Vakavuus luokka:  
  (98/100)

Poista FBI Cybercrime Division virus (Ilmaiset Ohjeet) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - -   Ukash virus | Tyyppi: Lunnasohjelma

FBI Cybercrime Division viruksen analyysi

FBI Cybercrime Division virus

FBI Cybercrime Division- virus on kiristysohjelma, joka samankaltaisesti FBI- viruksen kanssa kiristää tietokoneenkäyttäjiä käyttämälle valeilmoituksia. Ohjelma yrittää uskotella, että heillä on sopimus oikean virkavallan kanssa lukitsemalla tietokoneen.

Tämän jälkeen uhri näkee vain ilmoituksen jossa lukee: ‘FBI. CYBERCRIME DIVISION, International Cyber Protection Alliance. Attention! Your PC is blocked due at least one of the reason specified below’. Tyypillisesti FBI Cybercrime Division- virus väittää, että käyttäjä on suorittanut useita rikoksia ja nyt hänen täytyy maksaa sakkoa 300$.

Sen lisäksi, virus katkaisee uhrien internet yhteyden ja lukitsee heidät jolloin he eivät voi käyttää tietokoneen ominaisuuksia. Pääasia, joka täytyy muistaa on se, että viralliset viranomaiset eivät lukitse tietokoneita kerätessään sakkoja.

Vaikka tämä ilmoitus näyttää hyvin viralliselta niin ei saa hämääntyä. Vaikka se näyttäisi sinun IP-osoitettasi tai asuinpaikkaasi niin täytyy tämä huijaus jättää huomiotta ja poistaa tämä tartunta.

FBI Cybercrime Division virus

Kuinka Voin Saada Tartunnan FBI Cybercrime Division- viruksesta?

FBI Cybercrime Division virus leviää troijalaisten kautta, jotka piiloutuvat roskapostiin, tekaistuihin ohjelmistopäivityksiin ja vastaaviin saastuneisiin latauksiin. Myös hakkeroidut sivustot voivat jakaa niitä, joten kannattaa pysytellä poissa epäilyttäviltä sivustoilta.

Kun tämä troijalainen pääsee koneellesi niin se lukitsee koko systeemin ja väittää, että käyttäjä on rikkonut USA:n lakeja. Sen mukaan hänet tunnistettiin IP ja ISP- osoitteiden kautta ja hänen täytyy nyt maksaa 300$ sakko Greendot MoneyPak:n kautta:

FBI CYBERCRIME DIVISION
International Cyber Security Protection Alliance
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)
Fines may only be paid within 72 hours after the infringement. As soon as 72 hours elapse, the possibility to pay the fine expires, and a criminal case is initiated against you automatically within the next 72 hours! To unblock the computer you must pay the fine through MoneyPak of $300. When you pay the fine, your PC will get unlocked in 1 to 72 hours after the money is put into the State’s account.
Since your PC is unlocked, you will be given 7 days to correct all violations.In case all violations are not corrected after 7 working days, your PC will be blocked again, and a criminal case will be initiated against you automatically under one or more articles specified above.

Tiedäthän, että kaikki tässä ilmoituksessa on tekaistua ja huijausta, pyrkimyksenä on vain saada sinun rahat. Jätä tämä huomiotta ja poista FBI Cybercrime Division virus käyttöjärjestelmästäsi.

Kuinka Poistaa FBI Cybercrime Division virus?

Yrittäessäsi poistaa FBI Cybercrime virusta täytyy sinun ensin avata tietokoneesi lukituksesta. Jotta voisit skannata koneesi jollakin virusturvalla niin seuraa näitä ohjeita:

 

 

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen FBI Cybercrime Division viruksen Poisto-ohje:

Poista FBI Cybercrime Division käyttäen Safe Mode with Networking

* Flash drive- metodi:

 1. Käytä toista konettä ja lataa jokin luotettu virusturva, kuten ReimageIntego tai jokin muu.
 2. päivitä ohjelma ja laita se esimerkiksi usb- tikulle.
 3. Käynnistä saastunut kone uudelleen vikasietotilassa komentorivin kanssa ja laita usb- tikkusi siihen.
 4. käynnistä saastunut kone jälleen uudelleen ja suorita käyttöjärjestelmän täysi tarkistus.

* Käyttäjät joilla on FBI Cybercrime Division virus voivat kirjautua muille käyttäjille jos he käyttävät Windowsia. Jos jollakin näistä käyttäjistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, pitäisi sillä kyetä käynnistämään virusturva ja poistamaan haittaohjelmat.

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Safe Mode with Networking listalta Valitse 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Networking, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Askel 2: Poisto FBI Cybercrime Division

  Kirjaudu saastuneelle tilillesi ja käynistä selain. Lataa ReimageIntego tai jokin muu haittaohjelman poistaja. Päivitä se ja suorita järjestelmän täysi tarkistus ja poista lunnasohjelmalle kuuluvat tiedostot ja suorita FBI Cybercrime Division poisto loppuun.

Jos lunnasohjelmasi estää Safe Mode with Networking toiminnan niin koeta seuraavaa tapaa.

Poista FBI Cybercrime Division käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen FBI Cybercrime Division pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi ReimageIntego ohjelmalla ja varmista, että FBI Cybercrime Division on poistettu onnistuneesti

Bonus: Palauta tiedostosi

Ohjeiden jotka ovat yllä, pitäisi auttaa sinua poistamaan FBI Cybercrime Division tietokoneeltasi. Salattujen tiedostojen palauttamiseksi, me suosittelemme käyttämään yksityiskohtaisia ohjeita jotka virukset.fi turvallisuusasiantuntijat ovat luoneet

Jos tiedostosi ovat joutuneet FBI Cybercrime Division salaamaksi niin voit käyttää useita tapoja niiden palauttamiseksi

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi FBI Cybercrime Division ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-fbi-cybercrime-division-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta FBI Cybercrime Division virus