Poista Tags.bluekai.com virus - päivitetty helmi 2018

Tags.bluekai.com viruksen Poisto-ohje

Mikä on Tags.bluekai.com virus?

Tags.bluekai.com on PUP joka voi näyttää tunkeilevia mainoksia

Esimerkki Tags.bluekai.com mainoksistaTags.bluekai.com on lisätty potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) ja ”mainosohjelma” kategorioihin, kun verkkoturvallisuuden asiantuntijat testasivat sen asennustekniikkaa ja suorituskykyä. He ovat päätelleet, että tämän sivun tarkoitus on lisätä liikennettä yhteistyökumppanien sivuille. Virus, joka on samanlainen kuin Stags.Bluekai.com, on levinnyt enimmäkseen Mac järjestelmissä.

Tästä syystä Tags.bluekai.com virus asentaa laajennuksen ensisijaiselle selaimelle, olkoon se Safari, Google Chrome tai Mozilla Firefox, ja luo valtavan määrän kaupallisia mainoksia, aina kun käyttäjä aloittaa nettiselaamisen. Se voi näyttää mainoksiaan ja virheitään täysin laillisilla sivuilla, kuten eBay, Amazon, sekä muut.

Tags.bluekai voi näyttää mainoksia pop-uppeina, julisteina, interstitiaalisina ja vastaavina. Yleensä nämä mainokset näyttävät todella hämäriltä. Jotkut niistä voivat kehottaa asentamaan ohjelmien päivityksiä tai suorittaa online virustarkistuksia, muut voivat promotoida suosittuja tuotteita, kun Michael Kors käsilaukkuja ja ne voivat näyttää luotettavilta. Kaikkein ärsyttävin on tämä virhe:

Safari can’t verify the identity of the website: Tags.Bluekai

Sinun ei kannata klikata Tags Bluekai aiheuttamia mainoksia, sillä ne voivat aiheuttaa jatkuvia uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille tai, harvoissa tapauksissa, sisältää vaarallisen koodin, joka voi laukaista viruksen heti. Jos kärsit uudelleenohjauksista http://tags.bluekai.com sivulla, tarkista järjestelmä mainosohjelman varalta.

Viivästynyt Tags.bluekai.com poisto voi johtaa myös identiteettivarkauteen. Tämä mainosohjelma pystyy keräämään kohtalaisen paljon tietoa ihmisten nettiselaamisesta, käyttäjän sijainnista, sähköpostiosoitteen, koko nimen ja vastaavaa.

Tags.bluekai haittaohjelman kehittäjät voivat siirtää kerätyt tiedot yhteistyökumppaneille tai myydä ne pimeillä markkinoilla. Yleensä tällainen PUP on tuntemattoman käyttäjän tai online mainosyrityksen sponsoroima, joka käyttää halpaa ja tunkeilevaa tapaa tuotteiden promotoimiseen. Tämän lisäksi, he eivät kiinnitä huomiota sivustojen verkkoturvallisuuteen, joka voi aiheuttaa uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille.

On tärkeää painottaa ammattimaisen haittaohjelman poistajan roolia, kun järjestelmässä on virus. Vaikka on mahdollista poistaa Tags.bluekai.com manuaalisesti, asiantuntijat suosittelevat sen poistoa automaattisesti, jotta kaikki komponentit poistetaan. Yksi vaihtoehto on käyttää RestoroIntegoohjelmaa. Tämä sovellus on suunniteltu poistamaan kaikenlaiset PUPit, jota voit olla varma, että tämä työkalu käsittelee PUPin tehokkaasti.

Näyte Tags.bluekai.com viruksestaTags.bluekai.com mainosohjelma luo valtavan määrän hämäriä mainoksia aiheuttaakseen uudelleenohjauksia ja lisätäkseen liikennettä yhteistyökumppanien sivuilla.

Mainosohjelma käyttää ilmaisohjelmia PC:n saastuttamiseen

On todella valitettavaa, että mainosohjelmien saastuttamien laitteiden määrä on edelleen korkea. Internet on täynnä turvallisuusasiantuntijoiden varoituksia, kuinka tärkeää on asentaa ilmaisohjelmat huolellisesti.

Pikaisena muistutuksena, ilmaisohjelmat, kuten latausmanagerit, pakkaustyökalut, PDF lukijat, jne. tekevät yhteistyötä PUP kehittäjien kanssa rahastaakseen ilmaisilla tuotteillaan. Tämän seurauksena kolmansien osapuolien lähteet ovat täynnä ohjelmanippuja, esim. ilmaisohjelmia, joissa on ylimääräisiä liitteitä.

Jos nettiselaimesi aloitti pop-upit odottamatta, niin olet luultavasti asentanut ilmaisohjelman huolimattomasti ja painanut vain ”Asenna” painiketta. Siten olet kiihdyttänyt mainosohjelman asennusta. Jos haluat välttää tällaisia viruksia tulevaisuudessa, seuraa meidän neuvojamme.

Uuden ohjelman asennuksen aikana, valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Näet valinnaiset ohjelmat, jotka usein ovat selaimen kaappaajia. Poista ruksit lisäosien laatikoista ja jatka vasta sitten asennusta haluamaasi kansioon. Jos muistat neuvomme, niin vältät useat kyseenalaiset työkalut ja haittaohjelmat, kuten tämä.

Poista Tags.bluekai.com virus Safari selaimelta

Nopeuttaaksesi Tags.bluekai.com Mac ja muilta järjestelmiltä, turvallisuusasiantuntijat suosittelevat käyttämään ammattilaisten haittaohjelman poistajaa. Meidän suosituksemme on asentaa yksi artikkelin alla olevista ohjelmista. Nämä ohjelmat löytävät kaikki mainosohjelman tiedostot, kuten ne jotka on piilotettu järjestelmä kansioihin tai Windows rekisteriin.

Voit poistaa Tags.bluekai.com viruksen tavalliseen tapaan. Ohjeet poistoon ovat tämän artikkelin alla. Jos olet sitä mieltä, että tämän PUPin poisto vie liikaa aikaa tai on liian vaikeaa, vaihda automaattiseen poistotapaan, jotta voit korjata virheet.

Lopuksi, ole tarkkana ohjelmien asennuksessa ja liitteissä, tämä estää sinua asentamasta vaivalloisia työkaluja, kuten Tags Bluekai.

Voit poistaa viruksen vahingot RestoroIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Restoro tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Restoro Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Restoro Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Restoro Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Restoro ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Tags.bluekai.com viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Tags.bluekai.com Windows järjestelmästä, sinun pitää avata Ohjauspaneeli tai Ohjelmat ja Ominaisuudet lehti, riippuen järjestelmän versiosta PC:llä:

Poistaaksesi Tags.bluekai.com virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Tags.bluekai.com virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Tags.bluekai.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Tags.bluekai.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Tags.bluekai.com virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Tags.bluekai.com virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Tags.bluekai.com virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Askeleet auttavat sinua nollaamaan selaimen aikaisempaan tilaan ja poistamaan kaikki kaappaajan skriptit.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poistaaksesi Tags.Bluekai virheen Safari selaimelta, muista poistaa epäilyttävät laajennukset. Nollaa sitten tämä selain.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Tags.bluekai.com virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Tags.bluekai.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: RestoroIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä