Arvosana:  
  (72/100)

RegCure Pro arvostelu, ilmainen lataus

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Tietokoneen optimoijat
12

RegCure Pro on voimakas Rekisterin Puhdistaja ParetoLogic yritykseltä. Sitä voidaan käyttää eliminoimaan rekisterin virheet, parantamaan tietokoneen suorituskykyä ja parantamaan se nopeutta. Lisäksi, sitä voidaan käyttää optimoimaan PC:n muisti, parantamaan sen käynnistysaikaa, pysäyttämään ei toivotut prosessit ja BHOt, poistamaan haittaohjelmia ja auttamaan ihmisiä suorittamaan vastaavia aktiviteetteja. Sen luojien mukaan, ReguCure Pro skanneri menee syvälle järjestelmään ja sallii ihmisten löytävän jopa kaikkein pienimmät virheet. Lisäksi, se tarjoaa myös bonus työkalun, joka tarjoaa suojan ihmisten luottamuksellisille tiedoille, kuten salasanat, sisäänkirjautumis tiedot, luottokorttien numerot, pankkitiedot ja vastaavat. Ohjelman nykyinen versio on 3.1.6. RegCure Pro free on yhteensopiva Windows XP, Vista, 7 and 8 käyttöjärjestelmien kanssa.

Regcure Pro arvostelu virukset.fi tutkimuskeskukselta:

virukset.fi tiimi on myös testannut tämän PC:n optimointi ohjelman useilla tietokoneilla. Ladataksesi RegCure Pro ohjelman järjestelmääsi, sinulla pitää olla 20 MB vapaata kovalevytilaa sekä Internet yhteys. Lisäksi sinun tulee olla kirjautuneena sisään Järjestelmänvalvojana. Kuitenkin, julkaisija huomauttaa myös, että parantaaksesi tämän ohjelman toimintakykyä sinun tulisi pitää huolta paremmista järjestelmän spesifikaatioista.

heti kun RegCure Pro asennettiin tietokoneillemme, se tarjosi järjestelmän tarkistuksen ja sen tilan tarkistuksen. Täytyy myöntää, että käyttöjärjestelmä on todella kekseliäs, joten sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia tämän sovelluksen käytössä. Se tarkisti yleensä kaikkein yleisimmät ongelma-alueet löytääkseen mikä heikensi PC:n suorituskykyä ja heti kun RegCure Pron skannaus oli valmis, se näytti ongelma-alueet ja tarjosi meille niiden eliminoimista. useimmissa tapauksissa, sinun pitää vain klikata kerran eliminoidaksesi havaitut ongelmat ja korjataksesi PC:si RegCure Pro ohjelmalla.

Kuitenkin, me huomasimme useita järjestelmän hidastumisia kun tarkistimme PC:n RegCure Pro ohjelman kanssa.

Joten, miksi minun pitäisi ladata RegCure Pro?

Yhteenvetona, se on helppokäyttöinen ohjelma, joka on tehty nimenomaan tavallisille PC käyttäjille. Siitä huolimatta, sitä tuskin voidaan käyttää suojaamaan tietokonetta kehittyneitä haittaohjelmia vastaan, kuten vaarallinen haittaohjelman poistaja tai lunnasohjelma, joten sitä tulisi käyttää muiden Antivirusten tukena.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
RegCure Pro kuvankaappaus
RegCure Pro kuvankaappausRegCure Pro kuvankaappaus

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Arvostelut muilla kielillä