Vakavuus luokka:  
  (35/100)

PC Fix Speed. Kuinka poistaa? (Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Haittaohjelmat

PC Fix Speed on harhaanjohtava käyttöjärjestelmän optimointohjelma, joka ei todellisuudessa kykene nopeuttamaan konetta, löytämään virheitä tai korjaamaan asioita jotka todellisuudessa pitäisi korjata. Monet käyttäjät ovat myös kertoneet löytäneensä tämän ohjelman koneeltaan tietämättään miten se on sinne päätynyt. Tämän tempun salaisuus on yksinkertainen – PC Fix Speedin tunkeutuminen perustuu siihen, että ladatessasi ilmaisohjelman tulee tämä ohjelma sen mukana. Joten jos löydät tämän koneeltasi etkä tiedä miten se on sinne päätynyt, kannattaa sinun poistaa sekä äsköttäin ladatut ilmaisohjelmat että myöskin PC Fix Speed itse. Muutoin sinut keskeytetään jatkuvasti tekaistuilla ilmoituksilla, jotka raportoiva sinulle “löydetyistä virheistä”. Tietenkin, kuten muutkin mahdollisesti ei-halutut ohjelmat, tämä on luotu vain rahastusta varten joten se ei myöskään unohda tarjota lisensoitua versiota sinulle. Emme suosittele käyttämään rahojasi tähän, koska ne todennäköisesti menevät vain hukkaan.

KUINKA VOIN SAADA TARTUNNAN PC Fix Speedistä?

Kuten sanoimmekin niin yleensä tämä ohjelma löytyy koneeltasi sen jälkeen, kun olet ladannut joitakin ilmaisohjelmia. Estääksesi tämänkaltaiset asiat tapahtumasta täytyy sinun aina kiinnittaa huomiota asennuksen aikana tarjottuihin ohjelmiin ja poistaa niiden ohjelmien asennus, joita et todella koneellesi halua. Lisäksi tämä huijausohjelma voi myös päästä koneellesi kun se uskottelee uhrinsa klikkaamaan harhaanjohtavaa ilmoitusta, joka ilmoittaa tietokoneen ongelmista. Yleensä tämänkaltaiset pop-up ilmoitukset esiintyvät haitallisilla sivustoilla, kuten uhkapelisivustot tai vastaavat. Päästyään koneellesi se aloittaa käyttäytymisensä kuten aito ohjelma ja alkaa jatkuvasti näyttämään ilmoituksiaan, kuten:

Warning!!!
Your system registry contains errors.
Registry errors found: 54We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Jätä nämä huomiotta, koska ne pyrkivät vain johtamaan sinua harhaan. Todellisuudessa ne raportoivat tyypillisistä ongelmista, joita löytyy lähes jokaiselta koneelta ja joita eivät tämänkaltaiset aidotkaan ohjelmat korjaa. Joten poista tämä ohjelma koneeltasi jos se on sinne jotenkin päätynyt!

KUINKA POISTAA PC Fix Speed?

Tyypillisesti tätä ohjelmaa ei voi poistaa samalla tavalla kuin normaaleja ohjelmia. joten kannattaa ladata SpyHunter ja suorittaa käyttöjärjestelmän tarkistus jos luulet, että tämä ohjelma on päässyt koneellesi. Se löytää tiedostot ja poistaa ne automaattiseti.

Me voimme olla yhteistyössä minkä tahansa sivustolla suosittelemamme tuotteen kanssa. Täydellinen selitys Käyttöehdoissamme Lataamalla minkä tahansa tarjotuista Anti-Spyware ohjelmista poistamaan PC Fix Speed suostut meidän yksityistyys käytäntöihimme ja käyttösopimukseemme.
tee se nyt!
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage (poistaja) tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistossa ohjelmalla Reimage, lähetä kysymys tukitiimille ja anna niin paljon tietoja kuin mahdollista.
Reimage on suositeltu ohjelma PC Fix Speed poistamiseen. Ilmainen skanneri tarkistaa PC:si tartuntojen varalta. Jos sinun pitää poistaa haittaohjelmia niin sinun pitää ostaa Reimage haittaohjelman poistajan lisensoitu versio.

Huomaa: Lähituki vaadittu tarkoittaa että yksi tai kaikki poisto ohjelmat olivat kykenemättömiä poistamaan parasiitin ilman manuaalista avustusta, ole hyvä ja lue manuaaliset poisto-ohjeet alla.

Lisätietoja tästä ohjelmasta voita löytää Reimage arvostelusta.
Lehti mainintoja tuotteesta Reimage
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden PC Fix Speed poistamisessa (2013-07-17)
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Malwarebytes
Me olemme testanneen Malwarebytes:n tehokkuuden PC Fix Speed poistamisessa (2013-07-17)
PC Fix Speed kuvankaappaus
PC Fix Speed kuvankaappaus

PC Fix Speed käsin tehtävä poisto:

Lopeta prosessit:
PCFixTray.exe

Tuhoa arkisto arvot: ?
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings “WarnonBadCertRecving” = ’0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun “.exe”
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionInternet Settings “CertificateRevocation” = ’0
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesActiveDesktop “NoChangingWallPaper” = ’1

Pyyhi tiedostot:
C:Program filesPC Fix Speed
C:Documents and SettingsAll UsersStart menuProgramsPC Fix Speed
C:Program files24x7Help
PCFixTray.exe

Kirjoittajasta

Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-fix-speed.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä