Poisto Chromesearch.info (Viruksen Poisto-opas) - Ilmaiset Ohjeet

Chromesearch.info Poisto-ohje

Mikä on Chromesearch.info?

Chromesearch.info väittää olevansa yksityisyyttä kunnioittava hakukone

Chromesearch.info kuva

Chromesearch.info on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma, joka toimii petollisena hakukoneena. Yleensä ihmiset huijataan käyttämään sen palveluita petollisella ulkonäöllä — se näyttää samalta kuin Google. Vaikka se väittää kunnioittavansa käyttäjien yksityisyyttä, asiantuntijat kertovat, että Chrome Search voi kerätä erilaisia tietoja ja kaapata selaimesi.

Yleensä ihmiset päästävät tämän selaimen kaappaajan Chrome Search laajennuksiin ilmaisohjelman asennuksen aikana. Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma ei vaadi lupaa järjestelmään pääsyyn ja kaappaa salaa Google Chrome, Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox ja vastaavat selaimet.

Tunkeutumisen jälkeen Chromesearch.info koettaa asettaa itsensä ensisijaiseksi hakukoneeksi. Toisin sanoen, se muokkaa selaimesi asetuksia, kuten uuden välilehden URL ja ensisijainen hakukone muutetaan https://chromesearch.info/search/?q=%s&uid= sivuksi. Pidä mielessäsi, ettet voi poistaa näitä muutoksia helposti, koska tämä PUP muuttaa ne takaisin.

Siitä huolimatta, Chrome Search kaappaus ei ole ainoa ongelma, joka tästä tekaistusta hakukoneesta ilmaantuu. Se valitettavasti kerää tietoja, joita pidetään mahdollisesti vaaralliseksi yksityisyydelle. Jos tämä ei riitä, niin tämä selaimen kaappaaja käyttää hyödykseen tällaisia tietoa tuodakseen sinulle kohdistettuja mainoksia.

Kuva Chromesearch.info hakukoneestaChromesearch.info on selaimen kaappaaja, joka koettaa ottaa selaimesi haltuunsa ja tehdä ei toivottuja muutoksia.

Sinun tulee tietää, että ChromeSearch viruksesta on useita versioita, ne on listattu tässä:

Kaikista aikaisemmin mainituista syistä huolimatta, me suosittelemme poistamaan Chromesearch.info viruksen, jotta voit välttää tietojen keräämisen, uudelleenohjaukset ja vaaralliset mainokset. Voit käyttää manuaalisia poisto-ohjeita artikkelin lopussa tai valita tehokkaan antivirus työkalun auttamaan sinua.

FortectIntego voi kokonaan suorittaa Chromesearch.info poiston sekunneissa ja taata tietokoneesi turvallisuuden tulevaisuudella. Tämän lisäksi, tämä ammattilaisten turvaohjelma on meidän suosituksemme ihmisille, jotka kärsivät selaimen kaappaajista ja muista potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista.

Varomattomat käyttäjät voivat ladata selaimen kaappaajia kolmansien osapuolien sovellusten mukana

Yleensä selaimen kaappaajat liikkuvat yhdessä ilmaisohjelmien kanssa. Koska ihmisillä on tapana kiirehtiä asennusta, niin tällaisten epäluotettavien ohjelmien kehittäjät piilottavat tiedot maksu-asennuksesta huijauksesta. Käyttäjät jotka asentavat ohjelmia Pika-/Perusasennuksella eivät tiedä ylimääräisistä ohjelmista.

Voit suojella itseäsi kaikilta tällaisilta toimilta, jos valitset Kustomoidun/Edistyneen asennustavan, aina kun asennat ilmaisohjelmia. Etsi epäilyttäviä rukseja, jotka valittu antamaan sinun lupasi, koska ne antavat luvat päästää potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia tietokoneellesi. Poista nämä ruksit suojellaksesi järjestelmääsi.

Tämän lisäksi, sinun pitää yrittää estää PUPien asennus myös muista lähteistä. Se tarkoittaa, että sinun ei kannata koskaan klikata promotoitua mainosta, eikä selata hämäriä verkkosivuja. Jos haluat taata, että PC:si on aina suojattuna, käytä antivirus ohjelmaa.

Chromesearch.info virus poisto, joka vaatii vain muutaman klikkauksen

Helpoin tapa tunnista potentiaalisesti ei toivottu ohjelma tietokoneella on kiinnittää huomiota nettiselaamisen aikana. Yleensä, kaappauksen jälkeen, sinut pakotetaan käyttämään hämärää hakukonetta, joka ilmaantuu aina kun avaat uuden välilehden tai ikkunan. Voit vastaanottaa myös ärsyttäviä uudelleenohjauksia ja valtavan määrän mainoksia.

Tässä tapauksessa tietokoneesi saastuu potentiaalisesti ei toivotulla ohjelmalla. Sinun pitää päättää mitä poistotapaa suosit — manuaalista tai automaattista. Pidä mielessäsi, että me suosittelemme poistamaan Chromesearch.info ja muut PUPit turvaohjelman avulla

On kuitenkin mahdollista poistaa Chromesearch.info myös manuaalisesti. LosVirus.es asiantuntijat sanovat, että tavallisten tietokoneen käyttäjien ei kannata poistaa potentiaalisesti ei toivottuja ohjelmia itse, koska he voivat vahingoittaa järjestelmää. Me olemme myös valmistelleet ohjeet, joiden pitäisi auttaa käsittelemään selaimen kaappaajia. Voit löytää listan alta.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Chromesearch.info Poisto-ohje

Poista Windowsista

Jos Windows järjestelmä on saastunut Chrome Search viruksella, voit poistaa sen näiden ohjeiden avulla.

Poistaaksesi Chromesearch.info Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Chromesearch.info (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Chromesearch.info Mac OS X järjestelmästä

Jos olet huomannut Chrome Search kaappaajan Mac laitteella, poista PUP ja sen elementit järjestelmästäsi.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Chromesearch.info tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Chromesearch.info ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Chromesearch.info ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Chromesearch.info poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Vaikka Chromesearch.info näyttää samalta kuin Google, se tulee poistaa yhdessä laajennusten kanssa Chrome selaimelta ja nollaamalla selain.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Chromesearch.info ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Chromesearch.info rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä