Vakavuus luokka:  
  (99/100)

Poisto Your computer has been blocked (Poisto-ohjeet) - maalis 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Voitko luottaa “Your Computer Has Been Blocked” ilmoituksiin?

An illustration of the Your Computer Has Been Blocked virus

Your Computer Has Been Blocked virus tulee tekaistuna ilmoituksena jonka pitäisi pelottaa ihmiset luulemaan, että he ovat rikkoneet useita Yhdysvaltojen lakeja ja nyt heidän pitää maksaa siitä sakkoa. Ylensä se lukitsee järjestelmän valtavalla varoituksella joka näyttää tulleen viralliselta valtion laitokselta (Federal Department of Justice tässä tapauksessa).

Tämän lisäksi se keskustelee uhrin kanssa samalla kielellä missä hän on. Huonot uutiset ovat, että Your Computer Has Been Blocked viruksen takan ovat Internet rikolliset. He koettavat saada sinut maksamaan $300 sakot ostamalla Moneypak kupongin ja lähettämällä koodin heille. Sinun EI kannat tehdä sitä! Voit poistaa lukituksen ja poistaa Your Computer Has Been Blocked viruksen järjestelmästä seuraamalla alla annettuja ohjeita tai tarkistamalla tietokoneesi luotettavalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego.

Vaikka tämä virus on kohtalaisen vanha niin viime aikoina uusi aalto raportteja tästä viruksesta on ilmaantunut nettiin. Käyttäjät aloittivat raportoimaan YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED heräämisestä. Pienen tutkimuksen jälkeen, turvallisuusasiantuntijat ovat saaneet selville, että YOUR COMPUTER HAS BEEN BLOCKED on eri virus vaikka se jakaakin nimen lunnasohjelman kanssa.

On tehty selväksi, että tämä verkkouhka on mainosohjelma joka saastuttaa käyttäjien tietokoneet ja näyttää ärsyttäviä mainoksia, ohjaa haittaohjelmien saastuttamille sivuille. Tämän kaiken lisäksi, tämä haittaohjelma kerää myös tietoa käyttäjistä, jotkut niistä voivat olla henkilökohtaisia. Joten, vaikka tämä virus ei ei salaa tiedostojasi kuten sen kaima niin sen oleminen tietokoneellasi voi johtaa useisiin yksityisyyden loukkauksiin tai jopa identiteetti varkauteen.

Your computer has been blocked

Mitkä ovat yleisimmät tavat jolla voit saada lunnasohjelman?

Me voimme helposti laittaa tämän viruksen samaan ryhmään kuin FBI virus sekä FBI virus Black Screen jotka ovat saastuttaneet huikeita määriä PC käyttäjiä ilman lupaa. Aivan kuin sen edeltäjät, tämä virus tulee nipussa freewaren, sharewaren, roskapostin ja niiden liitteiden sekä muiden lailliselta vaikuttavien sovellusten mukana.

Tämän lisäksi, jotkut käyttäjät ovat myös raportoineet, että tämä vaarallinen lunnasohjelma voi levitä tekaistuina media kodekkeina ja flash päivityksinä. Kun se pääsee PC:lle, se lukitsee järjestelmän ja korvaa taustakuvan “Your Computer Has Been Blocked” varoituksella.

Tämä varoitus on musta ja se näyttää uhrin tekaistun webbi kameran. Tämän lisäksi, se käyttää samoja valkoisia kirjaimia vasemmassa yläkulmassa, kuten FBI Online Agent virus, joka on FBI virus perheen viimeisin luomus. Ole varuillasi sillä sinun pitää jättää tämä hälytys huomiotta, joka sanoo:

Your computer has been blocked!
The work of your computer has been suspended on the grounds of the violation of the law of the United States of America.
(…)

On sanomattakin selvää, että sinun pitää huolehtia Your Computer Has Been Blocked poistosta tietokoneeltasi heti.

Ehdotuksia Your Computer Has Been Blocked poistoon:

Kun koetat poistaa tätä tai muuta lunnasohjelmaa FBI virus perheestä, suurin ongelma on järjestelmän lukituksen poistaminen. Ensimmäiseksi, sinun pitää koettaa palauttaa tietokoneesi käynnistämällä jonkin anti-virus tarkistuksen ja poistaa Your Computer Has Been Blocked sekä muut saastuneet tiedostot.

Jos anti-virus ohjelma ei poista virusta niin voit auttaa prosessia seuraamalla alla olevia ohjeita. Kun olet suorittanut askeleet niin voit koettaa järjestelmän tarkistusta uudelleen. Viruksen poisto voi kestää kauan ja sen on joskus vaikeaa, Jotta voit välttää tällaiset hyökkäykset tulevaisuudessa on viisasta ottaa varmuuskopioita tiedoistasi ja pitää ne turvassa.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Your computer has been blocked kuvankaappaus
Your computer has been blocked kuvankaappausYour computer has been blocked kuvankaappausYour computer has been blocked kuvankaappausYour computer has been blocked kuvankaappaus
Your computer has been blocked kuvankaappaus

Manuaalinen Your computer has been blocked Poisto-ohje:

Poista Your computer has been blocked käyttäen Safe Mode with Networking

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto Your computer has been blocked

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita Your computer has been blocked poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista Your computer has been blocked käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen Your computer has been blocked pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että Your computer has been blocked on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi Your computer has been blocked ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä