Vakavuus luokka:  
  (10/100)

Poisto Feed.snowbitt.com (Poisto-ohjeet) - päivitetty tammi 2021

kirjoittanut Jake Doevan - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Feed.snowbitt.com virus voi hyökätä Mac OS X laitteisiin

Feed.snowbitt.com kuvankaappaus

Feed.snowbitt.com on kyseenalainen hakukone, jonka pitäisi parantaa nettiselaamista. Todellisuudessa se on selaimen kaappaaja, jonka kohteena on yleensä Mac OS X. Myös Windows OS käyttäjät voivat saastua.

Tämä potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) pääsee järjestelmään freeware tai shareware ohjelmien avulla. Hyökkäyksen jälkeen se tekee muokkauksia järjestelmään ja muuttaa selaimen asetuksia. Se voi lisätä laajennuksen jokaiseen selaimeen, jotta se saa niihin täyden hallinnan. Näistä syistä Feed.snowbitt.com poistosta tulee hankalaa.

Tutkimus on paljastanut, että Feed.snowbitt.com on läheistä sukua Search.snapdo.com sivulle, joka on todella epäluotettava sivusto. Tämä hakukone näyttää myös reilusti epäilyttävää kaupallista materiaalia. Osa niistä voi olla vaarallista ja promotoida haittaohjelmia, muista siis olla varuillasi ja vältä klikkaamasta hämäriä linkkejä, mainoksia sekä muuta klikattavaa materiaalia.

Epäilyttävien Feed.snowbitt.com uudelleenohjausten lisäksi, tämä PUP voi myös seurata käyttäjien nettiselaamista. Vaikka se ei voi seurata käyttäjien henkilökohtaisia tietoja, niin se kerää erilaisia ei henkilökohtaisia tietoja, joihin voi kuulua lista käyttäjien vierailemista sivuista, hakusanoista, klikatuista linkeistä ja vastaavia tietoja.

Jos olet turvallisuustietoinen käyttäjä, niin sinun kannattaa poistaa Feed.snowbitt.com kaappaaja PC:ltä ja asettaa jokin muu sivu heti kotisivuksesi. Käytä alla olevia ohjeita, tai käytä haittaohjelman poistajaa ReimageIntego sen poistamiseen tietokoneelta.

Feed.snowbitt.com viruksen kuvaFeed.snowbitt.com - epäilyttävä hakukone, joka toimii selaimen kaappaajana.

Niputus auttaa promotoimaan ja levittämään tätä kyseenalaista hakukonetta

Tätä hakukonetta levitetään yleensä niputus tekniikalla, joka tarkoittaa sen voivan asentua muiden ilmaisohjelmien mukana. Kun asennat ohjelman, kiinnitä huomiota asennusasetuksiin, koska täältä voit saada selville onko lataamassasi ohjelmassa epäilyttäviä liitteitä vai ei.

Valitse Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa, ja jos ”suositeltujen latausten” lista ilmaantuu, niin poista ne kaikki huolellisesti. Jos olet viime aikoina asentanut ohjelman Perus- ja Suositetulla asennustavalla, niin se on hetki jolloin Feed.snowbitt.com kaappaus on tapahtunut.

Feed.snowbitt.com viruksen poisto-ohjeet

Me kuitenkin puhumme PUP poistosta, joka ei ole monimutkainen virus; Feed.snowbitt.com voi olla haastavaa. Virukset.fi tutkijoiden mukaan, suurin osa uhreista, jotka koettavat poistaa kaappaajan manuaalisesti, epäonnistuvat. Siksi me todella suosittelemme poistamaan viruksen maineikkaalla haittaohjelman poistajalla.

Jos kuitenkin haluat poistaa Feed.snowbitt.com manuaalisesti, ole hyvä ja seuraa alla olevia ohjeita. Sinun pitää olla varovainen ja tarkkaavainen. Kaappaja on voinut asentaa useita tiedostoja, helper objekteja, sekä muokannut selainten asetuksia, kaikki nämä ongelmat tulee korjata.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Feed.snowbitt.com Poisto-ohje:

Poista Feed.snowbitt.com Windows järjestelmistä

Vaikka kaappaaja vaikuttaa eniten Mac OS X käyttäjiin, se voi kaapata myös Windows järjestelmään. Sen manuaalisen poistoon, sinun pitää poistaa epäilyttävät ohjelmat ”Lisää/Poista Sovellus” osiossa Ohjauspaneelissa. Nämä ohjeet vievät sinut toimenpiteen läpi:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Feed.snowbitt.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Feed.snowbitt.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Feed.snowbitt.com Mac OS X järjestelmästä

Ensimmäiseksi, sinun pitää löytää ja poistaa kansio, joka liittyy Feed.snowbitt.com virukseen. Sinun pitää siis tarkastaa ”Sovellukset” kansio ja siirtää epäilyttävät merkinnät ”Roskakoriin”. Poista kaikki ohjelmat, joita et muista asentaneesi. Joku niistä voi olla vastuussa kaappaajan tuomisesti PC:lle.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Feed.snowbitt.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Feed.snowbitt.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Feed.snowbitt.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Feed.snowbitt.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Feed.snowbitt.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Feed.snowbitt.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Feed.snowbitt.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Tarkista Firefox laajennusten lista. Poista lisäosat, liitteet tai vanhemmat merkinnät, jotka asennettiin ilman sinun tietämystäsi. Resetoi sitten selain, jotta voit poistaa Feed.snowbitt.com viruksen kokonaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Feed.snowbitt.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Feed.snowbitt.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Feed.snowbitt.com Google Chrome selaimelta

Kaappaaja on voinut asentaa selaimen laajennuksia Google Chrome selaimelle, jotka auttavat pitämään selaintasi panttivankina. Siksi sinun pitää tarkasti selata laajennusten lista ja poistaa epäilyttävät merkinnät. Resetoi sitten Chrome, jotta voit poistaa seurantaevästeet ja vastaavat.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Feed.snowbitt.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Feed.snowbitt.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Feed.snowbitt.com Safari selaimelta

Nämä ohjeet auttavat sinua poistamaan epäilyttävät merkinnät ja resetoimaan Safari selaimen. Nämä askeleet ovat tärkeitä tartunnan poistamiseen kokonaan.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Feed.snowbitt.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Feed.snowbitt.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Feed.snowbitt.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Jake Doevan
Jake Doevan - Elämä on liian lyhyt virusten kanssa taisteluun

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Jake Doevan
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä