Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Opera redirect virus (Ilmaiset Ohjeet) - Yksinkertaiset Poisto-ohjeet

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Opera uudelleenohjaus viruksen määritelmä tai toiminta

Opera uudelleenohjaus virus

Opera uudelleenohjaus virus on verkkotartunta, joka toimii selaimen kaappaajana. Kuten voit luultavasti ymmärtää, tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) kohdistaa Opera selaimen, joka on yhteensopiva Windows, macOS sekä Linux käyttöjärjestelmien kanssa. Kaapatun selaimen päämerkkejä ovat:

 • muutettu kotisivu, ensisijainen hakukone sekä uuden välilehden sivu;
 • uudelleenohjaus epäilyttäville sivuille hakujen, linkkien klikkaamisen tai satunnaisilla sivuilla vierailun aikana;
 • lisääntynyt pop-up mainosten määrä;
 • tuntemattomien selaimen laajennusten, lisäosien tai työkalupalkkien ilmaantuminen.

Tämä verkkouhka on samanlainen kuin Chrome, Firefox or IE uudelleenohjaus virukset. Tartunnan tarkoitus on pakottaa käyttäjät avaamaan uuden välilehden sivuja ja laukaisemaan vierailut yhteistyökumppanien sivuille. Useissa foorumeissa käyttäjät raportoivat tulleensa uudelleenohjatuksi matkustus-, musiikki-, peli- ja vastaaville sivuille. Tämä aktiviteetti on taatusti ärsyttävää ja heikentää nettiselaamista huomattavasti.

Nämä Opera uudelleenohjaus ongelmat voivat päätyä olemaan odotettua vakavampia. Jotkut PUPit uudelleenohjaavat potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Voit esimerkiksi päätyä teknisen tuen huijaus tai verkkourkinta sivuille, jossa verkkorikolliset koettavat saada henkilökohtaisia tietojasi. Tämän lisäksi sinut voidaan ohjata myös vaarallisille sivuille.

Tämän lisäksi, jotkut Opera uudelleenohjaus haittaohjelman versioista voivat näyttää pop-up mainoksia ja mainoksia, jotka ovat harhaanjohtavia. Ne voivat promotoida harhaanjohtavia turvaohjelmia, ilmoittaa päivityksistä tai varoittaa mahdollisista virushyökkäyksistä. Sinun ei kuitenkaan kannata koskaan klikata näitä mainoksia, koska ne luultavasti saastuttavat sinut troijalaisella.

Jos siis olet huomannut epäilyttäviä aktiviteettejä Opera selaimella, kuten uudelleenohjauksen, vaihdetun kotisivun, jne., niin sinun kannattaa hoitaa tietokoneesi turvallisuus. Me todella suosittelemme asentamaan vakoilu- tai haittaohjelman poistajan, kuten ReimageIntego, jotta voit puhdistaa laitteesi potentiaalisesti vaarallisista ohjelmista.

Manuaalinen Opera uudelleenohjaus viruksen poisto on myös mahdollista. Se voi kuitenkin olla monimutkainen tehtävä, koska on vaikeaa kertoa, mikä ohjelma on vastuussa tartunnasta. Jos kuitenkin haluat koettaa etsiä vaaralliset komponentit, sinun pitää muistaa tarkistaa opera://extensions laajennukset sivu ja poistaa tuntemattomat lisäosat.

Joskus kuitenkin Opera uudelleenohjaus ongelma liittyy itse selaimen asetuksiin. Siksi voit tarkistaa, onko ”Enable automatic redirection” sallittu. Voit tehdä sen seuraamalla tätä polkua: Settings > Preferences > Advanced > Network > poista ruksi”Enable automatic redirection.”

Opera uudelleenohjaus viruksen kuvaOpera uudelleenohjaus virus on selaimen kaappaaja, joka ottaa selaimen haltuunsa, muokkaa sen asetuksia ja pakottaa käyttäjiä vierailemaan epäilyttävillä sivuilla.

Uudelleenohjaus haittaohjelman levitystavat

Potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat, jotka ovat vastuussa Opera uudelleenohjauksista sponsoroiduille sivuille, leviävät yleensä ohjelmapakettien mukana. Turvallisuusasiantuntijat Puolasta kertovat, että ohjelmien kunnollinen asennus on pakollista, jos halutaan välttää PUPien asennus vahingossa:

 • Lataa ohjelmia vain luotettavilta verkkosivuilta. Vältä tiedostojen jakosivuja ja luota vain virallisiin kehittäjät sivuihin.
 • Valitse aina Edistynyt/Kustomoitu asennustapa, Pika/Perus/Suositellun sijaan. Jälkimmäiset asetukset harvoin paljastavat kolmansien osapuolien sovelluksia, jotka ovat paketissa mukana. Näitä asetuksia käyttämällä annat epäsuoran luvan asentaa niitä tietämättäsi.
 • Lue Käyttöehdot ja muut viralliset dokumentit ennen kuin klikkaat ”Agree” painiketta.
 • Poista ruksi kaikista ennalta valituista sovelluksista tai sopimuksista, jotka sallivat vaihtaa nykyisen hakukoneesi tuntemattomaan palveluun.

PUPit kuitenkin esitellään yleensä hyödyllisinä selaimen lisäosina, laajennuksina tai ohjelmina. Joskus ne teeskentelevät olevansa suosittuja sovelluksia, kuten Adobe Flash Player. Siksi sinun ei kannata koskaan unohtaa, että muistutukset asentaa päivityksiä pop-up muodossa ovat tekaistuja, ja sinun ei kannata klikata niitä.

Poista Opera uudelleenohjaus virus

Kuten jo tiedät, uudelleenohjaukset ovat potentiaalisesti ei toivotun ohjelman aiheuttamia, yleensä selaimen kaappaajan. Jos siis haluat lopettaa tämän aktiviteetin, sinun pitää löytää ja poistaa ongelman lähde – PUP. Sen tekemiseksi, sinulla on kaksi vaihtoehtoa – manuaalinen ja automaattinen poistotapa.

Voidaksesi poistaa Opera uudelleenohjaus viruksen manuaalisesti, sinun pitää tutkia järjestelmää tarkasti. Sinun pitää löytää tuntemattomat ohjelmat, jotka on asennettu tietokoneellesi ja tarkistaa Opera laajennusten lista. Alla olevat ohjeet antavat sinulle lisää tietoja mistä voit etsiä kaappaajaan liittyviä merkintöjä.

Jotkut kaappaajat ovat kuitenkin tiedostottomia. Se tarkoittaa, ettet voi löytää ja poistaa PUPia manuaalisesti. Siksi sinun kannattaa valita automaattinen Opera uudelleenohjaus viruksen poisto. Pidä mielessäsi, että sinun pitää suorittaa täysi järjestelmän tarkistus ammattilaisten päivitetyllä haitta- tai vakoiluohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Opera redirect viruksen Poisto-ohje:

Poista Opera redirect Windows järjestelmistä

Jos kärsit Opera uudelleenohjauksista, sinun pitää tarkistaa onko tietokoneellesi asennettu tuntemattomia ohjelmia. Alla olevat ohjeet näyttävät miten voit suorittaa tämän tehtävän.

Jos et löydä mitään ohjelmia, sinun pitää avata Opera laajennukset ja etsiä kaappaajaa sieltä. Voit päästä asennettujen lisäosien listaan tässä osoitteessa: opera://extensions.

Jos löydät tuntemattomia laajennuksia, poista ne HETI. Resetoi sitten selain:

 1. Avaa Opera ja mene About Opera sivulle.
 2. Path osion alla, valitse Profile ja kopioi osoite.
 3. Avaa File Explorer ja liitä kopioitu osoite.
 4. Klikkaa Opera Software kansiota. Täältä löydät Opera Stable kansion. Poista se.
 5. Sulje selain.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Opera redirect sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Opera redirect tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Opera redirect selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Opera redirect Mac OS X järjestelmästä

Ensimmäiseksi, sinun pitää seurata alla olevia ohjeita poistaaksesi epäilyttävät sovellukset, jotka on voitu asentaa Mac laitteelle salaa. Tarkista sitten lista Operan laajennuksista ja poista tuntemattomat lisäosat, laajennukset, työkalupalkit tai vastaavat merkinnät.

Kun kaikki potentiaalisesti vaaralliset merkinnät on poistettu, sinun pitää asentaa Opera puhtaasti. Ennen sen tekemistä, me suosittelemme varmuuskopioimaan kaikki kirjanmerkit ja muut tarpeelliset tiedot, koska muuten ne katoavat.

 1. Poista Opera, kuten mikä tahansa ohjelma Mac laitteellasi.
 2. Poista sitten Opera profile data.
 3. Mene viralliselle Opera sivulle ja lataa selaimen viimeisin versio.
 4. Seuraa asennusohjeita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Opera redirect tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Opera redirect Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Opera redirect sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Opera redirect poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Opera redirect virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Opera redirect pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Opera redirect Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Opera redirect sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Opera redirect poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Opera redirect Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Opera redirect sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Opera redirect poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Opera redirect Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Opera redirect tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Opera redirect on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Opera redirect poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-opera-redirect-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Opera redirect virus