RegCure Pro arvostelu, ilmainen lataus

Päivitys: RegCure Pro Registry Cleaner valmistajalta ParetoLogic on lopetettu. Vaikka se on ollut tehokas järjestelmän optimoija, jota me olemme suositelleet, niin sen tämän hetkinen suorituskyky on todella kyseenalainen. Verkkoturvallisuuden asiantuntijat väittävät, että se näyttää valheellisia positiivisia tuloksia ja ei voi parantaa järjestelmän suorituskykyä päivittämättömän tietokannan takia. 

RegCure Pro voidaan ladata viralliselta sivulta, kuten aikaisemmin. Myös kolmansien osapuolien latauslähteet jatkavat sen promotointia. Useat lähteet kuitenkin tarjoavat ilmaisen kräkätyn lisenssiavaimen, joka kertoo työkalun olevan lopetettu ja se ei nauti kehittäjän tuesta. 

Ohjelma ei kuitenkaan ole vaarallinen. Ilmaisversio suorittaa tarkistuksen ja raportoi joitain ongelmia, jotka voidaan korjata täyden version ostamisen jälkeen. Se ei kuitenkaan voi parantaa suorituskykyä tai vakautta, koska se ei saa tärkeitä päivityksiä. 

Me suosittelemme RegCure Pro käyttäjiä vaihtamaan toiseen optimoijaan, kuten FortectIntego. Muussa tapauksessa, RegCure Pro vie ilmaista tilaa ja käyttää resursseja, ilman parannusta järjestelmään. 

RegCure Pro on voimakas Rekisterin Puhdistaja ParetoLogic yritykseltä. Sitä voidaan käyttää eliminoimaan rekisterin virheet, parantamaan tietokoneen suorituskykyä ja parantamaan se nopeutta. Lisäksi, sitä voidaan käyttää optimoimaan PC:n muisti, parantamaan sen käynnistysaikaa, pysäyttämään ei toivotut prosessit ja BHOt, poistamaan haittaohjelmia ja auttamaan ihmisiä suorittamaan vastaavia aktiviteetteja.

Sen luojien mukaan, ReguCure Pro skanneri menee syvälle järjestelmään ja sallii ihmisten löytävän jopa kaikkein pienimmät virheet. Lisäksi, se tarjoaa myös bonus työkalun, joka tarjoaa suojan ihmisten luottamuksellisille tiedoille, kuten salasanat, sisäänkirjautumis tiedot, luottokorttien numerot, pankkitiedot ja vastaavat. Ohjelman nykyinen versio on 3.1.6. RegCure Pro free on yhteensopiva Windows XP, Vista, 7 and 8 käyttöjärjestelmien kanssa.

Regcure Pro arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

virukset.fi tiimi on myös testannut tämän PC:n optimointi ohjelman useilla tietokoneilla. Ladataksesi RegCure Pro ohjelman järjestelmääsi, sinulla pitää olla 20 MB vapaata kovalevytilaa sekä Internet yhteys. Lisäksi sinun tulee olla kirjautuneena sisään Järjestelmänvalvojana. Kuitenkin, julkaisija huomauttaa myös, että parantaaksesi tämän ohjelman toimintakykyä sinun tulisi pitää huolta paremmista järjestelmän spesifikaatioista.

heti kun RegCure Pro asennettiin tietokoneillemme, se tarjosi järjestelmän tarkistuksen ja sen tilan tarkistuksen. Täytyy myöntää, että käyttöjärjestelmä on todella kekseliäs, joten sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia tämän sovelluksen käytössä. Se tarkisti yleensä kaikkein yleisimmät ongelma-alueet löytääkseen mikä heikensi PC:n suorituskykyä ja heti kun RegCure Pron skannaus oli valmis, se näytti ongelma-alueet ja tarjosi meille niiden eliminoimista. useimmissa tapauksissa, sinun pitää vain klikata kerran eliminoidaksesi havaitut ongelmat ja korjataksesi PC:si RegCure Pro ohjelmalla.

Kuitenkin, me huomasimme useita järjestelmän hidastumisia kun tarkistimme PC:n RegCure Pro ohjelman kanssa. 

Joten, miksi minun pitäisi ladata RegCure Pro?

Yhteenvetona, se on helppokäyttöinen ohjelma, joka on tehty nimenomaan tavallisille PC käyttäjille. Siitä huolimatta, sitä tuskin voidaan käyttää suojaamaan tietokonetta kehittyneitä haittaohjelmia vastaan, kuten vaarallinen haittaohjelman poistaja tai lunnasohjelma, joten sitä tulisi käyttää muiden Antivirusten tukena.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä