Mikä on deltasrv.exe? Kannattaako minun poistaa se?

deltasrv.exe on haitallinen asennustiedosto joka on sukua delta-homes.com sivulle. Se on itseasiassa tämän ohjelman pääkomponentti, joten sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi päivitetyllä haittaohjelman poistajalla heti kun löydät tämän tiedoston käynnissä tehtävien hallinnassa. Turvallisuusohjelmat tunnistavat deltasrv.exe tieedoston nimellä HW32.Laneul, Application.Win32.Agent.~A, jne. Sen sijainti on yleensä C:\Program Files\delta\delta. Voit ladata sen tietokoneellesi aivan kuten Delta Homes kaappaajan, nipussa kolmansien osapuolien kanssa. Voidaksesi suojella itseäsi tältä, sinun pitää kiinnittää tarkempaa huomiota ilmaisohjelmien asennukseen. Tämä voidaan tehdä valitsemalla ilmaisohjelmalle Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa ja poistamalla ruksi kohdista, kuten Delta Homes Työkalupalkki, Delta Homes sekä muista siihen liittyvistä komponenteista.

Kun se on asennettu järjestelmään, deltasrv.exe tiedostoa käytetään käynnistämään haittaohjelmia tai jotain sen komponenteista. Tämä tiedosto varmistaa myös, että Delta-homes.com virus pystyy ilmaantumaan kaikilla nettiselaimilla (IE, Mozilla Firefox, Internet Explorer sekä muut) heti kun uhri käynnistää tietokoneensa. Heti kun se saa kyvyn tähän niin tämä ohjelma voi alkaa aiheuttamaan uudelleenohjauksia yhteistyökumppanien sivustoille. Se voi myös näyttää kaupallista materiaalia hakutuloksissa ja kerätä tietoja, kuten useimmiten vieraillut verkkosivut, niille annetut tiedot, PC:n IP-osoite, sijainti, jne. Nämä tiedot eivät ole henkilökohtaisia mutta ei ole takeita ettei niitä paljastettaisi epäilyttäville kolmansille osapuolille.

Ei siis ole mitään epäilystä, että sinun kannattaa poistaa deltasrv.exe tietokoneeltasi. Voit pistaa tämän ohjelman ja kaikki sen komponentit suorittamalla järjestelmän täyden tarkistuksen päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Me uskomme, että tässä tilanteessa FortectIntego on paras työkalu.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä
Ohjelmat
Vertaa