Poista Time-to-read.ru virus (Poisto-ohjeet) - elo 2017 päivitys

Time-to-read.ru viruksen Poisto-ohje

Mikä on Time-to-read.ru virus?

Onko kannattavaa lisätä Time-to-read.ru selaimelle?

Time-to-read.ru virus on selaimen kaappaaja joka on suunniteltu huijaamaan Venäläisiä käyttäjiä luulemaan sen olevan laillinen hakukone. Tästä huolimatta, tämä hakukone ei ole mitään muuta kuin potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, jota käytetään luomaan maksu-klikkauksesta tuloja.

Tämän lisäksi, tämä hakukone voi helposti aiheuttaa tuhoa tietokoneellasi muuttamalla sen asetuksia ja aiheuttamalla uudelleenohjauksia vaarallisille sivuille. Jos olet jo huomannut uudelleenohjauksia http://time-to-read.ru sivulle ja vastaaville sivuille joita et tunne, sinun kannattaa koettaa tietokoneen tarkistamista luotettavalla haittaohjelman poistajalla. Me voimme taata sinulle, että sinulle ilmoitetaan useista potentiaalisesti ei toivotuista komponenteista tietokoneellasi.

Et onneksi ole tekemisissä vakavan viruksen kanssa, kuten lunnasohjelman, sinun ei siis tarvitse olla nero poistaaksesi Time-to-read.ru viruksen järjestelmästä. Tämän tekemiseksi, voit käyttää FortectIntego ohjelmaa tai muuta luotettavaa haittaohjelman poistajaa. Jos yhä haluat tehdä tämän manuaalisesti niin sinun kannattaa käyttää alla olevia ohjeita.

Kuten me olemme jo maininneet, useimmissa tapauksissa Time-to-read.ru kaappaukset aloitetaan ilman käyttäjän tietämystä. Se voi kaapata Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Safari muut selaimet tietokoneellasi.

Kun se on tehnyt tämän, niin hakkeri alkaa tyrkyttämään sen epäluotettavaa hakukonetta, jonka tiedetään näyttävän ihmisille huonolaatuisia hakutuloksia ja harhaanjohtavia tekstiin sisällytettyjä mainoksia. Kaikkein ärsyttävin ominaisuus tässä kaappaajassa on sen tapa harhaanjohtaa sinun todella epäilyttäville sivuille. Jos haluat pysyä turvassa, sinun pitää olla todella varovainen jokaisella hakutuloksella jonka tämä hakukone sinulle antaa.

Jos näet, että sinut uudelleenohjataan pelisivuille, uhkapelisivuille tai pornosivuille, sinun kannattaa poistua niiltä heti koska niiden tavoite on saastuttaa tietokoneesi haittaohjelmalla. Tämä on pääsyy miksi me suosittelemme käyttämään automaattista Time-to-read.ru poistotapaa kun olet löytänyt, että tämä kaappaaja on ottanut järjestelmän haltuunsa.

Tämän lisäksi, luotettava hakukone ei tarjoa sinulle artikkeleita joita tämä selaimen kaappaaja näyttää. Nämä sivustot eivät ole hyödyllisiä, niiden kirkkaat otsikot ovat suunniteltu houkuttamaan käyttäjiä sivuilleen. Lopuksi, meidän on pakko varoittaa sinua evästeistä jotka matkustavat tämän kaappaajan avulla.

Yleensä niitä käytetään seuraamaan PC käyttäjiä ja keräämään ei henkilökohtaisia tietoja, kuten hakusanat, useimmiten vieraillut sivut, tietokoneen sijainti ja muut tiedot. Ei ole väliä vaikka näitä tietoja ei pidetä henkilökohtaisina, sinun kannattaa miettiä mitä voi seurata jos hakkerit saavat ne käsiinsä. He voivat käyttää sitä miten he haluavat.

Kaappaajan levitys

Tällaiset PUPit ovat niitä joita yleensä levitetään ”niputus” tekniikalla, joka voidaan huomata kun time-to-read.ru uudelleenohjaukset alkavat häiritä sinua. Tätä tekniikkaa käytetään yleensä piilottamaan ei toivottuja sovelluksia ilmaisiin ohjelmiin valinnaisina komponentteina. Tämä levitystapa on todettu, valitettavasti, todella tehokkaaksi. Sen tehokkuus liittyy siihen, että se naamioi kaappaajan ”Perus” asennustapaan.

Kun monet klikkaavat sitä, se ohittaa ennalta merkityt ruksit jotka sallivat valinnaisten ohjelmien asennuksen. Jos siis olet tekemisissä tämän kaappaajan kanssa niin sinun kannattaa tietää, että se pääsi tietokoneellesi samalla tavalla. On onneksi tapa estää Time-to-read.ru viruksen tunkeutuminen.

Kun valitset ”Kustomoidun” tai ”Edistyneen” asennustavan niin tarkista kaikki ikkunat, jotka sinulle näytetään, ja poista ruksit jotka sallivat tarpeettomien sovellusten asennuksen PC:lle. Muista poistaa ne yksi kerrallaan. Jos nämä temput paljastetaan sinulle tämän kaappaajan asennuksen jälkeen, anna meidän siirtyä time-to-read.ru poistoon.

Time-to-read.ru poisto-ohjeet

Ei ole vaikeaa poistaa kaappaajaa jos sinulla on luotettava haittaohjelman poistaja. Se etsii ja poistaa Time-to-read.ru viruksen hetkessä. Tämän lisäksi, turvallisuusohjelma tarkistaa käyttöjärjestelmäsi vahingollisten tiedostojen varalta. Päivitä ohjelmaa jatkuvasti saadaksesi parhaan suojan, joten sinun ei tarvitset huolehtia muiden virusten hyökkäyksestä joka selaamisen aikana.

Vaihtoehtoisesti, voit valita time-to-read.ru viruksen manuaalisen poiston. Älä ohita yhtään yksityiskohtaa muuten kaappaaja voi tulla takaisin käyttöjärjestelmääsi.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Time-to-read.ru viruksen Poisto-ohje

Poista Windowsista

Poistaaksesi Time-to-read.ru viruksen manuaalisesti niin sinun pitää löytää kaikki sen komponentit. Tässä tapauksessa, sinun pitää etsiä kaikki Venäläiset sovellukset Tehtävien Hallinnassa, koska ne voivat olla yhteydessä tähän kaappaajaan ja käytetty sen ilmaantumiseen järjestelmään.

Poistaaksesi Time-to-read.ru virus Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Time-to-read.ru virus (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Time-to-read.ru Mac OS X järjestelmästä

Uudelleenohjaukset Time-to-read.ru voidaan pysäyttää poistamalla kaikki tämän kaappaajan merkinnät. Kaikkein todennäköisimmin, se leviää nipussa Venäläisten sovellusten kanssa, jotka pitää poistaa jotta tämä kaappaaja ei palaa tulevaisuudessa.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Time-to-read.ru tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Time-to-read.ru virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Time-to-read.ru virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Time-to-read.ru virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Time-to-read.ru virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Time-to-read.ru rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä