Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Stack Player mainokset (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2018

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Syitä miksi Stack Player ohjelmaa ei kannata pitää tietokoneella:

Stack Player ads

Stack Player virus voi huijata kokemattomia tietokoneen käyttäjiä asentamaan sen. Se voi hämätä käyttäjää koska se esittelee itsensä hyödyllisenä ohjelmana jonka avulla voit katsoa videoita ilman nettiselaimen avaamista. Vaikka tämä ohjelma näyttää kuinka hyödylliseltä niin se lupaukset vaikuttavat olevan epämääräisiä.

Tämän mediasoittimen toiminnallisuus on todella kyseenalainen koska hyödyllisten ominaisuuksia sijaan se alkaa aiheuttamaan erilaisia ja todella ärsyttäviä aktiviteetteja. Samaa voidaan sanoa myös identtisistä mainosten tukemista ohjelmista, kuten NowUSeeIt player tai Playthru player. Käyttäjät jotka ovat asentaneet tämän ohjelma valittavat usein Stack Player mainoksista, jotka ilmaantuvat niin usein että ne pilaavat koko nettiselaamisen.

Syy miksi tämä mainosohjelma näyttää näitä mainoksia tietokoneen käyttäjille on, että sen kehittäjät saava osinkoa joka kerta kuin uhri klikkaa yhtä näistä mainoksista. Tämä mainoshuijaus tunnetaan maksu-klikkauksesta mainostamisena.

Se on todella tehokas tapa ansaita rahaa promotoimalla määrättyjä sivuja ja heidän tuotteita, näiden mainosten uudelleenohjaukset voivat johdattaa käyttäjät vaarallisille sivuille. Jos et siis hyväksy tai halua ottaa osaa tällaiseen rahan tekoon niin sinun kannattaa poistaa Stack Player tietokoneelta heti. Voit käyttää maineikasta anti-virus työkalua, kuten ReimageIntego auttamaan sinua poistoprosessissa.

Stack Player adsStack Player mainokset

Sinun tulee muistaa, että Stack Player kaappaus tapahtuu yleensä ilman käyttäjän lupaa tai tietoa. Voit tietenkin ladata sen itse kun törmäät tähän mainosohjelmaan netissä, se ei kuitenkaan ole kovinkaan todennäköistä. Useimmissa tapauksissa alat näkemään ärsyttäviä mainoksia ennen kuin epäilet tietokoneesi olevan edes saastunut. Tässä tapauksessa sinun pitää olla varuillasi sillä tällaisten mainosten klikkaaminen voi olla vaarallista.

Pidä aina mielessäsi, että “Ads by [mainosohjelman nimi]”, “Powered by [mainosohjelman nimi]” ja muut mainokset joissa on tällainen lause eivät ole tyypillisiä mainoksia joita näet uutissivuilla tai nettikaupoissa. Kuten me olemme maininneet, nämä pop-upit, julisteet ja tekstiin sisällytetyt mainokset eivät ehkä ohjaa sinua halutulle sivulle vaan jollekin epäilyttävälle sivulle jossa tietokoneesi voidaan saastuttaa haittaohjelmilla ja viruksilla.

On valitettavaa, että Stack Player uudelleenohjaus ongelma ei ole ainoa huono asia tässä epäilyttävässä ohjelmassa. Se voi myös seurata selaamistasi ja luoda mainoksia sen mukaan. Tällä tavalla mainoksista tulee paljon kiinnostavampia ja käyttäjät klikkaavat niitä helpommin, tämä tuo lisää voittoa mainosohjelman kehittäjille.

Kerätyt tiedot eivät ole myöskään suojattuja jakamiselta epäluotettavilta kolmansille osapuolille tai myynnistä kaupalliseen tarkoitukseen. Jos et siis mieti jo Stack Player poistoa niin me neuvomme sinua miettimään tarkasti haluatko jakaa tietosi tuntemattomille kolmansille osapuolille tai haluatko jatkuvien mainosten keskeyttävän selaamisesi. Jos vastaus on ei niin jatka artikkelin lukemista ja tulet saamaan selville miten voit poistaa tämän viruksen tietokoneeltasi.

Kuinka se onnistui kaappaamaan tietokoneesi ilman lupaasi?

Se on valitettavaa mutta mainosohjelman pääsy koneelle on todella yleinen ongelma jonka käyttäjät raportoivat. Yksi pääsyistä tällaisten virusten leviämiseen ovat varomaton ohjelmien asennus. Sinun ei kannata koskaan luottaa täysin ladattuihin freeware ja shareware ohjelmiin koska erityisesti nämä ohjelmat kantavat muita potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia.

Saadaksesi selville oletko ladannut ohjelmisto pakkauksen jossa on vaarallisia liitteitä niin sinun kannattaa aina käyttää ”Edistynyttä” asennustapaa ja seurata jokaista vaihetta tarkasti. Jos paketissa on joitain valinnaisia komponentteja niin sinun pitäisi nähdä ne ja keskeyttää asennus jos jokin vaikuttaa epäilyttävältä.

Tämän lisäksi, on suositeltavaa varustaa järjestelmä anti-viruksella ja haittaohjelman poistajalla, nämä tarjoavat tietokoneellesi lisää suojaa.

Opi kuinka poistaa Stack Player mainosohjelma

Sinä voit todellakin poistaa Stack Player viruksen täysin itse. Kuten olet luultavasti oppinut niin niiden sulkeminen ei ehkä auta. Sinun pitää löytää näiden mainosten lähde, kuten mainosohjelma joka niitä luo. Onneksi löytyy työkaluja jotka on luotu tähän tarkoitukseen.

Sinun pitää vain ladata luotettava haittaohjelman poistaja, joka tarkistaa järjestelmäsi automaattisesti ja poistaa viruksen kaikki tiedostot saastuneelta laitteelta. ReimageIntego tai Malwarebytes voi toimia Stack Player poistotyökaluna.

Muista aina, että tehokkaaseen poistoon sinun pitää päivittää haittaohjelman poistaja uusimpaan versioon. Meidän pitää myös kertoa, että voit valita myös manuaalisen poistotavan, jos niin haluat.

Tämän tekemiseksi me olemme laatineet poisto-ohjeet, jotka löydät artikkelin lopussa. Älä ujostele ottaa meihin yhteyttä jos jostain syystä edellä mainitut keinot eivät poistaneet virusta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Stack Player mainosten Poisto-ohje:

Poista Stack Player Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Stack Player sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Stack Player tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Stack Player Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Stack Player tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Stack Player Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Stack Player sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Stack Player poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Stack Player mainokset Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Stack Player pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Stack Player Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Stack Player sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Stack Player poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Stack Player Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Stack Player sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Stack Player poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Stack Player Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Stack Player tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Stack Player poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-stack-player-ads.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Stack Player ads