Arvosana:  
  (73/100)

Data Recovery Pro arvostelu, ilmainen lataus

| Tyyppi: Tietokoneen optimoijat

Data Recovery Pro on sähköpostin ja tiedostojen palautusohjelma, jota voidaan käyttää palauttamaan useanlaisia tiedosto tyyppejä. Käyttäjät voivat palauttaa poistetut sähköpostit sekä niiden liitteet, palauttaa kadonneet tiedostot ja jopa löytää poistetut kappaleet iPod Shuffle, iPod Nano, ja iPod Classic soittimilta (iPod Touch ja iPhone laitteet eivät ole tuettuja). Data Recovery Pro ohjelmaa voidaan käyttää Windows XP sekä Windows Vista käyttöjärjestelmissä. Normaalin toiminnan saavuttamiseksi, tietokoneessasi tulisi olla 50 MB vapaata kovalevy tilaa sekä olla yhteydessä Internettiin.

Data Recovery Pro ohjelmalla on helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka auttaa ihmisiä suorittamaan askeleet tiedostojen etsimiseen sekä niiden palauttamiseen ilman ongelmia. Tämän lisäksi, se tarjoaa esikatselun useimmille tiedostoille ennen niiden palauttamista. Me emme voi jättää sen päivitettyä filtterointi teknologiaa mainitsematta, joka sallii käyttäjiä löytämään ’kadonneet’ tiedostot antamalla vain avainsanan tai lauseen.

Yhteenvetona, se on todella hyödyllinen ohjelma, joka voi helposti auttaa PC käyttäjiä palauttamaan tiedostonsa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Data Recovery Pro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Data Recovery Pro tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Data Recovery Pro, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Data Recovery Pro on suositeltu työkalu järjestelmäsi tarkistukseen mahdollisten uhkien sekä huonojen ohjelmien varalta. Tuotteen koeversio löytää haitalliset sovellukset järjestelmästäsi. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Data Recovery Pro haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Data Recovery Pro kuvankaappaus
Data Recovery Pro kuvankaappausData Recovery Pro kuvankaappaus
Arvostelut muilla kielillä