Poista FBI PayPal virus

FBI PayPal viruksen Poisto-ohje

Mikä on FBI PayPal virus?

FBI PayPal virus on ovela cyberuhka, joka kuuluu kiristysohjelmien piiriin. Aivan kuten FBI Virus, tämä uhka esittäytyy aitona viestinä FBI:lta. Kuitenkaan FBI:lla ei ole mitään tekemistä tämän ohjelman kanssa, koska tämä on huijausohjelma ja kuuluu huijareille. Näyttääkseen luotettavammalta, tämä virus näyttää uhrin IP osoitteen, sijainnin, hakkeroi koneen webcamin ja näyttää mitä huoneessasi tapahtuu. Sen lisäksi se raportoi useista tekaistuista rikoksista ja pyytää sinua maksamaan sakon, jotta voit poistaa lukituksen koneelta ja välttääksesi vakavemmat seuraukset. Kuten voit huomata, ohjelman päätarkoitus on kerätä rahoja sakon avulla. Aiemmat FBI viruksen versiot ovat pyytäneet rahoja mm. Ukashin, Paysafecardin ja Green Dot MoneyPakin avulla. Nämä ovat erilaisia maksujärjestelmiä. Älä missään nimessä maksa tätä sakkoa, koska et ole tehnyt mitään laitonta! Poistaaksesi lukituksen koneeltasi, täytyy sinun poistaa FBI PayPal virus koneeltasi.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN FBI PayPal viruksesta?

Aivan kuten muutkin kiristysohjelmat, FBI PayPal virus leviää hakkeroitujen ohjelmien kautta, Kuten freeware ja shareware ohjelmien kautta. Myös roskapostia ja laittomia sivustoja voidaan käyttää apuna. Päästyään koneelle, muuttaa tämä näytönlukitsija käyttöjärjestelmää ja muuttaa kohdekoneen tarpeettomaksi koneeksi. Et voi tehdä mitään, näet vain suuren varoituksen koneesi näytöllä:

FBI
Federal Bureau of Investigation
ATTENTION!
Your PC is blocked due at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related Rights Law. (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 1, Section 2, Clause 8, also known as the Copyright of the Criminal Code of United States of America.
Article 1, Section 2, Clause 8 of the Criminal Code provides for a fine of 200 to 500 minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.
You have been viewing or distributing prohibited Pornographic content (Child Porn/Zoophilia and etc). Thus violating Article 2, Section 1, Clause 2 of the Criminal Code of United States of America.
(…)

Jätä tämä ilmoitus huomiotta, koska se yrittää vain harhauttaa sinua maksamaan sakon. Ensinnäkään sakon maksaminen ei auta sinua ja lisäksi sinun täytyy tietää, että viralliset tahot eivät kerää sakkoja tällä tavoin. Korjataksesi koneesi, poista PayPal virus välittömästi.

KUINKA POISTAA FBI PayPal virus?

Yrittäessäsi poistaa FBI PayPal virusta täytyy sinun ensiksi avata koneesi lukituksesta. Jotta kykenisit skannaamaan koneesi virusten varalta virusturvalla, seuraa näitä ohjeita:

* Flash Drive – metodi:

1. käytä toista tietokonetta ja lataa Spyware Doctor, SpyHunter 5 tai jokin muu luotettu virusturvaohjelmisto.

2. Päivitä ohjelma ja laita se USB-tikulle tai CD:lle.

3. Sillä välin käynnistä saastunut tietokoneesi uudestaan vikasietotilassa komentorivin kanssa ja kiinnitä USB- tikku siihen.

4. Käynnistä tietokone jälleen uudelleen ja suorita systeemin täysi tarkistus päivitetyllä virusturvalla.

* Käyttäjät jotka ovat joutuneet FBI PayPal viruksen uhriksi voivat käyttää muita Windowsin käyttäjiä. Jos jollakin niistä on järjestelmänvalvojan oikeudet, niin sinun pitäisi kyetä käynnistämään virusturvaohjelmisto.

* Yritä estää Flash, jotta tämä kiristysohjelma ei toimisi niin hyvin kuin se haluaisi. Estääksesi Flash:n, mene Macromedia supportiin ja valitse “Estä”: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Sen jälkeen suorita systeemin täysi tarkistus virusturvalla.

* Manuaalinen FBI PayPal viruksen poisto:

  1. Käynnistä saastunut kone vikasietotilassa komentorivin kanssa estääksesi viruksen toiminnan.

  2. Käynnistä RegEdit

  3. Etsi WinLogon Entries ja kirjoita ylös kaikki tiedostot jotka ei ole tyhjiä taikka exporer.exe. Korvaa ne explorer.exe:llä.

  4. Etsi rekisteritietoja näistä tiedostoista, jotka kirjotit ylös ja tuhoa rekisteriavaimet jotka liittyvät näihin tiedostoihin.

  5. Käynnistä kone uudelleen ja tarkista se kokonaan, SpyHunter 5, poistaaksesi jäljelle jääneet tiedostot.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä