Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Cleanserp.net virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Cleanserp virus voi olla vastuussa loputtomista mainoksista selaimellasi

Cleanserp.net kuva

Cleanserp.net on tekaistu hakukone, jota mainostetaan laajennuksen avulla Google Chrome ja Mozilla Firefox selaimilla. Sen negatiivisten ominaisuuksia takia, se on leimattu selaimen kaappaajana. Viimeisten raporttien mukaan, petollinen laajennus piileskelee ”CleanSerp” tai ”QueryRouter” nimien alla. 

Ne molemmat kuuluvat potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) kategoriaan. Tällainen leima ei lupaa mitään hyvää, erityisesti koska saastunut selain alkaa ohjaamaan hxxp://search.cleanserp.net/ osoitteeseen satunnaisesti, asettaa tämän osoitteen ensisijaiseksi kotisivuksi ja uuden välilehden sivuksi sekä ensisijaiseksi hakuasetukseksi.

Kuvattu selaimen kaappaaja (tekaistu laajennus) voi päästä kohdejärjestelmään hiljaa ohjelma nipussa, kaapata selainten asetukset, muokata hakutuloksia, näyttää tunkeilevia mainoksia ja kerätä tietoja käyttäjistä. Niin kutsuttu Cleanserp virus ei ole vaarallinen verkkouhka, se voi kuitenkin suurentaa mahdollisuuksia törmätä verkkorikollisten hallitsemiin sivuihin.

Se voi tapahtua, jos klikkaat harjaan johtavaa online mainosta tai linkkiä hakutuloksissa. Pääongelma liittyy kuitenkin siihen, ettet voi poistaa Cleanserp virusta helposti ja et voi asettaa haluttua hakukonetta ensisijaiseksi. Kuten me mainitsimme aikaisemmin, tämä hakusivu ilmaantuu aina, kun käyttäjä avaa Chrome tai Firefox selaimen, tai avaa uusia välilehtiä niillä.

Jos tämä sivu vaivaa sinua, heti kun käynnistät selaimen, sinun kannattaa tarkistaa laitteesi ReimageIntego ohjelmalla ja antaa tämän haittaohjelman poistajan vapauttaa PC:si potentiaalisesti ei toivotuista sovelluksista.

Cleanserp suunnittelu muistuttaa Googlen vastaavaa. Siinä on pikapääsy Gmail ja G+ sivuille, sekä mahdollisuus käynnistää verkko-, kuva- ja videohakuja. Sen suunnittelu muistuttaa toista pahamaineista selaimen kaappaaja  – Launchpage.org virusta.

Huolestuttavia tosiasioita tästä hakukoneesta

Tätä hakukonetta promotoidaan työkaluna, joka kunnioittaa käyttäjien yksityisyyttä, sinun ei kannata tulla tämän iskulauseen huijaamaksi. Käyttöehdot usein puhuvat vain käyttäjän vastuullisuudesta. Tällä välin, kehittäjät vastuuta ei määritellä. Cleanserp Yksityisyyden Suojassa kerrotaan, että tämä hakukone käyttää evästeitä keräämään ja varastoimaan määrättyjä tietoja käyttäjistä:

 1. Sinun IP-osoite;
 2. Hakusanat;
 3. Selainhistoria;
 4. Vastaavia selaamiseen liittyviä yksityiskohtia.

Tämän lisäksi, se voi myös kerätä ja varastoida sinun henkilökohtaisia tietoja, jos päätät ottaa yhteyttä kehittäjiin sähköpostilla tai paljastaa nimesi millä tahansa tavalla, esimerkiksi etsimään nimeäsi ja sukunimeäsi tällä hakutulolla. Tämän lisäksi, epäilyttävä hakukone voi myös näyttää kolmansien osapuolien mainoksia.

Yksityisyyden Suoja kertoo myös, että kolmansien osapuolien evästeitä voidaan asentaa selaimellesi. Siksi tuntemattomat mainosverkot tai kolmannet osapuolet voivat vakoilla kaikkia askeleitasi verkossa ja näyttää mainoksia, jotka perustuvat tarkkoihin kerättyihin tietoihin.

Lopuksi, pidä mielessäsi, että dokumentti kertoo kerättyjä tietoja käytettävän palvelun parantamiseksi. Se kuitenkin tarkoittaa, että tämä selaimen laajennus toimittaa kohdistettuja mainoksia. Ongelmana on, ettet näe vain tuhansia pop-uppeja, julisteita tai tekstiin lisättyjä mainoksia. Voit myös kohdata sponsoroitua materiaalia, kuten hakutulos sivuja.

Cleanserp.net viruksen kuvaCleanserp.net voi muokata selainten asetuksia ja kaapata Firefox ja Chrome selainten aloitussivut.

Tärkein CleanSerp ongelma on sen kyky uudelleenohjata ihmisiä sponsoroiduille sivuille ja heikentää käyttäjien nettiselaamista tällä tavalla. Tämän tuloksena sinut voidaan pakottaa selaamaan turhia sivustoja, ja voit päätyä potentiaalisesti vaarallisille sivuille. Jotkut mainokset tai linkit voivat johtaa harhaanjohtaville sivuille, joissa sinut voidaan huijata asentamaan tekaistuja ohjelmia, paljastaen henkilökohtaisia tietoja tai saada haittaohjelma tartunta.

Siksi me todella suosittelemme välttämään näitä ongelmia suorittamalla Cleanserp poiston. Se on ainoa tapa poistaa mahdolliset uhat ja saada selaintesi hallinta takaisin. Tämä kaappaaja vaikuttaa enimmäkseen Saksalaisiin tietokoneen käyttäjiin, joten jos olet yksi niistä, niin me suosittelemme etsimään tietoa Dieviren.de sivulta.

Vältä asentamasta uusia ohjelmia kiireessä, välttääksesi selaimen kaappaajia

Aivan kuten monet muut PUPit, tänään keskustelemamme leviää myös ohjelmisto nipuissa, valinnaisena komponenttina. Jos käyttäjä suostuu asentamaan ilmaisohjelmia ”Pika” tai ”Suositellun” asetuksen alla, he antavat epäsuoran luvan kaikille valinnaisille latauksille päästä järjestelmään huomaamatta.

Se tapahtuu, koska tällaiset asetukset eivät avoimesti paljasta kolmansien osapuolien ohjelmia. Voidaksesi välttää selaimen kaappaajia, käyttäjien pitää valita ”Edistynyt” tai ”Kustomoitu” asennustapa. Vain klikkaamalla ”Seuraava” painiketta, niin nopeasti kuin mahdollista, et voi estää PC:si kaappaamista.

On tärkeää seurata prosessia ja poistaa ruksi kaikista ennalta merkityistä valinnoista. Jos ohitat tämän tärkeän askeleen, niin voit yllättyä montako ei toivottua ohjelmaa laitteellesi voidaan asentaa.

Poista Cleanserp.net saastuneilta nettiselaimilta heti

Voidaksesi poistaa Cleanserp viruksen järjestelmästä, sinun pitää poistaa kaikki ohjelmat ja selaimen laajennukset, jotka on voitu asentaa ilman sinun lupaasi. Meidän tiimimme on valmistellut yksityiskohtaiset ja kuvitetut ohjeet, jotka löydät alta. Katso ne huolellisesti, ja ovatko ne selkä, sekä aloita kaappaajan poistoprosessi.

Muista varmistaa, että poistat kaikki kaappaajaan liittyvät merkinnät. Jos ohitat jotain, et voi ehkä asettaa haluttua kotisivua ja voit jatkaa ei toivotuista mainoksista kärsimistä. Voidaksesi välttää tämän ongelman, voit valita automaattisen Cleanserp poistotavan ja suorittaa automaattisen järjestelmän tarkistuksen haittaohjeman/vakoiluohjelman poistajalla.

Me emme suosittele seuraamaan ohjeita kaappaajan hakusivulla, koska ne ovat todella epäselvät ja vähintään todella hämmentävät. Sinun ei kannata kuluttaa aikaa niiden lukemiseen, koska ne vaikuttavat olevan tekaistulla sivulla vain hämätäkseen uhreja ja saadakseen heidät luopumaan toivosta poistaa tämä sitkeä selaimen kaappaaja.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Cleanserp.net viruksen Poisto-ohje:

Poista Cleanserp.net Windows järjestelmistä

Poistaaksesi tämän viruksen Windows laitteelta, seuraa alla annettuja ohjeita. Muista varmistaa, ettet jätä mitään virukseen liittyviä merkintöjä. Jos et ole varma voitko poistaa kaikki ohjelmat tai tämä sivusto jatkaa ilmestymistä selaimelle, sinun pitää valita automaattinen poistotapa ja tarkistaa laite haittaohjelman poistajalla.

TÄRKEÄÄ. Ole hyvä ja lue annetut ohjeet alusta loppuun tämän artikkelin alla. Useat käyttäjät tietävät miten päästä Ohjauspaneeliin ja ohittaa ohjeet tässä kohtaa. Alla olevat ohjeet kertovat miten korjata saastuneet selaimen kuvakkeet, joten muista seuraa ohjeita todella tarkasti!

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Cleanserp.net sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Cleanserp.net tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Cleanserp.net selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Cleanserp.net Mac OS X järjestelmästä

Mac OS X laitteen korjaamiseksi, sinun kannattaa tarkistaa onko laitteellasi tuntemattomia sovelluksia asennettuna. Sen tekemiseksi, seuraa alla olevia askeleita.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Cleanserp.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Cleanserp.net Internet Explorer (IE) selaimelta

Poistaaksesi tämän kaappaajan IE selaimelta, me todella suosittelemme korjaamaan sen annetulla kaappaajan poisto-oppaalla.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Cleanserp.net sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Cleanserp.net poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Cleanserp.net virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Cleanserp.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Cleanserp.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Firefox selaimen korjaamiseksi, sinun kannattaa avata laajennusten lista ja selata se läpi. Näetkö jotain epäilyttävää? Jos kyllä, niin poista kaikki tuntemattomat lisäosat, laajennukset ja työkalupalkit Firefox selaimelta. Me suosittelemme etsimään QueryRouter laajennuksen – se on luultavasti tekemisissä tämän viruksen kanssa. Kun se on tehty, niin sinun pitää resetoida selain päästäksesi eroon evästeistä ja muista kaappaajan merkinnöistä. Sitten voit poistaa Search.Cleanserp sivun ensisijaisen hakukoneen paikalta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Cleanserp.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Cleanserp.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Cleanserp.net Google Chrome selaimelta

Kun haluat poistaa Cleanserp viruksen Chrome selaimelta, niin sinun pitää vain poistaa tekaistu osoite kotisivun asetuksista. Se ei ehkä kuitenkaan riitä, että saat poistettua tämän viruksen lopullisesti. Sinun pitää poistaa kaikki tuntemattomat laajennukset (kuten CleanSerp) ja resetoida Google Chrome. Alla on ohjeet sen tekemiseen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Cleanserp.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Cleanserp.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Cleanserp.net Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Cleanserp.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Cleanserp.net on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Cleanserp.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-cleanserp-net-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Cleanserp.net virus