Poista Chromesearch.today virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Olivia Morelli - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Chromesearch.today viruksen Poisto-ohje

Mikä on Chromesearch.today virus?

Chrome Search Today jäljet johtavat Cleanserp virukseen

Chrome Search Työkalu jonain päivänä

Chromesearch.today virus toimii selaimen hakukoneena, jonka pitäisi olla yhteistyössä Chrome Google hakukoneen kanssa. Kotisivu ei ole täynnä mainoksia tai linkkejä kolmansien osapuolien sivuille. Se ei ole tekemisissä aikaisemman kanssa missään tekemisissä. Tämä kuvaus ei kuitenkaan paljasta tämän hakukoneen todellista alkuperää. Sinulla voi edelleen olla kysymys, ”mikä on Chrome Search today?”

Hakukone in itseasiassa samanlainen kuin selaimen kaappaaja nimeltä Cleanserp. Se on kerännyt pahan maineen useiden käyttäjien valitusten ansiosta, jotka liittyvät poisto-ongelmiin. Löytyy jo useampia käyttäjien valituksia tämän hakukoneen häiritsevästä käytöksestä.

Jotkin turvatyökalut eivät löydä sitä, käyttäjät kuitenkin kohtaavat vaikeuksia miten poistaa chromesearch.today. Yhteys yllä mainittuun hakukoneeseen ja poisto-ongelmiin liittyen, se on saanut selaimen kaappaajan tai selaimen haittaohjelman leiman.

Chrome Search virus näyttää saman kotisivun, yksityisyyden suojan sekä käyttöehdot, kuin Cleanserp haittaohjelma. Aikaisemmasta eroten, tämä hakukone ei anna poisto-ohjeita. Lyhyesti sanottuna, kumpikaan hakukone ei tarjoa yhteystietoja. Tämän lisäksi, työkalu ei takaa turvallista yhteyttä, sillä siinä ei ole HTTPS merkintää. Siksi on tarpeeksi syitä poistaa Chromesearch.today. ReimageIntego tai Malwarebytes nopeuttaa prosessia.

Häiritsevät “sivuvaikutukset“

Tässä pääominaisuudet, jotka tekevät tästä hakukoneesta selaimen kaappaajan:

 • poisto-ongelmat
 • satunnaiset pop-upit
 • uudelleenohjaukset sponsoroiduille sivuille
 • turvaton yhteys

Jos vahingossa törmäät sivuun tai ohitat sen uutta sovellusta asentaessa, ChromeSearch ensisijaisena hakukoneena voi olla todella vaivalloinen, erityisesti kun et voi poistaa sitä heti. Älä murehdi ja aloita ChromeSearch.today poisto. Suorita järjestelmän tarkistus turvaohjelmalla. Tällä välin sinun kannattaa tutustua levitystapoihin.

Chromesearch.today kaappaajan kuvaChromesearch.today selaimen kaappaaja vaikuttaa olevan jälleen yksi Cleansertp versio.

Epäilyttävät levitystavat

Jos et voi muistaa miten tämä kaappaaja on asetettu ensisijaiseksi hakukoneeksi, olet luultavasti asentanut sen jonkin muun ohjelman, ilmaisen tiedoston muuntajan tai mediasoittimen mukana. Voidaksesi pysäyttää Chromesearch.today kaappauksen, valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Se paljastaa valinnaiset sovellukset, ja voit poistaa ruksin niiden kohdalta.

Tämän lisäksi, sinun kannattaa varoa, että sitä promotoidaan linkkinä sponsoroiduilla sivuilla. Jos sinut ohjataan tälle PUO:lle, niin poistu sieltä. Voit myös tarkistaa selaimesi varmuuden vuoksi. Anna meidän kertoa miten poistaa Chrome Search Today kunnolla.

Poista chromesearch.today chrome selaimelta

Jos se on asettunut selaimelle kunnolla, tarkista ensin selain haittaohjelman poistajalla. Sen jälkeen sinun pitää nollata selain kokonaan, jotta voit poistaa Chrome Search Today kokonaan. Jotkin ohjelmat vaativat järjestelmän uudelleen käynnistystä, jotta poisto voidaan suorittaa.

Alla olevat ohjeet voivat olla myös hyödyksi, kun haluat poistaa Chromesearch.today viruksen manuaalisesti. Pidä mielessäsi, että ne vaativat todellista tarkkuutta ja huomiota – se kohdistaa myös ei-englantia puhuvia, kuten Kroatialaisia[ref en-3.

Sinun kannattaa tarkistaa myös Registry Editor. Chromesearch.today virus jättää rekisteriavaimensa, joka selittää ongelmat joihin käyttäjä törmää tartunnan poistossa. Windows 10 järjestelmässä, käyttäjät voivat mennä vikasietotilaan Edistyneissä asetuksissa ennen kuin Windows 10 käynnistyy, tai Edistyneistä asetuksista Järjestelmän asetusten alta, Palautus osiosta. Kun käynnistät tietokoneesi Vikasietotilaan, niin seuraa näitä askeleita:

 1. Paina Windows key+R ja kirjoita regedit.
 2. Kirjoita sitten HKEY_CURRENT_USER/Software/Microsoft/Chrome/Main.
 3. Etsi merkintä Startpage klikkaa sitä oikealla ja valitse Delete.

Näiden suositusten pitäisi vastata kysymyksiin, miten poistaa chromesearch.today. Löytyy myös Googlen tukemia työkaluja, jotka on suunniteltu poistamaan paljon monimutkaisempia hakkereita. Voit löytää yhden niistä tästä julkaisusta. Joidenkin käyttäjien mukaan, se auttoi heitä poistamaan chromesearch viruksen. Tarkista ladatut tiedostot ennen niiden käynnistystä.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chromesearch.today viruksen Poisto-ohje

Poista Chromesearch.today Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chromesearch.today sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chromesearch.today tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chromesearch.today Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chromesearch.today tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chromesearch.today virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chromesearch.today pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chromesearch.today Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.today sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chromesearch.today poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chromesearch.today Google Chrome selaimelta

Mene jokaisen askeleen läpi tarkasti, jotta voit suorittaa Chromesearch.today poiston.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.today sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chromesearch.today poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chromesearch.today Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chromesearch.today tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chromesearch.today poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Chromesearch.today rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Olivia Morelli
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä