Poisto Pttsite.com (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

Pttsite.com Poisto-ohje

Mikä on Pttsite.com?

Pttsite.com on uudelleenohjaus virus, joka johtaa vaarallisille sivuille

Pttsite.com uudelleenohjaus viruksen kuva

Pttsite.com on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjät vaarallisille sivuille. Tämä ohjelman kehittäjät haluavat luoda tuloja liikenteestä yhteistyökumppanien sivuille tai auttaa vaarallisia ohjelmia koneelle. Yleensä tämä sovellus asennetaan yhdessä muiden ilmaisohjelmien kanssa netistä, ilman käyttäjän lupaa

Nimi Pttsite.com
Tyyppi Mainosohjelma
Yhteensopivat selaimet Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ja muut
Potentiaaliset vaarat Tietokone voi saastua haittaohjelmilla tai muilla potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla (PUP)
Oireet Aiheuttaa useita uudelleenohjauksia uhkapelisivuille, petollisille virushälytyksille, tai aikuissivuille
Levitystapa Leviää ilmaisohjelmien asennustiedostojen sisällä
Poisto Voit turvallisesti ja nopeasti poistaa Pttsite.com viruksen FortectIntego ohjelmalla

Jos huomasit yllä mainitut oireet, niin on todella suuri riski, että olet törmännyt Pttsite.com uudelleenohjaukseen. Toisin sanoen, mainosohjelma asennetaan järjestelmään, joka johtaa sinut hämärille sivuille. Pidä aina mielessäsi, että ohjelma itsessään ei ole oikea virus. Vaikka sitä voidaan käyttää työkaluna, joka levittää vaarallisia sovelluksia.

Yleensä niin kutsuttu Pttsite.com virus johtaa online uhkapelisivuille tai aikuisviihdesivuille. Se voi ohjata sinut myös haittaohjelmien varoitussivuille, jotka väittävät PC:si on saastunut ja sinun pitää ladata antivirus heti. Pidä aina mielessäsi, että tällaiset ilmoitukset ovat vain yritys huijata sinut asentamaan potentiaalisesti vaarallisia ohjelmia.

Jos siis törmäsit uudelleenohjaukseen jollekin sivulle, me todella suosittelemme sulkemaan välilehden tai ikkunan heti. Ole varuillasi, että jos jatkat ja selaat sivua, niin riskeeraat tietokoneesi ja turvallisuutesi. Tämä on kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu. Me suosittelemme seuraamaan tämän artikkelin lopussa olevia ohjeita ja poistamaan Pttsite.com tietokoneelta kokonaan.

Pttsite.com mainosohjelman esimerkkiPttsite.com on kuvailtu uudelleenohjaus virukseksi, joka johtaa mahdollisesti vaarallisille sivuille, kuten uhkapeli- ja aikuissivuille, tai tekaistuihin virushälytyksiin.

Tämän ohjelman kehittäjät ovat voineet suunnitella sen keräämään tietoa kohteistaan. Esimerkiksi, se voi kerätä tietoja tietokoneestasi, selaimestasi tai useimmiten vierailluista sivuista, ohjatakseen sinut määrätyille sivuille, jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita. Pttsite ei ole uhka vain tietokoneellesi, mutta myös yksityisyydellesi.

Pidä mielessäsi, että Pttsite.com poisto voi olla hankalaa. Jos epäilet IT-taitojasi, me suosittelemme käyttämään ammattilaisten turvaohjelmaa poistoon. Tämä on helpoin tapa suojata järjestelmääsi, ei vain tänään mutta myös tulevaisuudessa. Sen tekemiseen, meidän paras vaihtoehto on FortectIntego.

Ilmaisohjelman asennustiedostot voivat piileskellä mainosohjelman sisällä

Useimmat ihmiset uskovat, että potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ovat etäasennettuja heidän järjestelmiinsä. On valitettavaa, mutta ihmiset usein itse päästävät mainosohjelmat tietokoneilleen. Tämä tapahtuu, kun käyttäjä kiirehtii asennusprosessin läpi, kun hän asentaa ilmaisohjelmia.

PUPit voivat tulla valinnaisina komponentteina ja ne voidaan nähdä vain, kun käyttäjä valitsee Edistyneen/Kustomoidu asennustavan. Mainosohjelma on ennalta valittu ruksi, joka antaa käyttäjät luvan asentaa sen automaattisesti tietokoneelle pääohjelman mukana.

Tämän lisäksi, BedyNet.ru asiantuntijoiden mukaan, välttääkseen potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) tunkeutumista, ihmisten ei KOSKAAN pidä valita Suositeltua-/Pika-asennusta ja AINA poistaa ruksit, jotka sallivat mainosohjelman asennuksen. Voit myös käyttää tehokasta mainosohjelman poistajaa, joka suojelee tietokonettasi koko ajan.

Opi, kuinka poistaa Pttsite.com virus turvallisesti

Vaikka Pttsite.com ei ole yhtä vaarallinen kuin lunnasohjelma, niin sen poisto voi olla vaikeaa tai vahingoittaa tietokonettasi. On tärkeää arvioida IT-taitosi kriittisesti ennen aloittamista. Vain edistyneet PC käyttäjät voivat kokeilla manuaalista poistotapaa.

Muiden kannattaa hankkia antivirus poistamaan Pttsite.com heidän puolestaan. Ole varuillasi, että mainosohjelmilla on useita valinnaisia komponentteja, jotka on piilotettu eri puolille järjestelmääsi. Käyttäjän pitää poistaa ne kaikki, jotta hän voi pysäyttää ei toivotut uudelleenohjaukset.

Tämän lisäksi, helpoin tapa suorittaa Pttsite.com poisto on automaattinen poisto ammattilaisten haittaohjelman poistajalla.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Pttsite.com Poisto-ohje

Poista Windowsista

Mainosohjelman poisto voi olla monimutkainen prosessi. Siksi sinun pitää seurata alla olevia poisto-ohjeita tarkasti, sillä ne auttavat sinua poistamaan tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman turvallisesti.

Poistaaksesi Pttsite.com Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Pttsite.com (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Pttsite.com Mac OS X järjestelmästä

Poista loputtomat uudelleenohjaukset vaarallisille sivuille, käyttämällä alla olevaa mainosohjelman poisto-ohjetta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Pttsite.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Pttsite.com ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Pttsite.com ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Pttsite.com poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Mainosohjelman poiston jälkeen, on tärkeää poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä Pttsite.com virukseen, Chrome selaimelta.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Pttsite.com ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Pttsite.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä