Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Stags.bluekai.com (Helpot Poisto-ohjeet)

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Stags.bluekai – mainospalvelu joka heikentää nettiselaamista Windows ja Mac tietokoneilla

Esimerkki Stags.bluekai.com mainoksista

Stags.bluekai.com on sivusto, joka kuuluu mainospalvelulle. Vaikka se on laillinen, niin useat mainosten tukemat ohjelmat käyttävät tätä palveluaan hyväkseen ja näyttävät mainoksia ilman julkaisijan lupaa. Kun siis näet kaupallista materiaalia tältä palvelulta nettiä selaamalla, se tarkoittaa PC:llä olevan potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP).

Niin kutsuttu Stags.bluekai.com virus kulkee ilmaisohjelma nipuissa ja voi päästä järjestelmään huomaamatta. Ei toivotut aktiviteetit selaimella ei jää huomaamatta. Aivan kuin toinen mainosohjelman versio – Tags.bluekai.com virus – myös tämä voi:

 • littää mainoksia, pop-uppeja, julisteita ja muun tyyppisiä mainoksia kaikille sivuille joille vierailet;
 • laukaista uudelleenohjauksia harhaanjohtaville tai kaupallisille sivuille;
 • muuttaa sivun tekstin hyperlinkiksi;
 • asentaa tuntemattomia lisäosia, selaimen laajennuksia tai lisäosia ilman lupaa.

Kun puhutaan erityisesti Stags.bluekai viruksesta, mikä se on ja miksi se on luotu, niin tärkeää huomauttaa, että sitä käytetään kyseenalaisena online mainostyökaluna. Sitä voidaan käyttää ohjaamaan liikennettä erilaisille sivuille, joiden omistajat haluavat promotoida palveluitaan tai tuotteitaan ja parantaa myyntiään. Ne kaikki eivät kuitenkaan ole laillisia ja turvallisia. Meidän tutkimuksemme mukaan, mainosohjelma voi ohjata myös vaarallisille sivuille.

Uudelleenohjaukset stags.bluekai.com kautta voivat päätyä sivuille, jotka on luotu aiheuttamaan harmia tietokoneen käyttäjille. Esimerkiksi, sinut voidaan ohjata tekaistuun verkkokauppaan, teknisen tuen huijaussivulle tai sivulle, joka levittää vaarallista materiaalia, joka esitellään selaimen lisäosana tai ohjelmien päivityksenä.

Mainosohjelma voi näyttää myös erilaisia ostotarjouksia tai alennuksia suosituille verkkokaupoille. Esimerkiksi, voit huomata useita Stags.bluekai mainoksia eBay kaupassa. Aikaisemmin mainituista uudelleenohjauksista johtuen, sinun ei kannata klikata näitä tarjouksia. Niistä ärsyttävin on tämä hälytys, joka estää pääsyn määrätyille sivuille:

Safari can't verify the identity of the website: Stags.Bluekai

Siksi stags bluekai voi aiheuttaa suurempia ongelmia kuin heikentynyt nettiselaaminen. Sinut voidaan huijata asentamaan haittaohjelmia tai paljastamaan henkilökohtaisia tietojasi verkkorikollisille. Siksi sinun ei kannata jättää ärsyttäviä pop-uppeja tai mainoksia huomiotta.

Kuva Stags.bluekai.com viruksestaStags.bluekai.com mainosohjelma hukuttaa kohdeselaimet ei toivotuilla mainoksilla.

Suojellaksesi tietokonettasi ja yksityisyyttäsi, sinun pitää poistaa stags bluekai heti. Mainosten tukema sovellus voi saastuttaa Windows ja Mac käyttöjärjestelmät. Koska se voi vaikuttaa kaikkiin PC:n nettiselaimiin, kuten Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari, Internet Explorer, jne.

Ei ole väliä onko sinuun iskenyt stags bluekai Mac tai Windows versio, mainosohjelman poiston periaate on sama. Voit valita manuaalisen tai automaattisen poistotavan, riippuen IT-tuntemuksestasi ja ajasta jonka olet valmis käyttämään.

Me suosittelemme valitsemaan automaattisen Stags.bluekai.com poistotavan ja voit säästää aikaa. Tähän vaihtoehtoon kuuluu maineikkaan haittaohjelman poistajan hankinta ja järjestelmän tarkistus. Voit valita ReimageIntego ohjelman tai muun turvaohjelman, joka voi tunnistaa uudet verkkouhat.

Jos kuitenkin haluat poistaa Stags.bluekai.com manuaalisesti, sinun kannattaa mennä artikkelin loppuun. Meidän tiimimme on antanut yksityiskohtaiset ja kuvitetut ohjeet, kuinka poistaa mainosohjelma onnistuneesti.

Mainosohjelma leviää piilotettuna ohjelmanipussa

Mainokset vaikuttavat kuitenkin tulevan tyhjästä, niiden laukaisija on mainosohjelma, joka on suunniteltu pääsemään järjestelmään huomaamatta. Se voi tapahtua, koska PUP kehittäjät käyttävät niputus tapaa, joka antaa levittää mainosohjelmia yhdessä erilaisten ohjelmien kanssa.

Väärän ilmaisohjelman asennuksen takia, selaimesi voi aloittaa uudelleenohjaukset https://stags.bluekai.com/site/ tai näyttää ei toivottuja mainoksia. Sanomalla “väärän,” me tarkoitamme Pika/Suositeltua asetusta. Nämä asetukset eivät paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia, vaan asentaa ne automaattisesti.

Suurin osa käyttäjistä luottaa kuitenkin suositeltuihin asetuksiin, koska ne vaikuttavat helpommilta, LesVirus.fr asiantuntijat sanovat. PUP esto vaatii kuitenkin Edistynyttä/Kustomoitua asennustapaa, jokaisen askeleen valvontaa ja ennalta merkittyjen ruksien poistamista.

Poista Stags.bluekai.com uudelleenohjaus virus

Meidän tiimimme suosittelee suorittamaan automaattisen Stags.bluekai poiston, joka antaa poistaa mainosohjelman muutamassa minuutissa maineikkaan haittaohjelman poistajan avulla. Me tiedämme, etteivät kaikki käyttäjät halua hankkia ylimääräisiä ohjelmia, ja haluavat poistaa tämän verkkouhan manuaalisesti.

Siksi me tarjoamme Stags.bluekai manuaaliset poisto-ohjeet, jotka kertovat mistä löytää mainosohjelman tiedostot tai muut PUPit, jotka ovat voineet saapua samassa ohjelmanipussa kuin tämä ilkeä sovellus.

Löydät tarkat ohjeet, kuinka poistaa stags.bluekai.com Safari, Chrome, Firefox tai muut versiot alta. Muista, että kaikki PC:n selaimet ovat saastuneet, joten sinun pitää hoitaa ne kaikki.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Stags.bluekai.com Poisto-ohje:

Poista Stags.bluekai.com Windows järjestelmistä

Pysäyttääksesi Stags.bluekai uudelleenohjaukset, sinun pitää poistaa kaikki ohjelmat, jotka siihen voivat liittyä. Seuraa näitä askeleita:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Stags.bluekai.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Stags.bluekai.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Stags.bluekai.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Stags.bluekai viruksen kokonaan, sinun pitää poistaa kaikki epäilyttävät sovellukset. Siksi sinun pitää poistaa kaikki kyseenalaiset merkinnät Mac OS X laitteelta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Stags.bluekai.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Stags.bluekai.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Kaappauksen jälkeen, sinun pitää nollata Internet Explorer:

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Stags.bluekai.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Stags.bluekai.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Stags.bluekai.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Stags.bluekai.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Stags.bluekai.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista epäilyttävät lisäosat, jotka voivat olla vastuussa uudelleenohjauksista Stags.bluekai.com sivulle ja nollaa Firefox:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Stags.bluekai.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Stags.bluekai.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Stags.bluekai.com Google Chrome selaimelta

Jotkin Chrome laajennukset voivat olla vastuussa ärsyttävistä aktiviteeteista selaimella. Poista ne alla kuvatulla tavalla:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Stags.bluekai.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Stags.bluekai.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Stags.bluekai.com Safari selaimelta

Pysäytä mainokset ja uudelleenohjaukset korjaamalla Safari alla kuvatulla tavalla:

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Stags.bluekai.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Stags.bluekai.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Stags.bluekai.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä