Vakavuus luokka:  
  (48/100)

Poista Apple “Warning Virus Detected” virus (Ilmainen Opas) - Tukihuijaus

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Haittaohjelma

Apple “Warning Virus Detected” teknisen tuen huijaus kohdistaa iPhone käyttäjiä

Apple “Warning Virus Detected” viruksen kuvankaappaus

“Warning Virus Detected” on tekaistu pop-up viesti, joka ilmaantuu iPhonen näytölle. Yleensä se ilmaantuu, kun käyttäjä selaa nettiä Safari selaimella. Se ei kuitenkaan ole aito Apple ilmoitus. Se on rikollisten yritys saada ihmiset soittamaan tekaistuun Apple tukipalveluun.

Apple “Warning Virus Detected” virus kuuluu teknisen tuen huijaus kategoriaan. Tällaisen verkkouhan tarkoitus on vakuutta ihmiset soittamaan annettuun numeroon, tässä tapauksessa +1-800-556-2901. Vaikka pop-up väittää, että se on maksuton numero, niin siihen soittaminen ei ole suositeltavaa näistä syistä:

 • se voi olla kallis puhelu, vaikka sen väitetään olevan ilmainen;
 • rikolliset voivat huijata sinut asentamaan tai ostamaan epäilyttävän turvaohjelman;
 • huijarit voivat viedä henkilökohtaiset tietosi, kuten luottokorttitiedot;
 • sinut voidaan huijata asentamaan vakoiluohjelmia tai muita haittaohjelmia iPhone puhelimeesi.

Apple “Warning Virus Detected” voi ensin vaikuttaa lailliselta. Siinä on samanlainen käyttöliittymä kuin tavallisessa iPhone ilmoituksessa. Hälytys itse väittää, että iOS kaatui kolmannen osapuolen sovelluksen takia:

http:/i-iphone-support.com
Warning IOS – Crash report

Due to a third party application in
yourphone.

iOS crashed

Contact Support for an immediate fix +1-800-556-2901 (Toll Free)
immediately!

Jos olet tarkkaavainen henkilö, niin voit helposti epäillä “Warning Virus Detected” huijausta kirjoitus- ja muiden virheiden takia. Huijauksesta on levinnyt useita versiota vuodesta 2015 alkaen, joka pyytää $80 maksua puhelimen korjauksesta. Muuten heidän henkilökohtaiset tiedot varastetaan ja vuodetaan.

Tämän lisäksi, iPhone käyttäjät raportoivat samanlaisista pop-up viesteistä, jotka kertovat viruksista laitteella, saastuneesta sosiaalisesta mediasta ja pankkisovelluksista, sekä muista yksityisyyden ongelmista. Rikolliset käyttävät 1-844-423-2464, 1-800-480-4170, 0800-279 -6211, 0800-652-4895 ja muita numeroita tekaistulle Apple Tuelle.

iPhone omistajien tulee pysyä valppaana eikä seurata ohjeita älypuhelimen näytöllä. Kun saat tämän pop-upin, sulje Safari välilehti. On mahdollista, että olet mennyt saastuneelle nettisivulle, jota käytettiin levittämään teknisen tuen huijausta. Jos nämä hälytykset jatkavat ilmaantumista, niin sinun pitää käyttää aikaa Apple “Warning Virus Detected” viruksen poistoon.

Näitä hälytyksiä voi näyttää mainosohjelma tai muu potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP). Siksi sinun pitää poistaa se ja nollata Safari. Voit myös valita automaattisen Apple “Warning Virus Detected” poiston ReimageIntego tai SpyHunter 5Combo Cleaner ohjelmalla.

Esimerkkejä Apple “Warning Virus Detected” huijauksestaApple “Warning Virus Detected” virus kohdistaa iPhone käyttäjiä ja kehottaa soittamaan tekaistuun teknisen tuen linjaan.

Huijarit tavoittavat potentiaaliset uhrit hämärillä tekniikoilla

Usein uudelleenohjaukset teknisen tuen sivuille tai harhaanjohtaville pop-up mainoksille ovat saastuneiden sivujen laukaisemia. fromusunwirusa.pl mobiiliturvallisuuden asiantuntijat ilmoittavat sen voivan olla myös mainosohjelman tekosia. Esimerkiksi, Apple “Warning Virus Detected” mainosohjelma on voinut luikerrella iPhonlle, kun latasit kolmannen osapuolen sovelluksen Apple Storen tai iTunesin ulkopuolelta.

Sinun ei kannata kuitenkaan uskoa harhaanjohtavan pop-upin kertovan totuutta ja sinun puhelimesi olevan saastunut määrätyllä sovelluksella. Sinun pitää vain poistaa tämä verkkouhka ja lopettaa sovellusten asennus kyseenalaisista kaupoista.

Poista “Warning Virus Detected” huijaus

Jos vastaanotat koko ajan tätä pop-uppia, niin se voi tarkoittaa iPhonesi olevat saastunut mainosohjelmalla. Jos siis haluat poistaa “Warning Virus Detected” viruksen, sinun pitää löytää epäilyttävät sovellukset ja poistaa ne. Myös Safari tulee nollata:

 1. Mene Settings.
 2. Etsi Safari.
 3. Etsi Clear History & Website Data vaihtoehto ja napauta sitä.

Jos kuitenkin sait samanlaisen hälytyksen MacBook tai pöytätietokoneella, niin sinun kannattaa seurata Apple “Warning Virus Detected” poisto-ohjeita alla, tai käyttää vakoiluohjelman poistajaa verkkouhan poistamiseksi.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Apple “Warning Virus Detected” viruksen Poisto-ohje:

Poista Apple “Warning Virus Detected” Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Apple “Warning Virus Detected” sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Apple “Warning Virus Detected” tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Apple “Warning Virus Detected” Mac OS X järjestelmästä

Seuraa näitä askeleita etsiäksesi Apple “Warning Virus Detected” mainosohjelman ja sen komponentit. Kun se on tehty, nollaa Safari nettiselain.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Apple “Warning Virus Detected” tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Apple “Warning Virus Detected” Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Apple “Warning Virus Detected” sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Apple “Warning Virus Detected” poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Apple “Warning Virus Detected” virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Apple “Warning Virus Detected” pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Apple “Warning Virus Detected” Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Apple “Warning Virus Detected” sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Apple “Warning Virus Detected” poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Apple “Warning Virus Detected” Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Apple “Warning Virus Detected” sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Apple “Warning Virus Detected” poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Apple “Warning Virus Detected” Safari selaimelta

Yleensä Safari nollaus auttaa poistamaan Apple “Warning Virus Detected” pop-upit. Siksi sinun pitää seurata näitä askeleita sen tekemiseksi:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Apple “Warning Virus Detected” tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Apple “Warning Virus Detected” poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-apple-warning-virus-detected-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Apple “Warning Virus Detected” virus