Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Chromesearch.info (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Chromesearch.info väittää olevansa yksityisyyttä kunnioittava hakukone

Chromesearch.info kuva

Chromesearch.info on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka toimii petollisena hakukoneena. Yleensä ihmiset huijataan käyttämään sen palveluita petollisella ulkonäöllä — se näyttää samalta kuin Google. Vaikka se väittää kunnioittavansa käyttäjien yksityisyyttä, asiantuntijat kertovat, että Chrome Search voi kerätä erilaisia tietoja ja kaapata selaimesi.

Yleensä ihmiset päästävät tämän selaimen kaappaajan Chrome Search laajennuksiin ilmaisohjelman asennuksen aikana. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ei vaadi lupaa järjestelmään pääsyyn ja kaappaa salaa Google Chrome, Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox ja vastaavat selaimet.

Tunkeutumisen jälkeen Chromesearch.info koettaa asettaa itsensä ensisijaiseksi hakukoneeksi. Toisin sanoen, se muokkaa selaimesi asetuksia, kuten uuden välilehden URL ja ensisijainen hakukone muutetaan https://chromesearch.info/search/?q=%s&uid= sivuksi. Pidä mielessäsi, ettet voi poistaa näitä muutoksia helposti, koska tämä PUP muuttaa ne takaisin.

Siitä huolimatta, Chrome Search kaappaus ei ole ainoa ongelma, joka tästä tekaistusta hakukoneesta ilmaantuu. Se valitettavasti kerää tietoja, joita pidetään mahdollisesti vaaralliseksi yksityisyydelle. Jos tämä ei riitä, niin tämä selaimen kaappaaja käyttää hyödykseen tällaisia tietoa tuodakseen sinulle kohdistettuja mainoksia.

Kuva Chromesearch.info hakukoneestaChromesearch.info on selaimen kaappaaja, joka koettaa ottaa selaimesi haltuunsa ja tehdä ei toivottuja muutoksia.

Sinun tulee tietää, että ChromeSearch viruksesta on useita versioita, ne on listattu tässä:

Kaikista aikaisemmin mainituista syistä huolimatta, me suosittelemme poistamaan Chromesearch.info viruksen, jotta voit välttää tietojen keräämisen, uudelleenohjaukset ja vaaralliset mainokset. Voit käyttää manuaalisia poisto-ohjeita artikkelin lopussa tai valita tehokkaan antivirus työkalun auttamaan sinua.

ReimageIntego voi kokonaan suorittaa Chromesearch.info poiston sekunneissa ja taata tietokoneesi turvallisuuden tulevaisuudella. Tämän lisäksi, tämä ammattilaisten turvaohjelma on meidän suosituksemme ihmisille, jotka kärsivät selaimen kaappaajista ja muista potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista.

Varomattomat käyttäjät voivat ladata selaimen kaappaajia kolmansien osapuolien sovellusten mukana

Yleensä selaimen kaappaajat liikkuvat yhdessä ilmaisohjelmien kanssa. Koska ihmisillä on tapana kiirehtiä asennusta, niin tällaisten epäluotettavien ohjelmien kehittäjät piilottavat tiedot maksu-asennuksesta huijauksesta. Käyttäjät jotka asentavat ohjelmia Pika-/Perusasennuksella eivät tiedä ylimääräisistä ohjelmista.

Voit suojella itseäsi kaikilta tällaisilta toimilta, jos valitset Kustomoidun/Edistyneen asennustavan, aina kun asennat ilmaisohjelmia. Etsi epäilyttäviä rukseja, jotka valittu antamaan sinun lupasi, koska ne antavat luvat päästää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneellesi. Poista nämä ruksit suojellaksesi järjestelmääsi.

Tämän lisäksi, sinun pitää yrittää estää PUPien asennus myös muista lähteistä. Se tarkoittaa, että sinun ei kannata koskaan klikata promotoitua mainosta, eikä selata hämäriä verkkosivuja. Jos haluat taata, että PC:si on aina suojattuna, käytä antivirus ohjelmaa.

Chromesearch.info virus poisto, joka vaatii vain muutaman klikkauksen

Helpoin tapa tunnista potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tietokoneella on kiinnittää huomiota nettiselaamisen aikana. Yleensä, kaappauksen jälkeen, sinut pakotetaan käyttämään hämärää hakukonetta, joka ilmaantuu aina kun avaat uuden välilehden tai ikkunan. Voit vastaanottaa myös ärsyttäviä uudelleenohjauksia ja valtavan määrän mainoksia.

Tässä tapauksessa tietokoneesi saastuu potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla. Sinun pitää päättää mitä poistotapaa suosit — manuaalista tai automaattista. Pidä mielessäsi, että me suosittelemme poistamaan Chromesearch.info ja muut PUPit turvaohjelman avulla

On kuitenkin mahdollista poistaa Chromesearch.info myös manuaalisesti. LosVirus.es asiantuntijat sanovat, että tavallisten tietokoneen käyttäjien ei kannata poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia itse, koska he voivat vahingoittaa järjestelmää. Me olemme myös valmistelleet ohjeet, joiden pitäisi auttaa käsittelemään selaimen kaappaajia. Voit löytää listan alta.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chromesearch.info Poisto-ohje:

Poista Chromesearch.info Windows järjestelmistä

Jos Windows järjestelmä on saastunut Chrome Search viruksella, voit poistaa sen näiden ohjeiden avulla.

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Chromesearch.info sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Chromesearch.info tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Chromesearch.info Mac OS X järjestelmästä

Jos olet huomannut Chrome Search kaappaajan Mac laitteella, poista PUP ja sen elementit järjestelmästäsi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chromesearch.info tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Chromesearch.info Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Chromesearch.info sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Chromesearch.info poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Chromesearch.info Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Chromesearch.info pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Chromesearch.info Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.info sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Chromesearch.info poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Chromesearch.info Google Chrome selaimelta

Vaikka Chromesearch.info näyttää samalta kuin Google, se tulee poistaa yhdessä laajennusten kanssa Chrome selaimelta ja nollaamalla selain.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Chromesearch.info sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Chromesearch.info poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Chromesearch.info Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Chromesearch.info tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Chromesearch.info poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Chromesearch.info rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä