Vakavuus luokka:  
  (7/100)

Poisto RevContent (marras 2020 päivitys) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Yleistä tietoa RevContent mainosohjelmasta:

RevContent

RevContent on selaimen laajennus joka kerää tietoa kiinnostuksesi kohteista selaus historiastasi ja näyttää useita mainoksia Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox ja muilla selaimilla.

Sen virallisen verkkosivun mukaan se näyttää käyttäjäystävällisiä mainoksia. Tätä ohjelmaa pidetään kuitenkin epäilyttävänä sovelluksena ja turvallisuusasiantuntijat eivät suosittele luottamaan Revcontent mainoksiin koska niitä voidaan käyttää työkaluina joilla promotoidaan yhteistyökumppanien markkinointia. Nämä mainokset ovat myös todella ärsyttäviä ja häiritseviä.

Tämän lisäksi, tämä ohjelma hidastaa tietokoneen suorituskykyä koska se käyttää PC:n resursseja ladatakseen mainoksensa.

RevContent

Ole varuillasi sillä mainosohjelmat, kuten Rev Content usein näyttävät petollisia mainoksia. Yleensä tällaiset ohjelmat keräävät ei-henkilökohtaisia tietoja, kuten hakusanat, lataukset, kirjanmerkit, selaus historia ja muita tietoja jotta saadaan selville mitkä aiheet kiinnostavat käyttäjää.

Tämän jälkeen, näihin tietoihin perustuen, tällaiset ohjelmat valitsevat määrätyt mainokset palvelimiltaan ja näyttävät niitä käyttäjälle. Tällaisten mainosten tarkoitus ei kuitenkaan ole näyttää käyttäjälle hyödyllisiä mainoksia, niiden on tarkoitus näyttää HOUKUTTELEVILTA, jotta uhri klikkaisi niitä ja siten olisi pakotettu vierailemaan sivustolla.

RevContent

Näiden mainosten on tarkoitus aiheuttaa uudelleenohjauksia verkkosivuille joita mainosohjelman kehittäjät haluavat promotoida. Tällaiset uudelleenohjaukset luovat maksu-klikkauksesta tai maksu/asennus tuloja määrättyjen sivustojen promotoinnista.

Joskut promotoidut sivustot voivat kuitenkin olla saastuneita tai jopa vaarallisia. Me suosittelemme ohittamaan vilkkuvat “Ads by RevContent”, “By RevContent”, “RevContent Ads” tai “Powered by RevContent” mainokset. Älä odota enempää vaan tee järjestelmän täysi tarkistus ammattilaisten hittaohjelman poistajalla. Tällainen ohjelma voi löytää ja poistaa epäilyttävät vakoiluohjelmat ja haittaohjelmat tietokoneeltasi.

RevContent

Kuinka RevContent kaappaa tietokoneet?

Koska RevContent toimii yhteistyökumppaniensa hyväksi, sen tarkoituksena on tulla tietokoneellesi salaa ja näyttää mainoksia jotka aiheuttavat uudelleenohjauksia. Sinun EI kuitenkaan kannata klikata näitä mainoksia. Joten miksi sinun pitäisi pitää tällainen hyödytön ohjelma PC:llä ja hukata järjestelmäsi resursseja siihen? Haluat luonnollisesti tietää miten tämä ohjelma on päätynyt tietokoneellesi jos et itse sitä asentanut.

Olet luultavasti ladannut jonkin muun ilmaisohjelman jossa oli muutamia liitteitä. Ole tarkkana aina kun asennat ilmaisohjelmia järjestelmääsi, tällaiset ohjelmat yleensä ehdottavat useiden valinnaisten sovellusten asennusta rinnakkain. Eikä valitettavasti suoraan. Voidaksesi nähdä jos valitsemasi ohjelma promotoi joitain epäilyttäviä ohjelmia, sinun pitää tutkia Käyttöehdot asennuksen aikana.

Tämän lisäksi, valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa. Nämä asetukset antavat sinun tutkia ja estää ehdotukset asentaa 'suositeltuja sovelluksia', Perus ja Pika asennustavat taas piilottavat nämä ehdotukset. Sinun pitää etsiä nämä ehdotukset ja poistaa ne, se on niin helppoa.

Jos olet jo asentanut tämän mainosten tukeman sovelluksen tietokoneellesi niin me todella suosittelemme sen poistamista. Etkö tiedä miten sen tekisit? Me olemme täällä sinun apunasi.

RevContent

Miten sen poistaminen onnistuu?

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat voivat olla todella ärsyttäviä. Useat PC käyttäjät asentavat niitä vahingossa ja he aina etsivät helppoja ja turvallisia tapoja poistaa näitä ohjelmia. Helpoin tapa niiden poistamiseksi on tietenkin automaattinen. Jotkut käyttäjät eivät kuitenkaan halua käyttää haittaohjelman poistajia, he haluavat poistaa vakoiluohjelmat manuaalisesti.

Me olemme valmistelleet lista suositelluista haittaohjelman poistajista jos haluat poistaa RevContent automaattisesti. Käyttäjille jotka haluavat poistaa tämän sovelluksen manuaalisesti, me olemme valmistelleet manuaaliset poisto-ohjeet. Löydät ne artikkelin alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile Malwarebytes ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen RevContent Poisto-ohje:

Poista RevContent Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista RevContent sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi RevContent tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista RevContent Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi RevContent tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista RevContent Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi RevContent sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi RevContent poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista RevContent Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin RevContent pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista RevContent Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse RevContent sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita RevContent poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista RevContent Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse RevContent sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi RevContent poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista RevContent Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi RevContent tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi RevContent poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-revcontent.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta RevContent