Plumbytes Opas

kirjoittanut Jake Doevan - -
12

Plumbytes Ilmainen vs Plumbytes Koko versio

Plumbytes Anti-Malware on ohjelma, joka kasvattaa suosiotaan nopeasti tietokokoneen käyttäjien keskuudessa. Vaikka tämän ohjelman julkaisija, Plumbytes Software Lp. on kohtalaisen uusi haittaohjelman poistaja yritys niin se on kasvanut nopeasti ja todistanut, että uusi haittaohjelman poistaja voi olla yhtä tehokas kuin vanhakin ohjelma. Plumbytes Anti-malware ohjelma tarjoaa tärkeää suojaa, joka tunnistaa, pysäyttää ja poistaa epäilyttävät vakoiluohjelmat tai kriittiset haittaohjelmat. Tämän lisäksi, tällä ohjelmalla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joten jopa kokematon PC käyttäjä voi helposti käsitellä sitä ja pitää tietokoneensa puhtaana sen avulla. Tämän lisäksi, Plumbytes Software tarjoaa ilmaisen 24/7 Teknisen Tuen palvelun tämän tuotteen käyttäjille ja auttaa poistamaan jopa kaikkein sitkeimmät tietokone tartunnat kustomoidulla korjauksella. Saadaksesi enemmän tietoa Plumbytesin käytöstä niin lue tämä arvostelu.

Aivan kuten mikä tahansa muu luotettava haittaohjelma, se ei tarjoa kaikkia ominaisuuksia ilmaiseksi. Plumbytes Anti-Malware koko versio maksaa 34,99 Euroa (ALV mukana). Tämän sovelluksen lisensoitu versio löytää ja poistaa haittaohjelmat, vakoiluohjelmat, suojaa selaimia kaappaukselta ja jopa kaikkein vakavimpia uhkia vastaan, kuten madot, troijalaiset ja rootkitit. Jos käyttäjä kuitenkin haluaa kokeilla ohjelmaa ennen sen  ostamista ja kokeilla kuinka nopeasti se tarkistaa järjestelmän tai katsoakseen onko järjestelmässä viruksia. Pidä mielessäsi, että ohjelman ilmainen versio voi löytää haittaohjelmat, mutta ei poistaa niitä. Jos käyttäjä ei halua käyttää tätä haittaohjelman poistajaa niin hän voi poistaa Plumbytes sovelluksen Ohjauspaneelista.

Lataa Plumbytes

Voit ladata Plumbytes Anti-Malware ohjelman täältä. Tiedosto (antimalwaresetup.exe) ottaa tilaa vain 568 Kb, joten se voidaan ladata muutamassa sekunnissa. Laukaistaksesi asennuksen, kaksoisklikkaa vain ladattua tiedostoa. Kun pop-up kysyy jos haluat antaa tälle ohjelmalle oikeudet tehdä muutoksia PC:llä, paina OK, ja Plumbytes asennus tulee ilmestymään. Aloittaaksesi asennuksen, klikkaa Install. Asennusohjelma lataa ja asentaa ohjelman. Plumbytes on kevyt ohjelma, joten koko asennus kestää vain muutaman minuutin.

Tarkista järjestelmä Plumbytes ohjelmalla

Ohjelma aloittaa Älykkään Tarkistuksen heti kun se on asennettu. Plumbytes käyttää monisäikeistä algorytmiä, joka toimii 5 kertaa nopeammin kuin muut. Toisin sanoen, Plumbytes tarkistaa järjestelmän nopeasti, mutta tarkasti. Se ei vain tarkista tiedostoja ja ohjelmia järjestelmästä, se tarkistaa myös selaimet ja löytää kaikki epäilyttävät seuranta evästeet, laajennukset tai muut komponentit, jotka siihen on lisätty. Kun se on tehnyt tarkistuksen, ohjelma antaa käyttäjälle mahdollisuuden poistaa määrätyt löydetyt uhat ja jättää ne mitkä haluat.

Plumbytes Smart Scan

Voit asettaa tämän ohjelman tarkistamaan järjestelmän heti kun käynnistät tietokoneesi. Mene Settings > ja varmista, että Launch Anti-Malware at PC Startup ja Perform Scan on Startup vaihtoehdot on valittu. On parasta myös tarkistaa ohjelmiston päivitykset usein ja asentaa ne heti kun ne julkaistaan. Tämä takaa sen, että tietokantaan ladataan viimeisimmät virustunnisteet ja haittaohjelmat, siten se pystyy tunnistamaan ne. Päivittääksesi haittaohjelman poistajan, mene Overview välilehteen ja klikkaa Check for Updates. Asenna ne jos niitä löytyy.

Plumbytes Anti-Malware

Aktivoi Plumbytes Anti-Malware ja poista havaitut uhat

Kun tämä PC suojaohjelma suorittaa Älykkään Tarkistuksen niin se näyttää kaikki havaitut uhat. Käyttäjä voi poistaa ne joita hän ei halua pitää tai ne jotka hän haluaa pitää järjestelmässä. Vaarallisten kohteiden poistamiseen käyttäjän pitää aktivoida ohjelma antamalla Plumbytes Sarja-avaimen, tunnetaan myös nimellä Plumbytes Lisenssiavain. Jos sinulla ei ole avainta vielä niin klikkaa Remove Threats painiketta ja klikkaa sitten want to purchase the key. Sitten sinut viedään verkkosivulle jossa voit ostaa avaimen. Jos olet jo ostanut Plumbytes koko version ja sinulla on jo avain niin anna se laatikkoon ja klikkaa Activate. Mene sitten takaisin tarkistustuloksiin ja klikkaa Remove Now uudelleen. Haittaohjelman poistaja alkaa sitten poistamaan kohteet yksi kerrallaan, tehden järjestelmästä puhtaan haittaohjelmista. Sinua voidaan pyytää käynnistämään tietokoneesi uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan ohjelmien poiston jälkeen.

Remove threats with Plumbytes

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Plumbytes tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Plumbytes tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Plumbytes Anti-Malware, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Plumbytes Anti-Malware ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Plumbytes Anti-Malware tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.

Arvostelut muilla kielillä

Tiedostot
Ohjelmat
Vertaa