Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Adobe Flash Player is out of date virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Mainosohjelma

“Adobe Flash Player is out of date” pop-up voi huijata sinut asentamaan haittaohjelmia

Esimerkkejä Adobe Flash Player is out of date huijauksesta

“Adobe Flash Player is out of date” on tekaistu pop-up, jota saastunut verkkosivu näyttää huijatakseen käyttäjät asentamaan vaarallisia tai ainakin potentiaalisesti vaarallisia sovelluksia. Uudelleenohjaukset tälle huijaussivulle yleensä alkavat mainosohjelman tunkeutumisen jälkeen. Käyttäjiä varoitetaan kuitenkin pysymään erossa näistä pop-upeista, koska ne voivat sisältää haittaohjelmia.

Löytyy useita versioita “Adobe Flash Player is out of date” viruksesta, jotka voivat näyttää hieman erilaisia hälytyksiä ohjelmien päivitykseen. Niiden tarkoitus on kuitenkin sama – huijata käyttäjät lataamaan tekaistu päivitys. Alla on muutamia esimerkkejä huijauksista:

“Adobe Flash Player” is out of date!

The version of “Adobe Flash Player” on your system does not include the latest security updates and has been blocked. To continue using “Adobe Flash Player”, download an updated version.

tai

Adobe Flash Player Update
Install Adobe Flash Player and enjoy the largest database for:
Music Albums with user-friendly interface
All Song Formats with easy access
Videos Library leading video codec library

tai

Latest version of Adobe Flash Player is required to encode and/or decode (Play) audio files in high quality. –
Click here to update for latest version.
Software update

Mikään näistä “Adobe Flash Player is out of date” mainoksista ei ole todellinen. Jos klikkaat “Install (Asenna),” “Download (Lataa)” tai “Update (Päivitä)” painiketta, niin tulet asentamaan vaarallisen ohjelman. Turvallisuusasiantuntijat muistuttavat, että tekaistua Flash Player päivitys huijausta käytettiin levittämään Bad Rabbit lunnasohjelmaa, Mac haittaohjelmaa sekä useita muista verkkouhkia. Siksi sinun pitää olla varovainen.

Tekaistun päivitys pop-upin vastaanottaminen voi olla kertaluontoinen asia, jos vierailet epäilyttävillä sivuilla, kuten laittomilla elokuvasivuilla, aikuisviihde sivuilla, uhkapelisivuille tai vastaavilla. Jos tekaistut Adobe Flash päivitys pop-upit ovat jatkuvia, niin sinun kannattaa etsiä järjestelmästä mainosohjelmaa.

Voit epäillä, että “Adobe Flash Player is out of date” mainosohjelma on asennettu järjestelmään, jos huomasit näitä aktiviteetteja:

 • julisteiden tai muiden mainosten näkeminen kaikilla sivuilla;
 • pop-upit ilmaantuvat selaimella, jotka promotoivat erilaisten ohjelmien latausta tai tekaistuja päivityksiä;
 • Satunnaisen tekstin kääntäminen uutissivuilla tai muilla sivuille hyperlinkeiksi;
 • uudelleenohjaukset kyseenalaisille tai potentiaalisesti vaarallisille sivuille;
 • kolmansien osapuolien lisäosien, laajennusten tai työkalupalkkien asennus.

dieviren.de asiantuntijat raportoivat myös, että tämä verkkouhka voi myös seurata käyttäjän tietoja. Esimerkiksi, selaushistoria, hakusanat, ladatut tiedostot ja vastaavat tiedot. Kerättyjä tietoja voidaan käyttää markkinointiin ja ne voidaan myös jakaa tai myydä kolmansille osapuolille. Siksi “Adobe Flash Player is out of date” poisto voi estää yksityisyyden ongelmat.

Voidaksesi poistaa “Adobe Flash Player is out of date” viruksen järjestelmästä kokonaan, me suosittelemme käyttämään ReimageIntegoohjelmaa. Päivitetty turvaohjelma voi nopeasti löytää ja poistaa kaikki koneella olevat verkkouhat.

Kuva Adobe Flash Player is out of date pop-upista"Adobe Flash Player is out of date" on tekaistu pop-up, jota voidaan käyttää haittaohjelmien levitykseen.

Mainosohjelma, joka on vastuussa tekaistun päivityksen levityksestä, liikkuu ohjelmanipuissa

Ohjelmaniput ovat pääasiallinen levitystapa potentiaalisesti ei toivotuille ohjelmille (PUP). Se antaa lisätä mainosohjelmia freeware tai shareware paketteihin. Tällaiset ohjelmaniput nimetään yleensä yhden ilmaisohjelman nimelle ja niissä ei kerrota bonus sovelluksista, jotka siihen on liitetty.

Me suosittelemme asentamaan uudet ohjelmat Edistyneellä tai Kustomoidulla asennustavalla, jotta voit poistaa ehdotukset asentaa ylimääräisiä ilmaisohjelmia. Kun olet tehnyt tämän, niin voit rauahassa suorittaa asennuksen loppuun.

Pidä aina mielessäsi, että Suositeltu tai Pika-asennus ei sisällät tätä ominaisuutta. Siksi kaikki PUPit, jotka ovat paketin mukana, tullaan asentamaan automaattisesti.

Poista “Adobe Flash Player is out of date” virus

Adobe Flash Player is out of date virus on helppo poistaa. Sinun pitää löytää ja poistaa ohjelma, joka on näiden tekaistujen hälytysten takana. Riippuen taidostasi ja tiedostasi, voit tehdä sen itse, tai antaa tämän tehtävät haittaohjelman poistajalle.

Jos haluat poistaa “Adobe Flash Player is out of date” manuaalisesti, alla olevat ohjeet tulevat olemaan avuksi. Ne auttavat tutkimaan järjestelmän, poistamaan epäilyttävät ohjelmat tai selaimen laajennukset, sekä nollaamaan kaikki nettiselaimet.

Jos tämä “Adobe Flash Player is out of date” poistotapa vaikuttaa monimutkaiselta tai aikaa vievältä, käytä toista vaihtoehtoa. Poistaaksesi mainosohjelman automaattisesti, sinun pitää tarkistaa järjestelmä päivitetyllä haittaohjelman poistajalla tai vakoiluohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Adobe Flash Player is out of date viruksen Poisto-ohje:

Poista Adobe Flash Player is out of date Windows järjestelmistä

Alla olevat ohjeet neuvovat sinua mainosohjelman manuaalisessa poistossa. Ole hyvä ha seuraa kaikkia askeleita tarkasti. Muuten voit ohittaa joitain tiedostoja tai ohjelmia, jotka liittyvät PUP ohjelmaan ja harhaanjohtavat päivitys hälytykset jatkuvat.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Adobe Flash Player is out of date sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Adobe Flash Player is out of date tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Adobe Flash Player is out of date Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi tekaistut Flash Player update hälytykset, sinun pitää etsiä mainosohjelma Mac OS X järjestelmässä. Sen tekemiseksi, seuraa näitä askeleita:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Adobe Flash Player is out of date tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Adobe Flash Player is out of date Internet Explorer (IE) selaimelta

Voidaksesi pysäyttää Flash Update hälytykset, sinun pitää poistaa kyseenalainen lisäosa ja nollata Internet Explorer.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Adobe Flash Player is out of date sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Adobe Flash Player is out of date poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Adobe Flash Player is out of date virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Adobe Flash Player is out of date pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Adobe Flash Player is out of date Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa näitä askeleita poistaaksesi ”Adobe Flash Player is out of date” viruksen Mozilla Firefox selaimelta:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Adobe Flash Player is out of date sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Adobe Flash Player is out of date poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Adobe Flash Player is out of date Google Chrome selaimelta

Nämä ohjeet auttavat kertomaan, miten poistaa ”Adobe Flash Player is out of date” mainokset:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Adobe Flash Player is out of date sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Adobe Flash Player is out of date poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Adobe Flash Player is out of date Safari selaimelta

Mainosohjelman kaappauksen jälkeen, seuraa näitä askeleita ja korjaa Safari:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Adobe Flash Player is out of date tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Adobe Flash Player is out of date poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Adobe Flash Player is out of date rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä