Poista Tags.bluekai.com virus - päivitetty maalis 2021

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Mainosohjelma

Tags.bluekai.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Tags.bluekai.com virus?

Tags.bluekai.com on PUP joka voi näyttää tunkeilevia mainoksia

Esimerkki Tags.bluekai.com mainoksistaTags.bluekai.com on lisätty potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) ja ”mainosohjelma” kategorioihin, kun verkkoturvallisuuden asiantuntijat testasivat sen asennustekniikkaa ja suorituskykyä. He ovat päätelleet, että tämän sivun tarkoitus on lisätä liikennettä yhteistyökumppanien sivuille. Virus, joka on samanlainen kuin Stags.Bluekai.com, on levinnyt enimmäkseen Mac järjestelmissä.

Tästä syystä Tags.bluekai.com virus asentaa laajennuksen ensisijaiselle selaimelle, olkoon se Safari, Google Chrome tai Mozilla Firefox, ja luo valtavan määrän kaupallisia mainoksia, aina kun käyttäjä aloittaa nettiselaamisen. Se voi näyttää mainoksiaan ja virheitään täysin laillisilla sivuilla, kuten eBay, Amazon, sekä muut.

Tags.bluekai voi näyttää mainoksia pop-uppeina, julisteina, interstitiaalisina ja vastaavina. Yleensä nämä mainokset näyttävät todella hämäriltä. Jotkut niistä voivat kehottaa asentamaan ohjelmien päivityksiä tai suorittaa online virustarkistuksia, muut voivat promotoida suosittuja tuotteita, kun Michael Kors käsilaukkuja ja ne voivat näyttää luotettavilta. Kaikkein ärsyttävin on tämä virhe:

Safari can’t verify the identity of the website: Tags.Bluekai

Sinun ei kannata klikata Tags Bluekai aiheuttamia mainoksia, sillä ne voivat aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille tai, harvoissa tapauksissa, sisältää vaarallisen koodin, joka voi laukaista viruksen heti. Jos kärsit uudelleenohjauksista http://tags.bluekai.com sivulla, tarkista järjestelmä mainosohjelman varalta.

Viivästynyt Tags.bluekai.com poisto voi johtaa myös identiteettivarkauteen. Tämä mainosohjelma pystyy keräämään kohtalaisen paljon tietoa ihmisten nettiselaamisesta, käyttäjän sijainnista, sähköpostiosoitteen, koko nimen ja vastaavaa.

Tags.bluekai haittaohjelman kehittäjät voivat siirtää kerätyt tiedot yhteistyökumppaneille tai myydä ne pimeillä markkinoilla. Yleensä tällainen PUP on tuntemattoman käyttäjän tai online mainosyrityksen sponsoroima, joka käyttää halpaa ja tunkeilevaa tapaa tuotteiden promotoimiseen. Tämän lisäksi, he eivät kiinnitä huomiota sivustojen verkkoturvallisuuteen, joka voi aiheuttaa uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille.

On tärkeää painottaa ammattimaisen haittaohjelman poistajan roolia, kun järjestelmässä on virus. Vaikka on mahdollista poistaa Tags.bluekai.com manuaalisesti, asiantuntijat suosittelevat sen poistoa automaattisesti, jotta kaikki komponentit poistetaan. Yksi vaihtoehto on käyttää ReimageIntegoohjelmaa. Tämä sovellus on suunniteltu poistamaan kaikenlaiset PUPit, jota voit olla varma, että tämä työkalu käsittelee PUPin tehokkaasti.

Näyte Tags.bluekai.com viruksestaTags.bluekai.com mainosohjelma luo valtavan määrän hämäriä mainoksia aiheuttaakseen uudelleenohjauksia ja lisätäkseen liikennettä yhteistyökumppanien sivuilla.

Mainosohjelma käyttää ilmaisohjelmia PC:n saastuttamiseen

On todella valitettavaa, että mainosohjelmien saastuttamien laitteiden määrä on edelleen korkea. Internet on täynnä turvallisuusasiantuntijoiden varoituksia, kuinka tärkeää on asentaa ilmaisohjelmat huolellisesti.

Pikaisena muistutuksena, ilmaisohjelmat, kuten latausmanagerit, pakkaustyökalut, PDF lukijat, jne. tekevät yhteistyötä PUP kehittäjien kanssa rahastaakseen ilmaisilla tuotteillaan. Tämän seurauksena kolmansien osapuolien lähteet ovat täynnä ohjelmanippuja, esim. ilmaisohjelmia, joissa on ylimääräisiä liitteitä.

Jos nettiselaimesi aloitti pop-upit odottamatta, niin olet luultavasti asentanut ilmaisohjelman huolimattomasti ja painanut vain ”Asenna” painiketta. Siten olet kiihdyttänyt mainosohjelman asennusta. Jos haluat välttää tällaisia viruksia tulevaisuudessa, seuraa meidän neuvojamme.

Uuden ohjelman asennuksen aikana, valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Näet valinnaiset ohjelmat, jotka usein ovat selaimen kaappaajia. Poista ruksit lisäosien laatikoista ja jatka vasta sitten asennusta haluamaasi kansioon. Jos muistat neuvomme, niin vältät useat kyseenalaiset työkalut ja haittaohjelmat, kuten tämä.

Poista Tags.bluekai.com virus Safari selaimelta

Nopeuttaaksesi Tags.bluekai.com Mac ja muilta järjestelmiltä, turvallisuusasiantuntijat suosittelevat käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa. Meidän suosituksemme on asentaa yksi artikkelin alla olevista ohjelmista. Nämä ohjelmat löytävät kaikki mainosohjelman tiedostot, kuten ne jotka on piilotettu järjestelmä kansioihin tai Windows rekisteriin.

Voit poistaa Tags.bluekai.com viruksen tavalliseen tapaan. Ohjeet poistoon ovat tämän artikkelin alla. Jos olet sitä mieltä, että tämän PUPin poisto vie liikaa aikaa tai on liian vaikeaa, vaihda automaattiseen poistotapaan, jotta voit korjata virheet.

Lopuksi, ole tarkkana ohjelmien asennuksessa ja liitteissä, tämä estää sinua asentamasta vaivalloisia työkaluja, kuten Tags Bluekai.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Tags.bluekai.com viruksen Poisto-ohje

Poista Tags.bluekai.com Windows järjestelmistä

Poistaaksesi Tags.bluekai.com Windows järjestelmästä, sinun pitää avata Ohjauspaneeli tai Ohjelmat ja Ominaisuudet lehti, riippuen järjestelmän versiosta PC:llä:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Tags.bluekai.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Tags.bluekai.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Tags.bluekai.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Tags.bluekai.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Tags.bluekai.com virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Tags.bluekai.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Tags.bluekai.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Tags.bluekai.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Tags.bluekai.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Tags.bluekai.com Google Chrome selaimelta

Askeleet auttavat sinua nollaamaan selaimen aikaisempaan tilaan ja poistamaan kaikki kaappaajan skriptit.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Tags.bluekai.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Tags.bluekai.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Tags.bluekai.com Safari selaimelta

Poistaaksesi Tags.Bluekai virheen Safari selaimelta, muista poistaa epäilyttävät laajennukset. Nollaa sitten tämä selain.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Tags.bluekai.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Tags.bluekai.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Tags.bluekai.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä