Vakavuus luokka:  
  (11/100)

Poisto ChromeSearch.club (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

ChromeSearch.club ei ole luotettava hakukone

ChromeSearch.club kotisivu

ChromeSearch.club on toinen version Chromesearch.win selaimen kaappaajasta. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma teeskentelee olevansa laillinen hakukone, joka pitää huolta käyttäjän yksityisyydestä. Se voi kuitenkin kaapata kotisivusi ja vaatia paljastamaan joitain tietoja, jos haluat jatkaa tämän palvelun käyttöä.

Tämä hakukone leviää ohjelmanipuissa, selaimen lisäosana tai voit nähdä ennalta valitun ilmoituksen vaihtaa ensisijaisen hakukoneesi tähän hämärään työkaluun Edistyneellä asennusvelholla. Jos niin kutsuttu ChromeSearch.club virus luikertelee järjestelmään, niin se voi:

 • tehdä muutoksia järjestelmään;
 • muokata selaimen asetuksia;
 • asettaa ChromeSearch.club sivun kotisivuksi ja ensisijaiseksi hakukoneeksi;
 • korvata selaimen sisäänrakennetun hakulaatikon;
 • ohjata kyseenalaisille sivuilla;
 • näyttää epäilyttäviä mainoksia;
 • kerätä tietoa käyttäjistä.

Kuten voit huomata, se voi aiheuttaa useita ongelmia. Kaikkein vakavampien joukossa ovat ChromeSearch.club uudelleenohjaukset ja tiedostojen seuranta-aktiviteetit.

Vaikka kaappaaja ohjaa haut Google tulossivulle; se voi kuitenkin pakottaa sinut vierailemaan kolmansien osapuolien sivuille, kun klikkaat tarvittua tuloslinkkiä. Nämä sivustot voivat olla verkkorikollisten luomia, jotka haluavat levittää haittaohjelmia, laukaista verkkourkinta hyökkäyksiä tai käyttää muita tekniikoita ongelmien aiheuttamiseksi.

Yksityisyyden Suoja kertoo, että Chrome Search kerää ei henkilökohtaisia tietoja ja käyttää evästeitä, jotka tallentavat henkilökohtaisia asetuksia. Joskus kehittäjät sanovat myös, että:

Jos et anna tietoja tai poistat tiedot, niin on mahdollista, että Sivuston palvelujen käyttöoikeutta voidaan rajoittaa.

Tämän lisäksi, ohjelma näyttää kolmansien osapuolien mainoksia, jotka voivat asettaa evästeensä tietokoneelle. Siten tuntemattomat yritykset voivat seurata askeleitasi verkossa. Jotkut näistä mainoksista voivat olla myös vaarallisia.

Siksi me suosittelemme ChromeSearch.club poistoa, heti kun se kaappaa kotisivusi. Nopeain tapa poistaa kaikki PUPit, jotka ovat päässeet järjestelmääsi, on käyttää ReimageIntego tai muuta haittaohjelman poistajaa.

Jos et kuitenkaan halua käyttää ylimääräistä ohjelmaa, niin voit poistaa ChromeSearch.club viruksen manuaalisesti. Artikkelin lopusta löydät yksityiskohtaiset poisto-ohjeet.

ChromeSearch.club virusChromeSearch.club on hämärä hakukone, joka teeskentelee olevansa laillinen ja turvallinen hakutyökalu Chrome selaimelle.

Niputus auttaa levittämään epäilyttävää Chrome hakukonetta

Potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien kehittäjät yleensä luottavat petolliseen ohjelmien markkinointitapaan, nimeltä niputus. Se mahdollistaa epäilyttävien sovellusten liittämisen ensisijaisiin ilmaisohjelmiin ja antaa toivoa, että huolimaton tietokoneen käyttäjä ei huomaa niitä.

Bedynet turvallisuusasiantuntijat kertovat, että käyttäjät eivät tiedä miten asentaa ohjelmia ja asentavat PUPit huomaamatta. ChromeSearch.club kaappaus ilmaantuu usein, kun ihmiset asentavat ilmaisohjelmia Pika/Perus/Suositellun asennuksen avulla.

Näiden asetusten ongelmana on, että ne eivät kerro avoimesti kolmansien osapuolien komponenteista, mutta asentaa ne kuitenkin. Välttääksesi epämiellyttävät yllätykset, sinun pitää käyttää Edistynyttä/Kustomoitua asetusta ja seurata askeleita tarkkaan, ettet ohita esivalittuja ”valinnaisia latauksia.”

Poista Chrome Search selaimelta kokonaan

Löytyy kaksi tapaa poistaa ChromeSearch.club selaimelta – manuaalinen ja automaattinen. Jos mietit ensimmäistä tapaa, niin löydät kuvitetut ohjeet artikkelin alta. Mutta sinun pitää lukea ne huolellisesti. Jos jätät joitain kaappaajan merkintöjä, niin Chrome Search ilmaantuu kotisivuksesi uudelleen.

Jos haluat kuitenkin olla varma, että kaappaaja ei tule takaisin, niin sinun pitää valita automaattinen ChromeSearch.club poisto. Se vaatii järjestelmän tarkistamisen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla ja selaimen nollaamisen tarkistuksen jälkeen.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen ChromeSearch.club Poisto-ohje:

Poista ChromeSearch.club Windows järjestelmistä

ChromeSearch.club kaappauksen jälkeen, sinun pitää tarkistaa järjestelmä ja poistaa kaikki epäilyttävät komponentit, jotka voivat liittyä kaappaajaan. Sitten sinun tulee pitää huolta Google Chrome selaimesta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista ChromeSearch.club sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi ChromeSearch.club tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista ChromeSearch.club selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista ChromeSearch.club Mac OS X järjestelmästä

Seuraa näitä askeleita ja poista epäilyttävät merkinnät Mac OS X laitteelta, jotka voivat liittyä kaappaajaan.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi ChromeSearch.club tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista ChromeSearch.club Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi ChromeSearch.club sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi ChromeSearch.club poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista ChromeSearch.club Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin ChromeSearch.club pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista ChromeSearch.club Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse ChromeSearch.club sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita ChromeSearch.club poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista ChromeSearch.club Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi Chrome Search kaappaajan, sinun pitää poistaa epäilyttävä selaimen laajennus ja nollata Google Chrome, kuten alla on näytetty:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse ChromeSearch.club sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi ChromeSearch.club poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista ChromeSearch.club Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi ChromeSearch.club tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos ChromeSearch.club on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi ChromeSearch.club poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-chromesearch-club.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta ChromeSearch.club