Poista Safari redirect virus (Viruksen Poisto-ohjeet) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Safari redirect viruksen Poisto-ohje

Mikä on Safari uudelleenohjaus virus?

Safari uudelleenohjaus virus etsii heikkouksia selaimestasi

Safari uudelleenohjaus tartunnan kuva

Safari uudelleenohjaus virus laukaista useita erilaisia tapahtumia, jotka keskeyttävät nettiselaamisesi. Kuten jo otsikko ehdottaa, tämä virus Safari selaimella voi johtaa sinut hämärille sivuille, jotka vaivaavat sinua ärsyttävillä hälytyksillä asentaa määrättyjä sovelluksia tai saastuttaa sinut vaivalloisilla mainoksilla.

Vaikka MacOs järjestelmässä on parempi immuniteetti virtuaalisille uhille, on sinisilmäistä ajatella, että järjestelmä ei ole ollenkaan haavoittuvainen. Viimeaikaiset tutkimukset ovat löytäneen useita haavoittuvuuksia macOs järjestelmässä sekä Safari selaimessa.

Safari uudelleenohjaus virus sattuu valitettavasti olemaan yksi niistä selaimen haittaohjelmista, jotka etsivät tällaisia haavoittuvuuksia. Se on vastaava kuin muille selaimille tarkoitetut virukset:

Safari uudelleenohjaus haittaohjelma ei yleensä toimi määrättynä sovelluksena, Siksi sen huomaaminen voi kestää normaalia kauemmin. Et välttämättä löydä mitään hämäriä ohjelmia järjestelmästä poistettavaksi, vaikka tartunta voi aiheuttaa hämärien ohjelmien asennuksen.

Puhutaan tarkemmin käytöksestä ja oireista, jotka voivat auttaa sinua päättelemään onko Safari selaimesi saastunut. Jos taistelet jo ärsyttäviä mainoksia vastaan, niin suorita Safari uudelleenohjaus viruksen poisto vakoiluohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes. On todella suositeltavaa lukea manuaaliset poisto-ohjeet varmuuden vuoksi.

Safari uudelleenohjaus haittaohjelman eri sävyt

Kun tällainen tartunta tulee selaimellesi, se antaa itsensä ilmi, kun se:

 • Uudelleenohjaa sinua osto- tai elokuvasivuille, joissa on heikko SSL sertifikaatti
 • Harhaanjohtaa sinut sivuille, jotka mainostavat pornograafista materiaalia
 • Promotoi potentiaalisesti petollisia selaimen laajennuksia
 • Kehottaa sinua asentamaan Safari päivityksiä tai hämäriä selaimen skannereita
 • Uudelleenohjaa sinua selainpohjaisille teknisen tuen huijauksille
 • Hukuttaa sinut sponsoroituihin mainoksiin

Ennemmin tai myöhemmin tulet huomaamaan, että selaimessa on jotain vaarallista. Safari teknisen tuen huijaus ja pakotetut päivitykset ovat kaikkein suosituimmat versiot tästä Safari selaimen viruksesta.

Kun puhutaan jälkimmäisestä, niin voit helposti erottaa laillisen päivityshälytyksen ja tekaistun pop-up ilmoituksen katsomalla URL osoitteen tällaisesta päivityksestä. Vaikka jokainen ilmoitus vaikuttaa samanlaiselta alkuperäisen kanssa, tämä URL osoite sisältää useita numeroita ja merkkejä, jotka osoittavat, että päivitys ei ole Apple yrityksen tukema.

Uudelleenohjaus viruksen toinen suosittu tapa on ohjat sinua tuntemattomille sivuille, jotka pyytävät sinua asentamaan kyseenalaisen Adobe Flash Playerin tai muun työkalun. Safari uudelleenohjaus virus esimerkkiSafari uudelleenohjaus virus voi laukaista useita eri skenaarioita: hukuttaa sinut mainoksilla tai ohjata sinut porgraafisille sivuille.

Jotkut tällaiset sivut käyttäytyvät kohtalaisen aggressiivisesti: sinua pyydetään sallimaan laajennus sivulta poistamiseksi. Tällaisissa tapauksissa ei ole tarpeen sallia lisäosia, vaan sulkea sivu pakolla.

Toinen versio selaimen uudelleenohjaus viruksesta toimii nettiskriptien avulla, jotka voivat uudelleenohjata sivuille, joiden pitäisi hälyttää tietokoneesi olevan saastunut. Yleensä tällaisten selainuhkien kehittäjät käyttävät hyväkseen tunnettujen uhkien nimiä pelottaakseen käyttäjiä yhä enemmän.

Väitteet, että tietokoneesi on “estetty” tai “blokattu” ovat täysin absurdeja. Tällaiset viestit sisältävät aina puhelinnumeron ja kehottavat sinua tarttumaan toimeen 5:n minuutin kuluttua. Tällaisissa tapauksissa voit sulkea välilehden Aktiviteetti Monitorin kautta.

Toinen mahdollinen skenaario Safari selaimen uudelleenohjaus haittaohjelmassa on sen uudelleenohjaus sivuille, jotka sisältävät exploit kittejä. Jälkimmäistä on käytetty useiden lunnasohjelmien luojien toimesta, kuten Cerber tai CryptoMix.

Tämän lisäksi, selaimen haittaohjelma käyttää Clickonce haittaohjelma teknologiaa. Kuten titteli kertoo, tämä teknologia auttaa haittaohjelman kaappausta, kun käyttäjä klikkaa linkkiä tai saastunutta tiedostoa.

Tämän lisäksi, sinun tulee olla tietoinen, että uudelleenohjaus tartunnat vakoilevat myös käyttäjiä. Koska se toimii nettiskriptien avulla, niin niitä voidaan käyttää vakoilemaan tunnistamaan käyttäjien nettiselaamisen tavat.

On mahdollista, että ne voivat koettaa kerätä myös henkilökohtaisia tietoja. Tämän tuloksena, roskapostisi voi täyttyä viesteistä, jotka tarjoavat hämäriä tuotteita tai palveluita. Joissain tapauksissa vielä ilkeämpi liite voidaan toimittaa tällaisen sähköpostin mukana.

Kun puhutaan mobiilikäyttäjistä, jotka käyttävät Safari mobiiliversiota, heidän tulee olla erittäin tarkkana. Määrätyt variaatiot selaimen uudelleenohjaus tartunnasta eivät vain hukuta sinua mainoksiin, mutta uudelleenohjaavat sinua hämärille sivuille, jotka ohjaavat sinut laillisilta sivuilta, kuten esimerkiksi Google, Yahoo, tai Amazon.

Tunnistus- ja estovihjeet

Jos kärsit PC Safari uudelleenohjaus viruksesta, sinulla on paljon vaihtoehtoja sen välttämiseen. Yllä olevien oireiden tarkkailu, uudelleenohjaus haittaohjelma toimii nettiskriptillä, joka ei ole näkyvä tavallisille käyttäjille. Niiden ”muodoton” olomuoto antaa niiden käyttää useita komentoja. Tulet luultavasti kohtaamaan niitä peer-to-peer jakosivuilla tai mainosten tukemilla elokuvien striimaus- sekä pelisivuilla.

Tällaisilla sivuilla on mainoksia, jotka sanovat “No one has played this game..”, “Things no one knew about…”, jne. Näillä sivustoilla on usein tekaistuja painikkeita, jotka ehdottavat asentamaan todella epäilyttäviä skannereita. Jos kohtasit Safari uudelleenohjaus kaappauksen tällä tavalla, niin tulet tarvitsemaan haittaohjelman poistajan apua tartunnan poistamiseksi.

Tämän lisäksi, vaikka Safari selaimen uudelleenohjaus virus ei toimi sovellusten kautta, niin sinun kannattaa kiinnittää huomiota asennusvelhoon. Ohjelmasta riippumatta, valitse ”Kustomoitu” asennustapa huomataksesi turhat lisäosat ja poista ne.

Poista Safari uudelleenohajus haittaohjelma

Voidaksesi tunnistaa ja poistaa kaikki selainviruksen komponentit, sinun kannattaa yhdistää kaksi poistotapaa – automaattinen Safari uudelleenohjaus viruksen poisto sekä manuaalinen. Mitä tulee jälkimmäiseen, alla löydät ohjeet, kuinka voit poistaa kaikki hämärät laajennukset, jotka voivat liittyä ärsyttävään uudelleenohjaus ongelmaan.

Ohjeet näyttävät myös, miten suorittaa täysi selaimen resetointi nettiskriptien poistamiseksi. Tämä auttaa sinua poistamaan Safari uudelleenohjaus viruksen. Voit myös tutkia listan järjestelmä sovelluksista, jotta voit tietää, onko tietokoneellasi joitain hämäriä sovelluksia.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Safari redirect viruksen Poisto-ohje

Poista Safari redirect Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Safari redirect sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Safari redirect tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Safari redirect Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Safari redirect tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Safari redirect virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Safari redirect pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Safari redirect Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Safari redirect sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Safari redirect poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Safari redirect Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Safari redirect sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Safari redirect poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Safari redirect Safari selaimelta

Seuraa ohjeita tarkasti voidaksesi poistaa Safari uudelleenohjaus viruksen kokonaan. Jos sinut uudelleenohjattiin selaimen teknisen tuen huijaukseen, sinun pitää ehkä avata Activity Monitor, etsiä selaimen aktiviteettien prosessi ja painaa Force Quit.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Safari redirect tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Safari redirect poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Safari redirect rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä