Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Lilplay (Opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Lilplay.com virus – jälleen yksi luottokorttihuijaus, joka teeskentelee olevansa laillinen striimaussivusto

Esimerkki Lilplay huijauksesta

Lilplay promotoidaan palveluna, jonka antaa pääsyn elokuviin, peleihin, musiikkiin, kirjoihin ja muuhun materiaaliin jäsenille. Se on raportoitu kuitenkin huijaukseksi ja se rahastaa käyttäjiään palveluista, joita he eivät halua. Tutkimuksen mukaan, se vaikuttaa liittyvän tai sen on luonut samat ihmiset, jotka julkaisivat Geeker ja Tzarmedia sivuston.

Lilplay.com yritykseltä Eimhir Ltd, huijaa ihmiset yrittämään ilmaista jäsenyyttä. Jotta he voisivat tutkia sivuston materiaalia, niin ihmisiä pyydetään luomaan tili ja antamaan luottokorttitietonsa. Vaikka heille luvataan ilmainen koeaika, niin pian he huomaavat, että heidän korttiaan veloitettiin erilaisista tilauksista sekä jäsenyyksistä.

Käyttäjät eivät yleensä lue Yksityisyyden Suojaa, Käyttöehtoja ja muita online arvosteluita. Foorumit ovat täynnä uhrien raportteja, jotka ovat kärsineet Lilplay huijauksesta. Ihmiset väittävät, että heiltä veloitettiin $1 – $30 heidän tietämättään. Vaikka luet heidän Käyttöehdot, niin huomaat niiden olevan hämäriä ja vaikeasti seurattavia.

Sivuston omistajat löysivät useita tapoja monimutkaistaa jäsenyyttä ja veloittaa ihmisiä palveluista, joita he eivät käytä. Tämän lisäksi, käyttäjät raportoivat, että jäsenyyden peruuttaminen maksaa myös muutaman dollarin. Kun verrataan lailliseen videoiden striimauspalveluun, niin tämä tilanne näyttää hämärältä ja epäreilulta.

Tämän lisäksi tilaajat raportoivat, että lilplay.com sivusto ei sisällä kaikkia luvattuja elokuvia tai kirjoja. Materiaali johon sinulla on pääsy voi myös olla laitonta. Se tarkoittaa, että kehittäjät voivat rikkoa lakeja ja striimata elokuvia maksamatta niiden omistajille.

Suurimmat ongelmat liittyvät siihen, kun käyttäjät koettavat peruuttaa heidän jäsenyytensä tai saada rahat takaisin palveluista, joita he eivät käytä. Ihmiset voivat kuitenkin soittaa tukipalveluun numerossa +44-203-300-0135 tai 1-302-722-4141 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen support@lilplay.com; he eivät kuitenkaan usein saa haluamaan apua.

Siksi voit poistaa Lilplay ostokset vain ottamalla yhteyttä pankkiisi ja kertomalla olevasi verkkorikollisten uhri. Pankkisi pitää estää rahasiirrot tämän hämärän sivuston omistajille. He eivät kuitenkaan saa rahojasi takaisin.

Ole varovainen Lilplay mainosten kanssa

NoVirus.uk turvallisuusasiantuntijat raportoivat, että useat mainosohjelmat voivat promotoida lilplay.com sivustoa ja houkutella ihmisiä sen kokeilemiseen. On raportoitu, että tällaiset mainokset lupaavat antaa viiden päivän ilmaisen kokeilun, tarjoavat erityisiä jäsenhintoja ja väittävät sisältävänsä uusimmat elokuvat, kirjat tai ohjelmat. Kaikkia näitä temppuja käytetään kuitenkin saamaan käyttäjien luottokorttitiedot.

Jos näet kasvaneen määrän tätä palvelua promotoivia mainoksia, niin sinun kannattaa tarkistaa tietokoneesi turvallisuus haittaohjelman poistajalla. Me suosittelemme ReimageIntego ohjelmaa Lilplay poistoon. Kun olet tarkistanut laitteen, kaikki mainokset ja uudelleenohjaukset tälle sivustolle pysähtyvät.

Kuva Lilplay.com huijauksestaLilplay.com on verkkourkinta sivusto, joka haluaa saada luottokorttitietosi.

Opi tunnistamaan verkkourkinta sivustot

Kuten me olemme jo maininneet lilplay.com sivustoa voidaan promotoida potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) avulla, joita käytetään näyttämään useita mainoksia saastuneelle tietokoneella.

Nämä verkkotartunnan leviävät nipussa ilmaisohjelmien kanssa ja ne voivat päästä järjestelmään, kun asennat uusia ohjelmia Suositellulla/Pika-asennuksella, jotka eivät paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia. Siksi sinun pitää käyttää vain Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa.

Lilplay viruksen saaminen vahingossa on vain yksi puoli ongelmasta. Huijaussivusto itsessään näyttää lailliselta ja painottaa luotettavuuttaan sekä parhaita ominaisuuksiaan. Jos et siis tarkista tietoja siitä verkosta, niin et ehkä epäile mitään hämärää. Siksi sinun pitää tuplaklikata tietoa kehittäjistä, lue käyttäjien arvostelut sekä Käyttöehdot ennen henkilökohtaisten tietojen käyttöä.

Yksi parhaista merkeistä, että olet saapunut verkkourkinta sivulle, on että sinua pyydetään antamaan luottokortti tietosi ilmaista jäsenyyttä. Todella suositut sivusrot, kuten Netflix pyytävät samaa. Sinun pitää kuitenkin tajuta,että verkossa on useita huijareita ja sinun pitää varmistaa, että kirjaudut lailliselle palvelulle.

Poista Lilplay.com huijaus

Jos sait tuhansia pop-uppeja, jotka promotoivat tätä palvelua, niin sinun pitää suorittaa Lilplay mainosohjelman poisto. Voit tehdä sen manuaalisesti alla olevien ohjeiden avulla, tai voit tarkistaa laitteesi haittaohjelman poistajalla.

Jos kuitenkin kirjauduit palveluun ja sinua laskutettiin muutaman kerran, niin sinun pitää ottaa yhteyttä pankkiisi heti. Pidä mielessäsi, että Lilplay asiakaspalvelu ei auta sinua. Nämä ihmiset tekevät mitä tahansa veloittaakseen rahaasi, jos et käytä lakikieltä ja vakuuta heitä antamaan rahojasi takaisin. Sitä ei kuitenkaan tapahdu usein.

Jotta voit siis poistaa Lilplay tilauksen, niin sinun pitää kysyä pankkisi apua. Pankkisi estää nämä veloitukset ja kertovat, miten voit suojella luottokorttiasi tulevaisuudessa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Lilplay Poisto-ohje:

Poista Lilplay Windows järjestelmistä

Jos sinua vaivaavat Lilplay uudelleenohjaukset tai pop-upit, jotka promotoivat tätä palvelua, niin seuraa näitä askeleita ja poista mainosohjelma Windows järjestelmästä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Lilplay sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Lilplay tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Lilplay Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Lilplay tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Lilplay Internet Explorer (IE) selaimelta

Seuraa näitä ohjeita palauttaaksesi Internet Explorer selaimen Lilplay kaappauksen jälkeen:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Lilplay sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Lilplay poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Lilplay Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Lilplay pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Lilplay Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista kaikki kyseenalaiset lisäosat, jotka voivat olla vastuussa Lilplay.com mainosten näyttämisestä.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Lilplay sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Lilplay poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Lilplay Google Chrome selaimelta

Poista epäilyttävä Chrome lisäosat ja nollaa selaimesi estääksesi ei toivotut mainokset.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Lilplay sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Lilplay poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Lilplay Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Lilplay tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Lilplay poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-lilplay.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Lilplay