Vakavuus luokka:  
  (16/100)

Poisto Geeker.com (Ilmainen Opas) - Opas

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Geeker.com arvostelu: pysy kaukana tästä huijaussivusta!

Geeker.com sivuston Kuvankaappaus

Geeker.com on epäilyttävä sivusto, joka tarjoaa rajattomia videoiden ja elokuvien striimauspalvelua. Se ei kuitenkaan ole yksi näistä ilmaisista palveluista. Materiaalin katsomiseen käyttäjän tulee hankkia yksi jäsensuunnitelma. Jos haluat kuitenkin katsoa sarjassa suosikki TV-sarjaasi, niin on parempia hankkia Netflix tili tämän sijaan.

Pääkysymykseen vastataksemme – onko Geeker laillinen palvelu? – lyhyesti ja ytimekkäästi: ei. Tämä sivusto on petollinen ja sitä käytetään verkkourkintaan. Vaikka sen virallinen sivu sanoo, että käyttäjä voi rekisteröityä ilmaiseen koeaikaan; heiltä silti velotetaan palvelusta. Yleensä se tapahtuu ilman heidän tietämystä ja lupaa.

Useat Geeker arvostelut vahvistavat, että tämä palvelu on huijaus. Käyttäjät, jotka huijataan kirjautumaan sisään ja antavat luottokorttitietonsa, kertovat että heitä velotettiin palvelusta tai jopa ”lahjoittivat” 1 dollarin hyväntekeväisyyteen. On epäilyttävää, että se on oikea lahjoitus, vaan huijareiden kikka saada käyttäjien rahat.

Käyttäjät raportoivat, että heiltä veloitettiin $7, $29.95, $35 tai enemmän. Yhteydenotto Geeker asiakaspalveluun ei myöskään auttanut. Jos tapahtuma on uusi, niin vain pankki voi estää lisämaksut.

Siksi ihmisiä neuvotaan pysymään erossa tästä huijaussivusta. Jos olet kuitenkin tehnyt jo virheen, niin sinun kannattaa poistaa Geeker.com tilaus heti. Me todella suosittelemme ottamaan yhteyttä pankkiisi ja kertoa tästä ongelmasta.

Mainosohjelmat voivat promotoida Geeker sivua

Tämän verkkourkinta sivun on huomattu olevan mainosohjelmien promotoima. Tällainen potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) voi tulla tietokoneelle ohjelmapaketeissa ja muokata selainten asetuksia. Sitten se voi aiheuttaa uudelleenohjauksia bekgin.geeker.com sivulle, joka pyytä tekemään tilin, jotta saat pääsyn heidän elokuva, kirja sekä musiikki tietokantaan.

Jos selaimesi pakottaa sinut vierailemaan sivustolla ja kirjautumaan palveluun, niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi mainosohjelmien tai muiden verkkotartuntojen varalta. Tässä tapauksessa, sinun kannattaa suorittaa Geeker poisto ReimageIntego ohjelmalla, jotta voit poistaa mainosohjelmaan liittyvät tiedostot.

Geeker.com sivuston kuvaGeeker.com on petollinen sivusto, jota käytetään saamaan käyttäjien luottokorttitietoja, jotta voidaan huijata heidän rahansa.

Geeker huijaus voi tavoittaa sinut tekstiviestillä

Geeker sivulla on puhelintuki numerossa 1-646-213-1438. Tähän numeroon soittaminen ei kuitenkin ole suositeltavaa, koska et luultavasti tarvitse apua. Tämä sivu on myös yhdistetty 410-200-500 puhelinnumeroon.

Jos etsit 410200500 numeron verkosta, niin näet useita ihmisten kommentteja, että he ovat joutuneet huijareiden kohteeksi, jotka teeskentelevät olevansa pankista, poliisista tai muusta virastosta. Jotkut ihmiset raportoivat, että heitä pyydettiin vierailemaan verkkourkinta sivulla tai soittamaan ja ”vahvistamaan” luottokorttitietonsa.

Siksi, geeker.com online arvostelut eivät valehtele. Verkkorikolliset käyttävät laajasti tätä sivustoa hyväkseen, tavoitteenaan huijata rahaa sinisilmäisiltä tietokoneen käyttäjiltä. Siksi sinun pitää olla tarkkana ja ei luottaa tähän palveluun.

Vihjeitä huijareiden välttämiseen

On helppo sanoa, että sinun pitää pysyä erossa Geeker.com sivusta ja ei käyttää heidän palveluaan. Tätä sivustoa voidaan promotoida mainosohjelmien avulla, jotka laukaisevat uudelleenohjaukset tälle sivulle tai tarjoavat sillä vierailua mainoksia klikkaamalla. Mainosten tukemat sovellukset ovat vastuussa tämän ohjelman saapumisesta järjestelmään ohjelmapaketeissa.

Käyttäjien pitää siis olla varovaisia, kun he asentavat freeware tai shareware ohjelmia. Kaikkein tärkeimpänä, sinun pitää tehdä se Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa, ei koskaan Pika/Perusasetuksia. Edistynyt asennusvelho näyttää sinulle listan ylimääräisistä ohjelmista, jotka on valittu etukäteen. Siksi sinun pitää poistaa ruksit niiden kohdalta.

Tällaisen sovelluksen asentamisen jälkeen, voit kärsiä uudelleenohjauksista eri sivuille, kuten Geeker. Los Virus asiantuntijat muistuttavat, että sinun ei kannata koskaan antaa luottokorttitietojasi tai muita henkilökohtaisia tietoja millekään sivulle, jos et tee turvatarkistusta. Muista aina tarkistaa online arvostelut ja älä koskaan luota sivustoihin, joilla on useita negatiivisia arvosteluja.

Askeleet, jotka pitää suorittaa Geeker virus hyökkäyksen jälkeen

Jos olet tilannut geeker.com palvelun, niin sinun kannattaa poistaa tilaus heti. Jos heidän tuki ei auta sinua, niin sinun kannattaa ottaa yhteys pankkiin ja kertoa heille luvattomista tapahtumista tililläsi.

Jos sinua kuitenkin ohjataan jatkuvasti tälle sivulle tai näet mainoksia, jotka promotoivat tätä hämärää palvelua, sinun pitää tarkistaa tietokoneesi turvallisuus. Sinun kannattaa käyttää ammattilaisten haittaohjelman poistajaa ja suorittaa järjestelmän täysi tarkistus. Valitsemasi työkalu poistaa Geeker haittaohjelman ja kaikki sen komponentit.

Voit tarkistaa järjestelmäsi myös manuaalisesti ja etsiä mainosohjelma itse. Meidän tiimimme on valmistellut manuaaliset Geeker poisto-ohjeet tämän artikkelin loppuun. Jos uudelleenohjaukset eivät kuitenkaan lopu, niin sinun kannattaa valita automaattinen poisto.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Geeker.com Poisto-ohje:

Poista Geeker.com Windows järjestelmistä

Jos kärsit uudelleenohjauksista Geeker.com tai begin.geeker.com sivuille, niin sinun pitää löytää ja poistaa kaikki vaaralliset ohjelmat tietokoneelta ja kaikilta nettiselaimilta, jotka tietokoneelle on asennettu.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Geeker.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Geeker.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Geeker.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Geeker.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Geeker.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Internet Explorer resetointi voi nopeuttaa mainosohjelman poistoa:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Geeker.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Geeker.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Geeker.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Geeker.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Geeker.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Jotkin tekaistut Firefox laajennukset voivat olla vastuussa ohjauksista Geeker sivustolle.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Geeker.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Geeker.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Geeker.com Google Chrome selaimelta

Poista epäilyttävät selaimen laajennukset ja resetoi Google Chrome poistaaksesi mainosohjelmaan liittyvät merkinnät:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Geeker.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Geeker.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Geeker.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Geeker.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Geeker.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-geeker-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Geeker.com