Vakavuus luokka:  
  (17/100)

Poista Yahoo Redirect virus (Poisto-opas) - marras 2020 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Yahoo uudelleenohjaus ongelma on yhä elossa

Yahoo Redirect virus

Jos Yahoo uudelleenohjaukset ovat joskus vaivanneet sinua niin tiedät kuinka ärsyttäviä ne ovat. Niiden takia voit löytää itsesi täysin tuntemattomilta sivustoilta jotka koettavat tulla suositummaksi tai koettavat saastuttaa tietokoneesi haittaohjelmilla.

Mikä aiheuttaa Yahoo uudelleenohjaukset? Mitä riskejä ne voivat aiheuttaa? Kuinka poistaa Yahoo uudelleenohjaus virus? Nämä kaikki tiedot löydät tästä artikkelista.

Yahoo uudelleenohjaus viruksen levitys

Yahoo uudelleenohjaus virus voidaan lisätä ”selaimen kaappaaja” ja ”potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat” kategorioihin. Tähän ryhmään kuuluvia ohjelmia levitetään Internetissä kolmella eri tekniikalla:

 • Perinteinen asennustapa. Voit asentaa Yahoo uudelleenohjaus viruksen tai vastaavan selaimen kaappajan tavallisilla asennustavoilla, se vaatii ohjelman viralliselle sivustolle menemistä, ohjelman valitsemisen ja sen lataamisen sivustolle. Tämä on selkeä esimerkki siitä kuinka tarkka ja huolellinen sinun pitää olla kun selaat Internettiä ja etsit ohjelmaa jonka tarvitset.
 • Niputus. Yahoo uudelleenohjaus voi alkaa myös häiritsemään sinua täysin tyhjästä. Tässä tapauksessa sinun pitää tietää, että sinut on huijattu asentamaan selaimen kaappaaja tietokoneellesi nipussa jonkin muun ohjelman kanssa. Ohjelmat jotka ovat useimmiten mukana selaimen kaappajien levityksessä ovat erilaisia Latausmanagereita, PDF luojia, videoiden striimereitä ja vastaavia ohjelmia.
 • Haittamainonta. Löytyy useita laittomia ja laillisia sivustoja joista on löydetty haittamainontaa. Tämä tarkoittaa, että ne ovat täynnä haitallista koodia joka aiheuttaa harhaanjohtavien pop-uppien ilmaantumista näillä sivustoilla. ne tarjoavat yleensä ”tarpeellisten” päivitysten lataamista tai ne promotoivat kyselyitä ja kilpailuja.

Helpoin tapa välttää selaimen kaappaajia ja suojautua Yahoo uudelleenhjaus ongelmalta on luotettavan haittaohjelman poistajan asennus. Jos haluat työkalun joka varoittaa sinua mahdollisesta ei toivotun ohjelman pääsystä tietokoneelle, sinun kannattaa valita ReimageIntego.

Yahoo Redirect virusYahoo Uudelleenohjaus virus

Yahoo uudelleenohjaus viruksen aktiviteetti järjestelmässä

Tämä virus on samanlainen kuin Google Uudelleenohjaus virus sekä Bing Uudelleenohjaus virus jotka ovat vaivanneet PC käyttäjiä vuosien ajan. Heti kun yksi näistä uhista pääsee järjestelmään niin se aiheuttaa muutoksia kaikilla nettiselaimilla. Asetukset joihin Yahoo uudelleenohjaus virus vaikuttaa, ovat kotisivu, ensisijainen hakusivu, uuden välilehden sivu ja kirjanmerkit.

Useimmissa tapauksissa kaappaajat voivat muuttaa näitä asetuksia huomaamatta, huomaat siis Yahoo uudelleenohjaukset pahimpaan aikaan. Tällaiset uhat keräävät myös tuloja kehittäjilleen näyttämällä muunneltuja hakutuloksia ja uudelleenohjaamalla heitä ennalta määrätyille sivustoille.

Tässä kohtaa meidän pitää varoittaa sinua, että tällaisten mainosten klikkaamisen jälkeen sinut voidaan uudelleenohjata todella vaaralliselle sivustolle jota käytetään vaarallisten haittaohjelmien levitykseen.

Jos olet etsinyt miten poistaa Yahoo uudelleenohjaus niin sinun tulee tietää, että se voi olla eri nimen alla. Yahoo Uudelleenohjaus voidaan korjata vain kun tiedät viruksesi nimen. Tässä tapauksessa sinun pitää löytää selaimen kaappaaja joka piileskelee tietokoneellasi. Voidaksesi välttää mahdolliset vaarat niin me suosittelemme valitsemaan Automaattisen poistotavan. Lisätietoja Yahoo uudelleenhjauksen poistosta löydät alta.

Poista Yahoo uudelleenohjaus virus tietokoneelta ja kaikilta nettiselaimilta

Kuten me olemme jo maininneet, Yahoo Uudelleenohjaus virus voi tunkeutua tietokoneelesi huomaamatta. Tämä on vain yksi yhtäläisyys mitä sillä on muiden loisten kanssa

. Voit kuitenkin estää sen päivitetyllä haittaohjelman poistajalla. Tämä pätee myös tähän selaimen kaappaajaan. Älä viivytä poistoa koska se voi ohjata sinut vaarallisille sivustoille. Jos luulet, että Yahoo uudelleenohjaus virus on päässy sinun Mac tai Windows Käyttöjärjestelmään, yksi näistä työkaluista on annettu alla, voit myös seurata manuaalisen poiston ohjeita.

Jos käytät haittaohjelman poistajaa niin muista päivittää se ennen järjestelmän tarkistusta.

 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Yahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappaus
Yahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappausYahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappausYahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappausYahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappaus
Yahoo Uudelleenohjaus virus kuvankaappaus

Manuaalinen Yahoo Redirect viruksen Poisto-ohje:

Poista Yahoo Redirect Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Yahoo Redirect sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Yahoo Redirect tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Yahoo Redirect selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Yahoo Redirect Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Yahoo Redirect tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Yahoo Redirect Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Yahoo Redirect sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Yahoo Redirect poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Yahoo Redirect virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Yahoo Redirect pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Yahoo Redirect Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Yahoo Redirect sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Yahoo Redirect poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Yahoo Redirect Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Yahoo Redirect sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Yahoo Redirect poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Yahoo Redirect Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Yahoo Redirect tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Yahoo Redirect on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Yahoo Redirect poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta
Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-yahoo-redirect-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Yahoo Redirect virus