Vakavuus luokka:  
  (8/100)

Poista Spoutable mainokset (Poisto-opas) - 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - -   Spoutable | Tyyppi: Mainosohjelma

Onko turvallista klikata ”Ads Powered by Spoutable” mainoksia?

Spoutable virus on jälleen yksi väärin käytetty termi. Me olemme huomanneet, että tietokoneen käyttäjät käyttävät sitä, kun he puhuvat mainoksista jotka ilmaantuvat heidän näytölleen nettiselaamisen aikana. Todellisuudessa, kuten RevContent tai Taboola, Spoutable mainosverkosto, jota voidaan kuvailla myös sisällön suosittelualustana. Useat voivat kuitenkin huomata, että nämä mainokset ilmaantuvat sivustoilla, jotka julkaisevat tekaistuja uutisia. Spoutable mainosverkko lupaa parhaat kanssakäynti arvot, tarjoten loistavia tuloja julkaisijoille. Meidän on pakko sanoa, että Spoutable EI OLE virus ja sen tarkoituksena ei ole toimittaa haittaohjelmia muille. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että jostain syystä käyttäjät leimaavat tämä mainosverkon epäilyttäväksi, kun he näkevät “Ads powered by Spoutable” materiaalia sivuilla.

Voit myös nähdä joitain Spoutable mainoksia, kun selaat nettisivuja, jotka tekevät yhteistyötä tämän mainosverkon kanssa ja toimivat heidän materiaalin julkaisijoina. Nämä mainokset eivät ole pahoja, me emme kuitenkaan voi taata, että jokainen sivulle jolle ne sinut ohjaavat olisivat turvallisia. Siksi me suosittelemme olemaan varovaisia, kun selataan Spoutable mainoksia. Jopa mainosverkko tarjoaa samat tiedot sen Yksityisyyden Suoja dokumentissa: “Meidän palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivuille […] me emme hallitse, suosittele tai mainosta ja emme ole vastuussa näistä sivuista tai sisällöstä, tuotteita, palveluita tai yksityisyyden suojaa (Our service may contain links to other sites […] We do not control, recommend or endorse and are not responsible for these sites or their content, products, services or privacy policies or practices.)” Mikä on huolestuttavampaa, mainosverkko julistaa että nämä promotoidut sivustot voivat “lähettää heidän evästeensä sinun laitteellesi, he voivat itsenäisesti kerätä tietoja tai antaa Henkilökohtaisia Tietoja ja heillä ei ehkä ole omaan julkaistua Yksityisyyden suojaa” Sinun tulee tietää, että tällaiset sivut voivat olla vaarallisia. Me emme suosittele luottamaan sivuja joille Spoutable mainokset sinut vievät, vältä antamasta henkilökohtaisia tietojasi, kun vierailet niillä, ja pysy erossa lataus painikkeista ja mainoksista näillä sivuilla.  Spoutable mainoksetSpoutable mainokset voivat ilmaantua laillisilla sivuilla, useat ihmiset pitävät niitä kuitenkin ärsyttävinä ja epäilyttävinä.

Toinen tärkeä asia on, että tämä mainosverkko kerää joitain tietoja sinusta sivullaan ja kun katsot sponsoroitua materiaalia. Ne väittävät keräävänsä tietoja, kuten käyttöjärjestelmäsi versio, IP-osoite, pyyntösi aika, suositus URL ja jotain muita yksityiskohtia. Lisätietoja löytyy Spoutablen Yksityisyyden Suojasta, kerättyjä tietoja voidaan käyttää analysoimaan palvelun käyttöä, diagnosoimaan teknisiä ongelmia ja personoimaan kokemustasi (esimerkki, antaa sinulle tietoja heistä tai kolmansista osapuolista, joita he luulevat sinun pitävän hyödyllisinä). Jos et ole tekemisissä todella tunkeilevan mainosohjelman kanssa, me emme usko että on mahdollista poistaa Spoutable mainokset sivulta, joka niitä julkaisee. Jos olet tekemisissä ohjelman kanssa, joka käyttää tätä mainosverkkoa näyttämään mainoksia pop-upeissa ja uusissa välilehdissä, niin voit käyttää perinteistä mainosohjelman poisto-ohjeita artikkelin alla.

Luulen näkeväni liikaa Spoutable mainoksia. Mitä se tarkoittaa?

Jos näet paljon mainoksia nettiselaamisesi aikana, voit selata vaarallisella verkkosivulla liian usein sinulla voi olla mainosohjelma asennettuna tietokoneellasi. Ads Powered by Spoutable mainokset yleensä ilmaantuvat sivustoilla, jotka suostuvat julkaisemaan niitä. Jos kuitenkin huomasit, että sinua uudelleenohjataan koko ajan epäilyttäville sivuille ja pop-up mainokset ilmaantuvat näytöllesi jatkuvasti ja todella tunkeilevasti, niin sinulla voi olla mainosohjelma. Mainosohjelma itsessään on laillinen ohjelma ja se ei tee mitään laitonta kohde järjestelmässä, se vain toimii tunkeilevalla tavalla josta ihmiset valittavat paljon. Välttääksesi asentamasta ei toivottuja ohjelmia, sinun pitää valvoa latauksiasi tarkemmin. Kaikkein tärkeimpänä, sinun pitää valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa, koska muuten et voi poistaa valinnaisia ohjelmia, joita ohjelman asennustiedostot yleensä mainostavat. Lyhyesti sanottuna, pysy erossa Perus/Pika asennustavoista ja lue tiedot ohjelman asennustiedostosta tarkasti!

Kuinka voin poistaa Spoutable mainokset?

Jos näet Spoutable mainoksia vain määrätyillä nettisivuilla, niin asiat ovat ok ja sinulla ei ole suurta syytä huoleen. Jos kuitenkin näet epäilyttäviä mainoksia ilmaantumassa, kun selaat Internetiä ja näet ärsyttäviä julisteita, jotka ilmaantuvat melkein kaikilla nettisivuilla, niin tarkista PC:si haittaohjelman poistajalla tarkistaaksesi mikä ohjelma näyttää näitä mainoksia. Ennen Spoutable mainosten poistoa, sinun kannattaa lukea nämä ohjeet tarkasti.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Spoutable mainosten Poisto-ohje:

Poista Spoutable Windows järjestelmistä

Tämä ohje kertoo kuinka poistaa mainosohjelma, joka voi näyttää Spoutable mainoksia sinulle. Poista kaikki ohjelmat, jotka vaikuttavat epäilyttäviltä.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Spoutable sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Spoutable tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Spoutable Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Spoutable tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Spoutable Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Spoutable sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Spoutable poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Spoutable mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Spoutable pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Spoutable Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Estääksesi jatkuvat ja tunkeilevat mainokset, seuraa näitä ohjeita ja poista kaikki laajennukset, jotka on asennettu ilman sinun lupaasi.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Spoutable sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Spoutable poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Spoutable Google Chrome selaimelta

Tarkista tuntemattomat laajennukset Google Chrome selaimelta näiden ohjeiden avulla: voit löytää sen, joka näyttää kolmansien osapuolien mainoksia sinulle.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Spoutable sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Spoutable poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Spoutable Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Spoutable tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Spoutable poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-spoutable-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Spoutable ads