Vakavuus luokka:  
  (98/100)

FBI Online Agent. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

| Tyyppi: Kiristysohjelmat

FBI Online Agent ja sen anta huomautus: ‘FBI Online Agent on estänyt koneesi turvallisyyssyistä’ on pelkkä suuri huijaus, eikä sillä ole mitään tekemistä Federal Bureau of Investigation:n kanssa. Todellisuudessa tämä rahastusohjelma pyrkii vain huijaamaan rahaa sen uhreilta ja se on selvästi tarkoitettu USA:n alueen asukkaille. Kuitenkin muut viruksen versio leviävät Eurooppaan ja ovat kohdistettu eurooppalaisiin. Todellisuudessa se kuuluu hakkeriryhmälle, joka on julkaissut viruksia lähes päivittäin, FBI Online Agent käyttäytyy aivan kuten sen edeltä, FBI Virus. Kun se on päässyt koneen sisään, se lukitsee koko systeemin ja näyttää harhaanjohtavan varoituksena. Tämä varoitus väittää, että FBI Online Agent on estänyt koneesi turvallisyyssyistä ja pyytää maksamaan sakon, jotta saisit avattua koneesi jälleen. Maksamiseen tämä ohjelma tarjoaa Moneypak- maksusysteemiä. Älä usko kyseisiä vakuutteluja, sillä konettasi ei avata vaikka maksaisit sakon. Sinun täytyy yksinkertaisesti poistaa FBI Online Agent- virus koneeltasi mahdollisimman pian.

Kuinka voin saada tartunnan nimeltä FBI Online Agent?

FBI Online Agent:iä levitetään troijalaisen hevosen kautta, joka enimmäkseen käyttää tekaistua ilmoitusta, jossa se sanoo, että käyttäjän tulee päivittää Flash Player. Sen lisäksi jotkut ovat saaneet roskapostia sähköpostiin, jotka ovat näyttäneet virallisilta ja käyttäneet FBI:n logoa. Het kun se pääsee koneelle niin se lukitsee PC:n varoituksen jälkeen. Lopputuloksena et kykene tekemään mitään koneellasi sillä se on yksinkertaisesti lukittu. FBI Online Agent:n uhrit näkevät vain tälläisen varoituksen:

Jos näet kyseisen varoituksen niin älä ajattele, että pääset siitä eroon vain maksamalla sakon. Sen sijaan säästä rahasi, älä tue hakkereita ja käytä meidän ohjeitamme viruksen poistoon:

KUINKA POISTAA FBI Online Virus?

Kun yrität poista mitä tahansa versiota Ukash- viruksesta on suurin ongelma tietokoneen lukituksen avaamisessa. Kuitenkin jotkut versiot Ukash- ryhmän haittaohjelmista eivät estäkkään pääsyä Internettiin. Jos olet yksi näistä onnekkaista, lataa jokin luotettu anti-virus ohjelma netistä ja poista kyseinen haittaohjelma. Myös koneen palauttaminen johonkin aikaisempaan hetkeen voi toimia koneen avaamisessa jolloin pystyt myös käynnistämään virusturvan ja poistamaan virukset. Jos kuitenkin tietokoneesi on täysin lukittu, seuraa näitä ohjeita:
* Flash Drive- Metodi
1. Ota käyttöön toinen tietokone ja lataa jokin luotettu antivirus- ohjelmisto.
2. Päivitä ohjelma ja laita se USB- tikulle tai CD:lle.
3. Käynnistä saastunut koneesi uudelleen vikasietotilassa käynnistysrivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.
4. Käynnistä saastunut tietokone uudelleen vielä kerran ja suorita täysi systeemin tarkistus Reimage.
* Käyttäjät joilla on jokin Ukash virus voivat kirjautu Windos:ssa toiselle käyttäjälle jos se ei ole saastunut. Jos jollakin tällaisella käyttäjällä on järjestelmänvalvojan oikeudet, kykenee silloin käynnistämään anti-virus ohjelman.
* Yritä estää Flash jolloin virus ei kykene toimimaan pyrkimällään tavalla. Estääksesi Flash:in, mene Macromedia supportiin ja valitse “Estä/kiellä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Tehtyäsi sen voit suorittaa täyden tietokoneen tarkistuksen Reimagesi.
* Manuaaliset Ukash viruksen poisto-ohjeet: (vaatii asiantuntemusta)

  • Käynnistä saastunut tietokone uudelleen vikasietotilassa käynnistysrivin kanssa estääkseni Ukash viruksen toiminnan (toimii kaikkiin viruksen versioihin).
  • Käynnistä RegEdit
  • Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot, jotka eivät ole explorer.exe tai tyhiä. Korvaa ne explorer.exe:llä.
  • Etsi ylöskirjoittamiesi tiedostojen rekisteritietoja ja poista niiden rekisteriavaimet.
  • Käynnistä kone uudelleen ja suorita täysi tietokoneen tarkistus Reimage poistaaksesi jäljelle jääneet saastuneet tiedostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage on suositeltu poistamaan viruksen vahingot. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.
FBI Online Agent kuvankaappaus
FBI Online Agent kuvankaappaus
Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-online-agent.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä