Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poista Chromesearch.win virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Chromesearch.win — jälleen yksi surkea Google Chrome jäljittelijä koettaa kaapata tavalliset selaimet

Chromesearch.win viruksen kuva

Chromesearch.win kuuluu selainten kaappaajien kategoriaan, jotka jäljittelevät Google Chromea. Se kuitenkin kaappaa selaimesi pian asennuksen jälkeen. Pidä mielessäsi, että on useita identtisiä kaappaajia, kuten Chromesearch.today, Clean My Chrome, Cleanserp, jne. Näistä jokainen voi asettaa itsensä ensisijaiseksi hakupalveluksi jatkaakseen heidän epäilyttävää aktiviteettiaan.

LesVirus.fr verkkoturvallisuusasiantuntijat korostavat, että ChromeSearch.win voi käynnistää nämä potentiaalisesti vaaralliset aktiviteetit heti Chrome kaappauksen jälkeen:

 • Syöttää seurantaevästeitä kerätäkseen tietoa nettiselaamisestasi;
 • Käyttää näitä tietoja näyttämään sinua kiinnostavia mainoksia;
 • Asettaa http://chromesearch.win/ sivun ensisijaiseksi hakupalveluksi, uuden välilehden URL osoitteeksi, sekä aloitussivuksi;
 • Estää sinut resetoimasta selaimen parametrit alkuperäiseen tilaan.

Siitä tosiasiasta huolimatta, että virus seuraa nettiselaamistasi ja voi kerätä henkilökohtaisia tietoja, niin se tyrkyttää myös ärsyttäviä mainoksia joita me pidämme todella epäluotettavina. Tutkijat varoittavat, että selaimen kaappaajien kehittäjät eivät yleensä ota vastuuta promotoitavien mainosten sisällöstä. Siksi sponsoroidun mainoksen klikkaaminen voi johtaa haittaohjelmaan ja muihin tietokonetartuntoihin.

Me neuvomme sinua poistamaan Chromesearch.win viruksen ammattilaisten haittaohjelman poistajalla tai artikkelin alla olevia ohjeita. Ole varuillasi, sillä kaikki viivytykset poistaa kaappaaja voivat johtaa hämärien työkalupalkkien ja selaimen laajennusten huomaamattomaan asennukseen.

Chromesearch.win kuvaChromesearch.win virus luo ärsyttäviä mainoksia ja naamioituu Google Chrome selaimen alle.

Jos se ei vielä riitä, tämä Chrome Haku kuvailee itsensä ”hakukoneena, joka kunnioittaa yksityisyyttäsi”. Vaikka todellisuus on, että jos luet Yksityisyyden Suojan, niin löydät eriäviä väitteitä:

When you explicit provide us with your personal information whether or not on our request such as your name, e-mail and / or address, Chrome Search will save this information. If you choose to refuse to provide the information or to remove the information, the possibility exist that you are limited in the use of the services of the Website.

Tämä petollinen hakukone on sietämätön, ja me todella suosittelemme, ettet epäröi vaan aloitat Chromesearch.win poiston. Voit tehdä sen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla, kuten ReimageIntego tai Malwarebytes.

Vihjeitä potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien (PUP)torjumiseen

Ei ole salaisuus, että kehittäjät niputtavat kyseenalaiset sovelluksensa tavallisten ohjelmien kanssa, helpottaakseen niiden levittämistä. Tällä tavalla he käyttävät hyväkseen huolimattomia ihmisiä, jotka eivät kiinnitä huomiota lataus-/asennusprosessiin ja valitsevat Suositellun tai Pika-asennuksen.

Lupa asentaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia (PUP) on valittu etukäteen, ja vain Kustomoitu/Edistynyt asennustapa kertoo tietoja niistä. Siksi sinun kannattaa aina valita jälkimmäiset asennustavat, kun asennat ilmaisohjelmia ja poistat ruksin valinnaisista ohjelmista.

Tapoja poistaa Chromesearch.win haittaohjelma PC:ltä

Jos ihmettelet kuinka poistaa Chromesearch.win, niin sinun tulee tietää, että tämä prosessi voidaan suorittaa automaattisesti tai manuaalisesti. Automaattinen poistotapa on edelleen turvallisin tapa poistaa kaappaaja, sillä se auttaa sinua löytämään ja poistamaan selaimen laajennukset ja lisäosat, jotka liittyvät Chrome Search ohjelmaan. Tämän seurauksena tietokoneestasi tulee kaappaajavapaa muutamassa minuutissa.

Jotkut ihmiset voivat kuitenkin valita Chromesearch.win poiston. Siksi me olemme valmistelleet yksityiskohtaiset ohjeet, joiden pitäisi auttaa sinut poistoprosessin läpi. On tärkeää seurata niitä tarkasti, koska väärien tiedostojen poistaminen voi aiheuttaa pysyviä vahinkoja tietokoneelle.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.
Chromesearch.win virus kuvankaappaus
Chromesearch.win virus kuvankaappausChromesearch.win virus kuvankaappausChromesearch.win virus kuvankaappaus
Chromesearch.win virus kuvankaappaus

Manuaalinen Chromesearch.win viruksen Poisto-ohje:

Poista Chromesearch.win Windows järjestelmistä

Korjataksesi Windows OS uudelleenohjaukset, käytä alla olevia ohjeita puhdistaaksesi tietokoneesi kaappaajasta.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chromesearch.win sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chromesearch.win tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Chromesearch.win selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Chromesearch.win Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chromesearch.win tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chromesearch.win Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Chromesearch.win sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Chromesearch.win poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Chromesearch.win virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chromesearch.win pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chromesearch.win Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Seuraa alla olevia ohjeita, miten poistaa Chromesearch.win ja sen komponentit Mozilla selaimelta.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.win sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chromesearch.win poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chromesearch.win Google Chrome selaimelta

Voit resetoida Google Chrome Selaimen alkuperäisiin asetuksiin poistamalla epäilyttävät laajennukset ja työkalupalkit, jotka liittyvät Chrome Search virukseen.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.win sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chromesearch.win poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chromesearch.win Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chromesearch.win tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Chromesearch.win on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chromesearch.win poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-chromesearch-win-virus.html
Poisto-ohjeet muilla kielillä

Sinun mielipiteesi aiheesta Chromesearch.win virus