Miksi sinun kannattaa välttää Delta Searchia ja muita tekaistuja hakukoneita

Why you should avoid Delta Search and other fake search enginesSuurin osa nykypäivän internetin käyttäjistä eivät vieläkään tiedä, että on olemassa satoja hakukoneita, jotka voivat olla vaaraksi heidän tietokoneilleen. Tyypillisesti nämä nettihuijaukset eivät luokittele sivustoja kuten luotetut hakukoneet, kuten Google, yahoo tai Bing, vaan laittavat hämäriä sivustoja hakutulosten kärkeen. Tällä tavoin he voivat ohjata ihmisiä sivustoille, jotka myyvät turhaa tavaraa, mainostavat turhia palveluita tai saattavat jopa levittää haittaohjelmia.

On myös syytä mainita, että nämä hakukoneet käyttävät hämäriä keinoja päästäkseen uhrin koneelle ja vaikuttaakseen kaikkiin nettiselaimiin, jotka koneelle on asennettu. Usein he käyttävät tähän apunaan selaimenkaappaajia joilla on kyky tunkeutua koneelle turvallisuusaukkojen kautta ja sitten muokata koneen asetuksia heidän tarpeidensa mukaisesti. Toinen suosittu keino, jota myös käytetään tähän tarkoitukseen, pohjautuu ilmaisohjelmiin sekä shareware ohjelmiin, Nämä ohjelmat sisältävät usein tekaistuja hakukoneita ja niiden asentuessa koneelle on nämä hakukoneet sitten lueteltu komponenttilistassa, joten ellet ota ruksia pois ylimääräisten ohjelmien kohdalta päädyt asentamaan ne koneellesi.

Eräs näistä hämäristä hakuoneista, jota levitetään käyttämällä näitä epärehellisiä keinoja ja asetetaan sitten näyttämään hakutuloksina kaikenlaista roskaa, on Delta Search. Me olemme päättäneet kiinnittää erityistä huomiota tähän hakukoneeseen, sillä sen tekijät ovat alkaneet käyttämään monimutkaisia järjestelyitä saadakseen käyttäjät luottamaan ohjelman aitouteen. Luodaakseen harhaanjohtavan kuvan siitä, että Delta Search kuuluisi luotettavalle yritykselle, huijarit levittävät kommenteja eri foorumeille, joissa he kehuvat ohjelman luotettavuutta. Tällä tavoin he eivät ainoastaan kehu ohjelmaa vaan myös jättävät sähköpostinsa, jonka avulla käyttäjät voisivat halutessaan poistaa ohjelman myöhemmin, mutta tämä ei tietenkään toimi.

Me suosittelemme, että pysyt erossa kaikista kommenteista, jotka vaikuttavat siltä, että Delta Searchin osalliset ovat ne lähettäneet. Sillä ei ole väliä mitä ne väittävät, mutta tämä hakukone on suunniteltu vain ohjaamaan epätarkat nettisurffarit mahdollisesti saastuneille sivustoille. Jos haluat tuntea olosi turvalliseksi kun selaat nettiä, sinun kannattaa käyttää vain ja ainoastaan tunnettuja ja yleisesti luotettuja hakukoneita.

Alkuperä: Remove Delta Search

Lue muilla kielillä