Plumbytes arvostelu, ilmainen lataus

12

Plumbytes Anti-Malware on edistynyt tietokoneen turvallisuusohjelma, jonka kehittäjä on Plumbytes Software, LP. Tämä Englantilainen yritys on luonut haittaohjelman poistajia tietokoneiden käyttäjille, jotka koettavat löytää turvallisuusohjelman, joka ei poista vain haittaohjelmia, mutta myös vakoiluohjelmia. Tämä on juuri se minkä tämä ohjelma tekee, se voi poistaa virukset, Troijalaiset, lunnasohjelmat, keyloggerit, vaaralliset haittaohjelman poistajat, madot, mainosohjelmat, selaimen kaappaajat ja muut vaaralliset ohjelmat, jotka aiheuttavat vaaran tietokoneelle ja käyttäjän yksityisyydelle. Tämä ohjelma voi myös tarjota muita upeita ominaisuuksia.

Vaikuttaa siltä, että Plumbytes Anti-Malware ohjelmassa on sisäänrakennettu selaimen ”kaappauksen suoja” ominaisuus, joka on, vähintään, todella hyödyllinen nykyisin. Selaimen kaappaajat ovat potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia, joita levitetään ohjelmien niputus tekniikalla. Tämä tarkoittaa sitä, että ne voidaan asentaa muiden ilmaisohjelmien mukana. Estääksesi kaappaajan luikertelun tietokoneellesi niin sinun pitää suorittaa ylimääräisiä askeleita jokaisen asennuksen yhteydessä, ja tämä voi viedä jonkin verran aikaa. ”Kaappauksen suoja” ominaisuus auttaa pysäyttämään näitä ohjelmia kaappaamasta selaimiasi.

Toinen hyödyllinen ominaisuus on “turvallisuusuhan tunnistus,” joka auttaa sinua pysymään turvassa kun selaat nettiä. Ei ole epäilystäkään, että Internet on täynnä verkkourkinta sivustoja, jotka koettavat huijata käyttäjien henkilökohtaisia tietoja tai vaarallisia sivuja, jotka antavat väärää tietoa ja koettavat vakuuttaa käyttäjät asentamaan kriittisiä ohjelmia tietokoneilleen. Voi olla vaikeaa tunnistaa nämä sivut itse ja siinä tämä ominaisuus tulee todella käteväksi.

On myös maininnan arvoista, että tämä haittaohjelman poistaja ohittaa muut ohjelmat sen nopean tarkistuksen ominaisuudella. Kun sitä verrataan muihin haittaohjelman poistajiin niin Plumbytes Anti-Malware suorittaa järjestelmän tarkistuksen viisi kertaa nopeammin. Tämän lisäksi meidän on sanottava, että Plumbytes turvallisuusohjelma tarjoaa käyttäjäystävällisen käyttöliittymän, joka on suunniteltu auttamaan tietokoneen käyttäjää puhdistamaan tietokoneen uhista ilman ongelmia. Käyttäjällä on myös vaihtoehto asettaa ohjelma suorittamaan tarkistuksen järjestelmän käynnistyessä. Löydät ohjeet siihen Plumbytes oppaassa.

Plumbytes opas

Plumbytes lataus

Voit ladata ilmaisen Plumbytes Anti-Malware version täältä ja tarkistaa järjestelmäsi uhkien varalta. Tämä ohjelma on yhteensopiva Windows 10/8/7 (32 ja 64 bit), Vista (jossa SP2, 32 bit ainoastaan) ja XP (SP3, 32 bit ainoastaan). Se tunnistaa, paikantaa ja tarjoaa tietoa vakoilu- ja haittaohjelmista tietokoneellasi automaattisesti. Kaikki hyödylliset ominaisuudet tulevat kuitenkin vain ohjelman koko version mukana. Ohjelman täysi versio voidaan ostaa 34,99 Eurolla, ei sisällä ALV:tä. Se on voimassa kuusi kuukautta ja se voidaan uusia automaattisesti. On sanomattakin selvää, että voit ottaa automaattisen uusinnan pois käytöstä. Meidän on kuitenkin pakko sanoa, että tätä tuotetta käyttämällä tulet aina saamaan apua kokeneilta IT-asiantuntijoilta. Jos tuote ei tunnista uhkaa automaattisesti, tai jos sinulla on ongelmia sen käyttämisessä niin voit saada yhteyden 24/7 Tekniseen Tukeen. He tarjoavat kustomoidun korjauksen sinun koneeseesi ilmaiseksi.

Meidän on pakko varoittaa, että et etsi ilmaista Plumbytes Anti-Malware lisenssi avainta tai Plumbytes Anti-Malware aktivointi avainta verkossa – et löydä sellaista. Varo huijareita, jotka lupaavat sinulle ilmaisen ja piraattiversion tästä ohjelmasta, ne voivat olla niputettu vaarallisilla viruksilla, seurantaohjelmilla, troijalaisilla ja muilla vaarallisilla ohjelmilla. Jos haluat ladata Plumbytes Anti-Malware kräkin niin sinun kannattaa miettiä kahdesti. Ohjelman piraattiversion asentaminen on rikos ja voit saada rangaistuksen. Pahin asia kuitenkin on, että huijarit käyttävät sinun haluasi asentaa maksullisia ohjelmia ilmaiseksi ja he asentavat haittaohjelman tietokoneellesi. Ole todella varovainen, vain ohjelmien laillisiin versioihin voidaan luottaa!

Onko Plumbytes laillinen?

Me olemme saaneet tämän kysymyksen jo usein ja vastaus on, kyllä, Plumbytes on täysin laillinen ohjelma. Se on kohtalaisen uusi tuote ja normaalia, että jotka turvallisuustutkijat eivät luota tällaisiin ohjelmiin. Virukset.fi tiimi on kuitenkin testannut tämän tuotteen ja me voimme sanoa, että se on turvallinen ohjelma, joka voi poistaa vakoiluohjelmia ja haittaohjelmia järjestelmästä nopeasti ja tehokkaasti. Jos sinulla on siis kysyttävää Plumbytesin luotettavuudesta niin unohda ne. Jos törmään artikkeliin Internetissä, joka kutsuu tätä vakoiluohjelman poistajaa potentiaalisesti ei toivotuksi tai kriittiseksi ohjelmaksi niin olet luultavasti kilpailijan sivulla, joka promotoi eri tuotetta. Plumbyte on turvallinen tietokoneen suojaohjelma ja sen 100% turvallinen.

Plumbytes Vertailu

Plumbytes vs SpyHunter

Plumbytes Anti-Malware ja SpyHunter ovat kohtalaisen samanlaisia haittaohjelman poistajia. Niillä molemmilla on versio, jonka kanssa voit tarkistaa järjestelmän ja löytää tartunnat ilmaiseksi. Jos kuitenkin haluat korjata tietokoneesi niin sinun pitää ostaa näiden ohjelmien täysi versio. Molemmat ohjelmat tarjoavat lisenssiavanta samaan 34.99 Euron hintaan, ei sisällä ALV:tä Nämä ohjelmat voivat poistaa vaarallisia ja potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia. Meidän mielestämme, Plumbyte tarjoaa käyttäjäystävällisemmän käyttöliittymän, koska SpyHunterista poiketen, se tarjoaa Smart Scan ominaisuuden, joka tarkistaa järjestelmän vaaditut alueet automaattisesti. SpyHunter antaa käyttäjän muokata erilaisia tarkistuksen asetuksia ja tämä voi sekoittaa kokemattoman PC käyttäjän. Me olemme myös huomanneet, että Plumbytes suorittaa tarkistuksen nopeammin kuin SpyHunter. Löydät täyden Plumbytes vs SpyHunter vertailun täältä.

Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware

Vaikka se on uudempi haittaohjelman poistaja niin Plumbytes Anti-Malware on aivan yhtä hyvä kuin Malwarebytes Anti-Malware ohjelma. Me olemme huomanneet, että Malwarebytes promotoi itseään ilmaisen ohjelmana vaikka sen ilmainen versio voi vain poistaa haittaohjelmia ja se ei tarjoa suojaa. Plumbytes ei mainosta itseään ilmaisena tuotteena, mutta se tarjoaa ilmaisen tarkistuksen. Käyttäjä voi siis tarkistaa tietokoneen järjestelmän ilmaiseksi ja löytää uhat maksamatta mitään. Näiden ohjelmien maksulliset versiot tarjoavat useita hyödyllisiä ominaisuuksia. On huomattava, että Plumbytes tarkistaa järjestelmän nopeammin kuin Malwarebytes. Tämän kaiken lisäksi, se tarjoaa 60 päivän rahat takaisin takuun ohjelman ostopäivästä, Malwarebytes sallii hyvityksen vain 30 päivän sisällä. Lue täysi Plumbytes vs Malwarebytes AntiMalware vertailu täältä.

Kysymyksiä joita käyttäjät kysyvät usein Plumbytes Anti-Malware ohjelmasta:

Kysymys: Moikka. Olen etsimässä PC suojaohjelmaa, joka voi turvata tietokoneeni viruksilta ja myös ohjelmilta, jotka näyttävät satoja mainoksia. Olen huomannut, että lapsillani on tapana ladata tällaisia sovelluksia tietokoneelle usein. Olen löytänyt Plumbytes Anti-Malware ohjelma; se ei ole kovinkaan kallis muihin haittaohjelman poistajiin verrattuna, haluan kuitenkin tietää onko se luotettava ohjelma.

Vastaus: Plumbytes Anti-Malware on täysin turvallinen ja laillinen haittaohjelman poistaja, joka voi löytää vakoilu- ja haittaohjelmat nopeasti ja poistaa ne vieläkin nopeammin. Tämä ohjelma on kohtalaisen uusi haittaohjelman poistajien joukossa mutta tutkimuksemme on paljastanut, että se on yhtä hyödyllinen kuin muut haittaohjelman poistajat. Tämän lisäksi, se tarjoaa upean valikoiman ominaisuuksia joita muut ohjelmat eivät tarjoa.

Kysymys: Olen asentanut PlumBytes Anti-Malware ohjelmat mutta vaikuttaa siltä, että en voi löytää mainosohjelmaa, joka hidastaa tietokonettani ja näyttää tunkeilevia pop-up mainoksia. Mitä minun pitää tehdä?

Vastaus: Hyvä käyttäjä, jos Plumbytes Anti-Malware ei voi tunnistaa mikä aiheuttaa näitä epämukavuuksia sinulle niin tarkista, että sinulla on sen uusin versio. Me suosittelemme päivittämään ohjelman uusimpaan versioon ja tarkistamaan järjestelmän uudelleen. Jos ongelma jatkuu niin sinulla on toinen vaihtoehto, ota yhteyttä 24/7 Plumbytes IT-asiantuntijoihin saadaksesi henkilökohtaista neuvoa.

Kysymys: Epäilen, että tietokoneessani on jokin haittaohjelma, mutta en ole täysin varma. Haluaisin saada sen selville, mutta en halua ostaa Plumbytes koko versiota vain sen tarkistamiseen. Mitä te suosittelette?

Vastaus: Jos epäilet, että tietokoneessasi on haittaohjelma niin me suosittelemme tarkistamaan tietokoneesi ilmaisella Plumbytes Anti-Malware koeversiolla, jonka voit ladata ilmaiseksi. Tämän ohjelman koeversio löytää uhat ja näyttää ne sinulle, niiden poistamiseksi sinun pitää kuitenkin ostaa Plumbytes lisensoitu versio.

Kysymys: Olen nähnyt joitain negatiivisia Plumbytes Anti-Malware arvosteluja kun etsin tietoa tästä ohjelmasta verkossa. Kuinka voin tietää onko tämä ohjelma turvallinen eikä huijaus? Onko Plumbytes laillinen?

Vastaus: Kun puhutaan PC ohjelmista, erityisesti tietokoneen suojaohjelmista, niin voit aina löytää niistä hyviä ja huonoja arvosteluja verkossa. Me emme voi sanoa, että tämä ohjelma on huijaus koska se on poistanut uhat, jotka me olemme asentaneet tietokoneelle kun testasimme Plumbytes Anti-Malware ohjelmaa. Vaikuttaa myös siltä, että jos löydät sivun joka antaa negatiivisen Plumbytes arvostelu, niin se kuuluu toiselle turvaohjelmalle, joka luultavasti promotoi kilpailevaa ohjelmaa, joten tällaista kritiikkiä ei kannata ottaa vakavasti.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Plumbytes tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Plumbytes tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Plumbytes Anti-Malware, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Plumbytes Anti-Malware ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Plumbytes Anti-Malware tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Kirjoittajasta
Arvostelut muilla kielillä