Vakavuus luokka:  
  (12/100)

Poisto Pttsite.com (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Ugnius Kiguolis - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Pttsite.com on uudelleenohjaus virus, joka johtaa vaarallisille sivuille

Pttsite.com uudelleenohjaus viruksen kuva

Pttsite.com on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP), joka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjät vaarallisille sivuille. Tämä ohjelman kehittäjät haluavat luoda tuloja liikenteestä yhteistyökumppanien sivuille tai auttaa vaarallisia ohjelmia koneelle. Yleensä tämä sovellus asennetaan yhdessä muiden ilmaisohjelmien kanssa netistä, ilman käyttäjän lupaa 

Nimi Pttsite.com
Tyyppi Mainosohjelma
Yhteensopivat selaimet Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari ja muut
Potentiaaliset vaarat Tietokone voi saastua haittaohjelmilla tai muilla potentiaalisesti ei toivotuilla ohjelmilla (PUP)
Oireet Aiheuttaa useita uudelleenohjauksia uhkapelisivuille, petollisille virushälytyksille, tai aikuissivuille
Levitystapa Leviää ilmaisohjelmien asennustiedostojen sisällä
Poisto Voit turvallisesti ja nopeasti poistaa Pttsite.com viruksen ReimageIntego ohjelmalla

Jos huomasit yllä mainitut oireet, niin on todella suuri riski, että olet törmännyt Pttsite.com uudelleenohjaukseen. Toisin sanoen, mainosohjelma asennetaan järjestelmään, joka johtaa sinut hämärille sivuille. Pidä aina mielessäsi, että ohjelma itsessään ei ole oikea virus. Vaikka sitä voidaan käyttää työkaluna, joka levittää vaarallisia sovelluksia.

Yleensä niin kutsuttu Pttsite.com virus johtaa online uhkapelisivuille tai aikuisviihdesivuille. Se voi ohjata sinut myös haittaohjelmien varoitussivuille, jotka väittävät PC:si on saastunut ja sinun pitää ladata antivirus heti. Pidä aina mielessäsi, että tällaiset ilmoitukset ovat vain yritys huijata sinut asentamaan potentiaalisesti vaarallisia ohjelmia. 

Jos siis törmäsit uudelleenohjaukseen jollekin sivulle, me todella suosittelemme sulkemaan välilehden tai ikkunan heti. Ole varuillasi, että jos jatkat ja selaat sivua, niin riskeeraat tietokoneesi ja turvallisuutesi. Tämä on kuitenkin vain väliaikainen ratkaisu. Me suosittelemme seuraamaan tämän artikkelin lopussa olevia ohjeita ja poistamaan Pttsite.com tietokoneelta kokonaan.

Pttsite.com mainosohjelman esimerkkiPttsite.com on kuvailtu uudelleenohjaus virukseksi, joka johtaa mahdollisesti vaarallisille sivuille, kuten uhkapeli- ja aikuissivuille, tai tekaistuihin virushälytyksiin.

Tämän ohjelman kehittäjät ovat voineet suunnitella sen keräämään tietoa kohteistaan. Esimerkiksi, se voi kerätä tietoja tietokoneestasi, selaimestasi tai useimmiten vierailluista sivuista, ohjatakseen sinut määrätyille sivuille, jotka vastaavat kiinnostuksesi kohteita. Pttsite ei ole uhka vain tietokoneellesi, mutta myös yksityisyydellesi.

Pidä mielessäsi, että Pttsite.com poisto voi olla hankalaa. Jos epäilet IT-taitojasi, me suosittelemme käyttämään ammattilaisten turvaohjelmaa poistoon. Tämä on helpoin tapa suojata järjestelmääsi, ei vain tänään mutta myös tulevaisuudessa. Sen tekemiseen, meidän paras vaihtoehto on ReimageIntego.

Ilmaisohjelman asennustiedostot voivat piileskellä mainosohjelman sisällä

Useimmat ihmiset uskovat, että potentiaalisesti ei toivotut ohjelmat (PUPit) ovat etäasennettuja heidän järjestelmiinsä. On valitettavaa, mutta ihmiset usein itse päästävät mainosohjelmat tietokoneilleen. Tämä tapahtuu, kun käyttäjä kiirehtii asennusprosessin läpi, kun hän asentaa ilmaisohjelmia. 

PUPit voivat tulla valinnaisina komponentteina ja ne voidaan nähdä vain, kun käyttäjä valitsee Edistyneen/Kustomoidu asennustavan. Mainosohjelma on ennalta valittu ruksi, joka antaa käyttäjät luvan asentaa sen automaattisesti tietokoneelle pääohjelman mukana.

Tämän lisäksi, BedyNet.ru asiantuntijoiden mukaan, välttääkseen potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP) tunkeutumista, ihmisten ei KOSKAAN pidä valita Suositeltua-/Pika-asennusta ja AINA poistaa ruksit, jotka sallivat mainosohjelman asennuksen. Voit myös käyttää tehokasta mainosohjelman poistajaa, joka suojelee tietokonettasi koko ajan.

Opi, kuinka poistaa Pttsite.com virus turvallisesti

Vaikka Pttsite.com ei ole yhtä vaarallinen kuin lunnasohjelma, niin sen poisto voi olla vaikeaa tai vahingoittaa tietokonettasi. On tärkeää arvioida IT-taitosi kriittisesti ennen aloittamista. Vain edistyneet PC käyttäjät voivat kokeilla manuaalista poistotapaa.

Muiden kannattaa hankkia antivirus poistamaan Pttsite.com heidän puolestaan. Ole varuillasi, että mainosohjelmilla on useita valinnaisia komponentteja, jotka on piilotettu eri puolille järjestelmääsi. Käyttäjän pitää poistaa ne kaikki, jotta hän voi pysäyttää ei toivotut uudelleenohjaukset. 

Tämän lisäksi, helpoin tapa suorittaa Pttsite.com poisto on automaattinen poisto ammattilaisten haittaohjelman poistajalla. 

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Pttsite.com Poisto-ohje:

Poista Pttsite.com Windows järjestelmistä

Mainosohjelman poisto voi olla monimutkainen prosessi. Siksi sinun pitää seurata alla olevia poisto-ohjeita tarkasti, sillä ne auttavat sinua poistamaan tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman turvallisesti.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Pttsite.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Pttsite.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Pttsite.com Mac OS X järjestelmästä

Poista loputtomat uudelleenohjaukset vaarallisille sivuille, käyttämällä alla olevaa mainosohjelman poisto-ohjetta.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Pttsite.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Pttsite.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Pttsite.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Pttsite.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Pttsite.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Pttsite.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Pttsite.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Pttsite.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Pttsite.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Pttsite.com Google Chrome selaimelta

Mainosohjelman poiston jälkeen, on tärkeää poistaa kaikki epäilyttävät merkinnät, jotka voivat liittyä Pttsite.com virukseen, Chrome selaimelta.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Pttsite.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Pttsite.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Pttsite.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Pttsite.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Pttsite.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Mestari haittaohjelmien poistossa

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Ugnius Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pttsite-com.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Pttsite.com