Poista FBI Green Dot Moneypak virus (Poisto-opas) - päivitetty kesä 2018

FBI Green Dot Moneypak viruksen Poisto-ohje

Mikä on FBI Green Dot Moneypak Virus?

FBI Green Dot Moneypak virus on erittäin vakava haittaohjelma, jolla ei ole mitään tekemistä samannimisen valtiollisen organisaation kanssa (FBI). Aivan kuten FBI Moneypak tai yksinkertaisesti FBI virus, se näyttää varoituksen, joka lukitsee tietokoneen ja estää käyttäjää lataamasta mitään ohjelmia tai tiedostoja. Heti kun käyttäjä kirjautuu sisään tietokone menee suoraan Green Dot Moneypakin kautta ja lukitsee koko systeemin.

FBI Green Dot Moneypak Virus

Edes uudelleenkäynnistys vikasietotilassa internetin taikka komentorivin kanssa ei useimmissa tapauksissa auta. Sinun täytyy olla erityisen varovainen jos asut USA:ssa sillä useimmat tämän haittaohjelman saaneista asuu sillä alueella. Kuitenkin monet eri versiot tästä ohjelmasta leviävät ympäri Eurooppaa (Olethan tietoinen International Police Association (I.P.A)- ohjelmasta, An Garda Siochana- viruksesta, Police Central e-crime Unit- viruksesta sekä muista vastaavista.)

Kuinka ihmiset saavat saastunnan FBI Green Dot Moneypak viruksesta?

FBI Green Dot Moneypak Virus voidaan ladata tietämättä yhdessä muiden ohjelmien tai tiedostojen kanssa ilman mitään käyttöoikeuksia tai erikoislupia kyselemättä. Tämä saattaa olla feikattua videokoodekkeja, Flash- päivityksiä tai muita ilmaisohjelmia epävirallisista lähteistä.

Muutenkin, sinun täytyisi välttää roskapostin mukana olevia linkkejä ja liitteitä ellet halua saada tätä haittaohjelmaa. Heti saastumisen jälkeen FBI Green Dot Moneypak Virus korvaa tietokoneen työpöydän suurella varoituksella, joka näyttää virallisesta ISA:n valtiollisen yhdistyksen lähettämältä. Tämä varoitus yrittää vain saada sinun vakuuttuneeksi sinut siitä, että olisit rikkonut lakia.

All activity of this computer has been recorded.
If you use a webcam, videos and pictures were saved for identification.You can be clearly identified by resolving your IP address and the associated hostname.Your computer has been locked!
Illegally downloaded materials (MP3’s, Movies or Software) have been located on your computer.By downloading, those were reproduced, thereby involving a criminal offense under Section 106 of the Copyright Act.
The downloading of copyrighted material via the Internet or music-sharing networks is illegal and is in accordance with Section 106 of the Copyright Act subject to a fine of imprisonment for a penalty of up to 3 years.
Furthermore, possession of illegally downloaded material is punishable under Section 184 paragraph 3 of the Criminal Code and may also lead to the confiscation of the computer, with which the files were downloaded.To unlock your computer and to avoid other legal consequences, you are obligated to pay a release fee of $200. Payable through GreenDot Moneypak. After successful payment, your computer will be automatically unlocked. Failure to adhere to this request could involve criminal charges and possible imprisonment.

To perform the payment, enter the acquired GreenDot Moneypak code in the designated payment field and press the “Submit” button.

Tietenkään tämä varoitus on täyttä hölynpölyä ja sillä ei ole mitään tekemistä laillisen yhdistyksen kanssa. Jos tietokoneesi on lukittu tälläisen FBI- varoituksen takia, sinun täytyy ymmärtää, että sakon maksaminen ei avaa konettasi, se vain auttaa huijareita jotka ovat tämän ohjelman kehittäneet. Saadaksesi tietokoneesi toimimaan normaalisti sinun täytyy ensiksi avata tietokoneesi lukituksesta ja sitten poistaa FBI Green Dot Moneypak- virus.

FBI Green Dot Moneypak Virus

Kuinka voin poistaa FBI Green Dot Moneypak viruksen?

Avataksesi tietokoneesi ja mahdollistaaksesi virustarkistuksen, sinun täytyy seurata seuraavia ohjeita:

 1. Ota toinen tietokone käyttöön ja lataa luotettu ja suosittu virustorjuntaohjelma.
 2. Päivitä ohjelma, siirrä se USB:lle tai CD:lle.
 3. Sillä välin, käynnistä saastunut tietokone vikasietotilassa komentorivin kanssa ja liitä USB- tikku siihen.
 4. Käynnistä kone uudelleen ja tee täysi systeemin virustarkistus.

PÄIVITYS: Meillä on vaihtoehtoiset ohjeet FBI Green Dot Moneypak Viruksen poistoon. Kokeile niitä jos muut ohjeet eivät ole olleet avuksi:
* Käyttäjät joilla on jokin FBI- virus pystyvät kirjautumaan muille käyttäjille Windows:ssa ja jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, voi sillä käyttäjällä avata virusturvan ja tarkistaa koneen.

*Kokeile estää Flash, jolloin tämä haittaohjelma ei kykene toimimaan normaalisti. Flashin voi estää alla olevasta osoitteesta ja klikkamalla “estä/kiellä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Sen jälkeen suorita systeemin täysi virustarkistus.

*FBI-viruksen poisto manuaalisesti (vaatii kehittyneitä taitoja):

 1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen vikasietotilassa komentorivin kanssa estääksesi FBI- viruksen (tämän pitäisi tehota viruksen kaikiin versioihin).
 2. Käynnistä RegEdit (Komentorivi).
 3. Etsi WinLogon – merkinnät ja kirjoita muistiin kaikki rivit jotka eivät ole tyhjiä tai explorer.exe-nimisiä. Korvaa nämä muut rivit sitten kyseisellä explorer.exe-merkinnällä.
 4. Etsi niiden järjestelmän rekisteritietoja (tiedostot jotka aiemmin otit ylös) ja poista kaikki rekisterit liittyen tiedostoihin.
 5. Käynnistä koneesi uudelleen ja suorita täysi systeeemin tarkistus poistaaksesi jäljelle jäänet FBI- viruksen tidostot.
Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen FBI Green Dot Moneypak viruksen Poisto-ohje

Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Tärkeää! →
Manuaaliset poisto-ohjeet voivat olla liian vaikeita tavallisille tietokoneen käyttäjille. Ne vaativat edistyneitä IT-taitoja, jotta se voidaan suorittaa oikein (jos tärkeitä järjestelmätiedostoja poistetaan tai ne vahingoittuvat, niin koko Windows voi saastua), ja niiden suorittaminen voi kestää myös tuntien ajan. Siksi me todella suosittelemme käyttämään automaattista tapaa yllä mainitun sijaan.

Askel 1. Mene Vikasietotilaan Verkolla

Manuaalinen haittaohjelman poisto voidaan suorittaa helpoiten Vikasietotilassa. 

Windows 7 / Vista / XP

 1. Klikkaa Start > Shutdown > Restart > OK.
 2. Kun tietokoneesi aktivoituu, aloita painamalla F8 painiketta (jos tämä ei toimi, kokeile F2, F12, Del, jne. – se kaikki riippuu emolevysi mallista) näet Advanced Boot Options ikkunan moneen kertaan.
 3. Valitse Safe Mode with Networking listalta. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Windows 10 / Windows 8

 1. Klikkaa Start hiiren oikealla painikkeella ja valitse Settings.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Selaa alas ja valitse Update & Security.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Ikkunan vasemmalla puolella, valitse Recovery.
 4. Selaa nyt alas ja löydä Advanced Startup section.
 5. Klikkaa Restart now.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Valitse Troubleshoot. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 7. Mene Advanced options. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 8. Valitse Startup Settings. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 9. Paina Restart.
 10. Paina sitten 5 tai klikkaa 5) Salli Vikasietotila Verkolla. Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 2. Sammuta epäilyttävät prosessit

Windows Tehtävien Hallinta on hyödyllinen työkalu, joka näyttää kaikki taustaprosessit. Jos haittaohjelma käyttää prosesseja, niin sinun pitää sammuttaa ne:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Klikkaa More details.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 3. Selaa alas Background processes osioon ja etsi mitä tahansa epäilyttävää.
 4. Klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja valitse Open file location.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Mene takaisin prosessiin, klikkaa oikealla ja valitse End Task.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 6. Poista vaarallisen kansion sisältö.

Askel 3. Tarkista ohjelmien Käynnistys

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc avataksesi Windows Tehtävien Hallinnan.
 2. Mene Startup välilehteen.
 3. Klikkaa oikealla epäilyttävää ohjelmaa ja valitse Disable.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa

Askel 4. Poista viruksen tiedostot

Haittaohjelman tiedostot voidaan löytää eri paikoista tietokoneeltasi. Tässä ohjeet, jotka voivat auttaa sinua löytämään ne:

 1. Kirjoita Disk Cleanup Windows hakuun ja paina Enter.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 2. Valitse kovalevy, jonka haluat puhdistaa (C: on päälevy ensisijaisesti ja siellä haittatiedostot yleensä ovat).
 3. Etsi Poistettavia Tiedostoja listalta ja valitse seuraava:

  Temporary Internet Files
  Downloads
  Recycle Bin
  Temporary files

 4. Valitse Clean up system files.
  Lunnasohjelma: Manuaalinen lunnasohjelman poisto Vikasietotilassa
 5. Voit etsiä myös muita vaarallisia tiedostoja, jotka piileskelevät seuraavissa kansioissa (kirjoita nämä merkinnät Windows Hakuun ja paina Enter):

  %AppData%
  %LocalAppData%
  %ProgramData%
  %WinDir%

Kun olet valmis, käynnistä PC normaalissa tilassa.

Poista FBI Green Dot Moneypak käyttäen System Restore

 • Askel 1: Käynnistä tietokoneesi uudelleen Safe Mode with Command Prompt
  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikkaa Start Shutdown Restart OK.
  2. Kun tietokoneesi aktivoituu niin ala painamaan F8 toistuvasti kunnes näet Advanced Boot Options ikkunan.
  3. Valitse Command Prompt listalta Valitse 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Paina Power painiketta Windows kirjautumisruudussa. Nyt paina ja pidä Shift mikä on näppäimistössäsi ja klikkaa Restart.
  2. Valitse sitten Troubleshoot Advanced options Startup Settings ja paina lopuksi Restart
  3. Kun tietokoneesi aktivoituu, valitse Enable Safe Mode with Command Prompt, Startup Settings ikkunassa. Valitse 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Askel 2: Palauta järjestelmän tiedostot ja asetukset
  1. Kun Command Prompt ikkuna ilmaantuu, kirjoita cd restore ja klikkaa Enter. Kirjoita 'cd restore' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  2. Kirjoita sitten rstrui.exe ja paina Enter uudelleen.. Kirjoita 'rstrui.exe' ilman lainausmerkkejä ja paina 'Enter'
  3. Kun uusi ikkuna avautuu, klikkaa Next ja valitse haluamasi palautuspiste joka on ennen FBI Green Dot Moneypak pääsyä koneelle. Klikkaa sen jälkeen Next. Kun 'System Restore' ikkuna ilmaantuu, valitse 'Next' Valitse palautuspiste ja klikkaa 'Next'
  4. Klikkaa nyt Yes aloittaaksesi järjestelmän palautuksen Klikkaa 'Yes' ja aloita järjestelmän palautus
  Kun olet palauttanut järjestelmäsi aikaisempaan päivämäärään, lataa ja tarkista tietokoneesi FortectIntego ohjelmalla ja varmista, että FBI Green Dot Moneypak on poistettu onnistuneesti

Lopuksi, sinun kannattaa aina ajatella suojautumista krypto-lunnasohjelmia vastaan. Voidaksesi suojella tietokonettasi FBI Green Dot Moneypak ja muita lunnasohjelmia vastaan, käytä maineikasta haittaohjelman poistajaa, kuten FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä