Vakavuus luokka:  
  (24/100)

Poisto Fake Adobe Flash Player install

| Tyyppi: Troijalaiset

Trojan.Ransomware on troijalainen joka piileskelee Adobe Flash Playerin nimen alla. Tämä troijalainen teeskentelee olevansa tämän ohjelman asennustiedosto, mutta todellisuudessa koettaa vain tehdä Tekstiviesti petosta. Kun se on käynnistetty, Trojan.Ransomware tekee kopion itsestään kohteeseen %ALLUSERSPROFILE% ja alkaa sitten näyttämään tekaistua Venäjän kielistä viestiä. Useimmissa tapauksissa, näissä ilmoituksissa Trojan.Ransomware pyytää lähettämään Tekstiviestin jotta voit vastaanottaa määrätyn aktivointi koodin ja täten suorittaa loppuun Adobe Flash asennusprosessin.

Viestin lähettämisen sijaan sinun tulisi poistaa Trojan.Ransomware kun huomaat viestejä jotka näyttävät samalta kuin kuva alla. Poistaessa, kokeile sarjanumeroita 35676549, 28527548 ja suorita myös tarkistus STOPzilla haittaohjelman poistajalla.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
Fake Adobe Flash Player install kuvankaappaus
Fake Adobe Flash Player install kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä