuukautta/$8.49, 18 kuukautta/$3.15, etc.
Protokollat OpenVPN, IKEv2
Alustat Windows, macOS/Mac OS X, Linux, Android, iOS, FireTV, Chrome, jne.
Samanaikaisia yhteyksiä 7
Palvelimia Melkein 6,000 palvelinta 89 maassa
Bonus ominaisuudet  Ad-blocker, vaarallisten sivujen esto, online seurannan esto, automaattinen HTTPS uudelleenohjaus, tiedostojen kutistus ja paljon muuta

Kokeile CyberGhost palvelua ilmaiseksi päivän ajan

CyberGhost VPN-palvelua voidaan käyttää samanaikaisesti eri laitteissa, mukaan lukien Windows, macOS, iOS, Android, Linux ja useat muut, joka tarkoittaa sinun voivan käyttää palvelua turvallisesti työtietokoneellasi, matkapuhelimellasi, pelikonsolillasi ja usealla muulla laitteella, joita käytät päivittäin. Tämän lisäksi, useimmat VPN-palvelut tarjoavat vain viisi samanaikaista yhteyttä, voit siis käyttää CyberGhost palvelua usealla laitteella ja jakaa sen perheenjäsentesi kanssa. Pidä mielessäsi, että nämä ominaisuudet ovat saatavilla vain, kun ostat VPN-palvelun täyden version.

Voit ladata CyberGhosin ilmaiseksi sen viralliselta sivustolta ja saada sen täysin käyttöön 24-tunnin sisällä rekisteröinnistä. Sinun pitää kuitenkin asentaa se ensin.

Asennusprosessi on yksinkertainen ja vie vain muutaman minuutin:

 • Lataa CyberGhost VPN ja tuplaklikkaa sitä.
 • Lue Käyttöehdot, jos tarpeen.
 • Valitse haluatko ottaa osaa rajoitettuun nimettömien tietojen jakoon.
 • Odota hetki, kunnes asennus on valmis.
 • Tilin luomisen näytössä, anna sähköpostisi ja valitse turvallinen salasana.
 • Tarkista sähköpostisi ja vahvista tilisi. Olet nyt valmis käyttämään CyberGhostia!

24-tunnin CyberGhost ilmainen kokeiluaika alkaa, kun luot tilisi ja painat ”Start Trial” painiketta sovelluksessa, pidä tämä mielessäsi! Jos käytät Android laitetta, voit saada myös 7-päivän täyden kokeilujakson, vaikka käytät samaa tiliä kuin Windowsin kanssa. iOS järjestelmässä voit saada myös viikon ilmaisen CyberGhost VPN-palvelun, mutta sinun pitää rekisteröityä sovelluksen kautta alun perin.

CyberGhost pricing

CyberGhost VPN – valitse sinulle oikea suunnitelma

Aivan kuin useat muut VPN-palvelut, CyberGhost suunnitelmat ovat erihintaisia. Useimpia VPN-palveluita voidaan käyttää noin $10-13/kuukaudessa ja, jos haluat käyttää sitä vain kuukauden, se maksaa sinulle $12.99. Hinnat kuitenkin putoavat huomattavasti, jos katsot muita suunnitelmia, on todella useita CyberGhost tarjouksia ja promoja, joihin voit törmätä.

Muita suunnitelmia tarjotaan eri ajanjaksoille; käyttäjä voi esimerkiksi saada CyberGhost palvelun 6 kuukaudeksi, 1 vuodeksi ja myös kolmeksi vuodeksi – heillä on myös erikoistarjouksia 18 kuukauden ajaksi. Pidä mielessäsi, että mitä pidempi suunnitelma, sitä halvemmaksi kuukausimaksu tulee. Esimerkiksi, voit saada kolmen vuoden suunnitelma vain $3.15/kuukaudessa. Voit maksaa tilauksen usealla eri tavalla, kuten yleiset luottokortit, PayPal, Google Play, tai Bitcoin.

CyberGhost VPN tulee myös loistavalla asiakaspalvelulla – käyttäjät voivat valita sähköpostin tai chat-palvelun kommunikointiinsa. Tämän lisäksi, tietokantaa voidaan käyttää keräämään tärkeitä tietoja palvelusta ja sen ongelmista.

Kun CyberGhost on ladattu ja kokeiluaika päättynyt, käyttäjille tarjotaan todella reilu 45-päivän rahat takaisin jakso. Jos siis haluat poistaa CyberGhostin ja pitää rahasi, niin voit tehdä sen 45-päivän kuluessa ilman tappioita.

CyberGhost UI

Helppokäyttöinen käyttöliittymä on vain yksi monesta upeasta CyberGhost VPN ominaisuudesta

Kaikki, jotka ovat käyttäneet CyberGhostia ainakin kerran, voivat kertoa sen helppokäyttöisyydestä, koska sen käyttöliittymä on suoraviivainen ja siinä on yksityiskohtainen kuvaus jokaisen ominaisuuden toiminnasta. Useimmat käyttäjät, jotka eivät ole koskaan ennen käyttäneet VPN-palvelua, klikkaavat vain katkaisinta, joka valitsee parhaan palvelimen ja yhdistää automaattisesti!

CyberGhost kirjautumispaneelista voit yhä valita määrätyn maan, jossa palvelin sijaitsee – oletusarvoina on Ranska, Saksa ja Yhdysvallat. Kun painat nuolta, niin sinulle tarjotaan palvelinlista, johon voit lisätä suosikkisi (nämä maat ilmaantuvan myös drop-down menun pääruudussa). Pääset jokaiseen maahan erikseen ja voit valita haluamasi palvelimen. Etäisyys ja palvelimen kuorma näytetään myös – tämä on erityisen kätevää, kun haluat valita sijainnin lähelläsi.

Poista Netflix ja BBC iPlayer lukitus helposti optimoiduilla palvelimilla

Kun jotkut voivat valita VPN-palvelun suojatakseen yksityisyyttään verkossa, muut voivat käyttää sitä ohittamaan rajoituksia useassa maassa. Suosittu palvelu Netflix esimerkiksi näyttää eri ohjelmia ja materiaaleja EU- ja USA-katsojille. Jotta pääset käsiksi vain EU sisältöön, sinun pitää käyttää VPN-palvelua. Joissa maissa Netflix tyylisen palvelut eivät ole ollenkaan saatavilla tarkan sensuurin takia; esimerkiksi, ihmiset Kiinasta voivat helposti ohittaa tämän CyberGhostin avulla.

Suosituilla videopalveluilla, kuten Netflix ja BBC on useita mustan listan palvelimia, jotka kuuluvat VPN-palveluille – tämä otettiin käyttöön, jotta käyttäjiä voitiin estää kiertämästä rajoituksia. CyberGhosin palvelimet eivät ole rajoitettuja ja käyttäjät voivat helposti nauttia rajoitetusta materiaalista, mukaan lukien Netflix, Disney+, BBC iPlayer, Hulu, ja paljon muuta, täysin ilman rajoituksia.

Valitse vain ”For streaming” osio ja näet omistautuneet palvelimet, jotka on optimoitu määrätyille palveluille. Useimmissa tapauksissa VPN ei kerro mitkä palvelimet sopivat videoiden striimaukseen ja käyttäjien pitää kokeilla eri palvelimia saadakseen tämän selville. Tämä on todellinen maanvaiva. Onneksi CyberGhost VPN antaa sinun ohittaa tämän prosessin kokonaan ja säästä reilusti aikaa.

CyberGhost streaming

Käytä Torrentia vapaasti omistautuneilla palvelimilla

Torrentin käyttö on yleensä hieman hämärää tekijänoikeuksien takia, koska niillä tarjottu materiaali on laitonta. Teknologia itsessään ei kuitenkaan ole laiton ja useat mainitut sivustot voivat tarjota myös laillista materiaalia, kuten avoimen lähdekoodin ohjelmia tai tekijänoikeuksilta suojaamatonta materiaalia. Siksi useat haluavat käyttää torrent sivustoja rikkomatta lakia.

Mainituista syistä johtuen, useat tällaiset sivut voivat olla rajoitettuja. Kun käytät CyberGhost VPN-palvelua, voit ohittaa tämän kiellon ja päästä vapaasti torrent sivuille. Asetuksista voit valita palvelun, joka ottaa yhteyttä turvalliseen palvelimeen heti, kun käynnistät uTorrentin tai muun torrent ohjelmat – jälleen yksi keino säästää rahaa.

Pidä mielessäsi, että useat rajoitukset voivat olla edelleen paikallaan useista syistä, kuten CyberGhost selittää:

None of the current P2P technologies are illegal per definition, but we have to block P2P protocols on certain servers, either due to strategic (this is traffic that unnecessary slows down other user's traffic) or due to legal reasons in countries where we are forced by providers to block torrent traffic, among them USA, Russia, Singapore, Australia and Hongkong (China).

Jos kuitenkin pysyt omistautuneissa palveluissa, sinulla ei ole ongelmia torrent sivustojen kanssa.

Bonus: Cyberghost voi auttaa sinua suojautumaan vaaralliselta materiaalilta

CyberGhost VPN ilmainen palvelu voi olla hyvä vaihtoehto palvelun kokeiluun, pidä kuitenkin mielessäsi, että se kestää vain seitsemän päivää tai 24-tuntia Windows versiolla. Tämän lisäksi, jotkin ominaisuudet (kuten Striimaus palvelinten valinta) ovat rajoitettuja. Kaikki lukitukset poistuvat, kun ostat CyberGhost tilauksen – voit käyttää ohjelmaa rajoituksetta.

CyberGhostin täysi versio antaa sinun parantaa online turvallisuuttasi reilusti. Tässä muutamia ominaisuuksia käyttöösi:

 • Ad-block. Estää sitkeät pop-upit ja muut tunkeilevat mainokset, jotka estävät sivustojen materiaalia ja hidastavat sitä.
 • Vaarallisten sivustojen esto. Kun käytössä, tämä suodatin antaa CyberGhost VPN-palvelun estää sinua katsomasta huijaus-, verkkourkinta- ja muita vaarallisia sivuja.
 • Online seurannan esto. Online seuranta on todella ärsyttävää (evästeet, verkkomajakat ja muut teknologiat, joita voidaan käyttää seuraamaan online käytöstäsi) ja ne voidaan estää kaikilla nettiselaimilla ja sovelluksilla tämän ominaisuuden avulla.
 • Automaattinen HTTPS uudelleenohjaus. jos turvallinen yhteys on tarjolla, CyberGhost pakottaa yhteydenoton HTTPS kautta, haavoittuvan HTTP sijaan.
 • Tiedostojen puristus. Vaikka tällä ominaisuudella ei ole mitään tekemistä turvallisuuden kanssa, se on todella hyödyllinen rajoitetun nettikaistan kanssa (esimerkiksi mobiililaitteissa) – se puristaa kuvat ja muut tiedot, jotta kokonaisnettikäyttö pienenee.

CyberGhost extra features

Vaikka ad-block palvelussa on joitain haittoja (se toimii hieman huonommin, kun sitä verrataan omistautuneiden sovellusten/laajennusten kanssa), kaikki ominaisuudet voivat taatusti parantaa käyttäjän yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Arviomme CyberGhost VPN-palvelusta

CyberGhost VPN arvostelumme päätteeksi me haluamme ensin korostaa yksityisyyden tärkeyttä nykyään. Yrityksiin murtaudutaan jatkuvasti ja huonot verkkoturvallisuus käytännöt johtavat haittaohjelmiin ja muihin ongelmiin, joilla voi digitaalisena aikana olla negatiivinen vaikutus ihmisten elämään.

Siksi ylimääräisten työkalujen, kuten CyberGhost VPN käyttö, turvaohjelmien lisäksi, on todella tärkeää. Aiemmassa osiossa me kuvailimme kaikki ylimääräiset ominaisuudet joihin päästään käsiksi, kun ostat CyberGhost tilauksen, tämä ei kuitenkaan ole ainoa saamasi etu.

CyberGhost on todella yksityisyyteen keskittyvä VPN, jossa on useita helppokäyttöisiä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua säästämään arvokasta aikaasi, samalla voit kustomoida palvelun toiveidesi mukaan. Yksi suurimmista myyntivalteista, meidän mielestämme, on yrityksen tarjoama läpinäkyvyys ja yksityisyys. Pidemmän CyberGhost kokeiluajan saamiseksi, me todella suosittelemme lataamaan iOS tai Android version ensin.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Ugnius Kiguolis on haittaohjelma-analyysi ammattilainen, joka on myös virukset.fi perustaja ja omistaja. Tällä

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä