Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poista Splintersearch.com virus (Viruksen Poisto-opas) - Chrome, Firefox, IE, Edge

kirjoittanut Lucia Danes - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Kannattaako sinun luottaa Splintersearch.com hakukoneeseen?

Splintersearch.com virus on potentiaalisesti ei toivottu ohjelma (PUP) joka on leimattu selaimen kaappaajaksi. Kun puhutaan sen olemuksesta, selaimen kaappaaja näyttää lailliselta ja turvalliselta hakukoneelta, todellisuus on kuitenkin toinen. Syyttömän näköisen ulkokuoren alla on hämärä hakukone johon ei kannata luottaa. Splintersearch.com selaimen kaappaaja voi muokata hakutuloksia ja piilottaa joitain hyödyllisiä linkkejä sinulta.  Se ei todellakaan ole reilua, mutta kehittäjät eivät toimi reilusti. Jotkut alkuperäisistä linkeistä voidaan korvata sponsoroidulla materiaalilla koska nämä sivustot haluavat lisää liikennettä ja toivovat saada korkeamman Google rankkauksen. Yleensä kirjoittajat huijaavat ihmisiä, että annetut linkit ovat tärkeitä ja eivät välitä heidän pettymyksestään joka voi tulla jokaisen vierailun jälkeen. Jokainen klikkaus ja vierailu ovat rahan arvoisia ja se on asia josta he välittävät. Mitä enemmän klikkaat, sitä parempi! Siksi sinun pitää myös kärsiä ei toivotuista uudelleenohjauksista ja ärsyttävistä pop-upeista jotka peittävät artikkelit joita haluat lukea. Ärsyttävyys ei valitettavasti ole niin suuri ongelma kuin se tosiasia, että materiaali voi johtaa vaarallisille Sivuille. Turvallisuusasiantuntijat ovat samaa mieltä, että Splintersearch.com uudellenohjaus ongelmat voivat päättyä pahasti, esimerkiksi, ihmiset voivat joutua saastuneelle tai verkkourkinta sivulle.

Ennen kuin käytät mitään uutta ohjelmaa, niin sinun kannattaa lukea kaikki viralliset dokumentit kehittäjiltä. Me luimme Splintersearch.com Yksityisyyden Suojan ja löydät kiinnostavaa tietoa, joka liittyy tietojen keräämiseen ja jakamiseen. Tässä dokumentissa, kehittäjät paljastavat, että he keräävät ei henkilökohtaisia tietoja, kuten teknisiä tietoja laitteesta (käyttöjärjestelmän tai selaimen tyyppi), kielivalinnat, selaushistoria ja tavat, hakusanat ja muut tiedot. Jos sinulla on kuitenkin Splintersearch.com virus, niin me suosittelemme, että et kirjaudu millekään sosiaalisen verkon sivulle tai muille tileille. Vaikuttaa siltä, että tämä sovellus voi saada pääsyn siellä oleviin tietoihin. Jos et halua, että sinua seurataan, niin luultavasti ajattelet Splintersearch.com poistoa. Kun puhutaan kerättyjen tietojen käytöstä, niin tämä aktiviteetti tarvitaan paremman palvelun tarjoamiseksi, mutta kehittäjien pitäisi jakaa nämä tiedot vain luotettavien kumppanien kanssa. Kysymys onkin, voitko luottaa tämän selaimen kaappaajan kehittäjiin? Et oikeastaan. Siksi on parasta poistaa Splintersearch.com virus tietokoneelta tarkistamalla se Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla.

Image of Splintersearch.com virus

Kuinka kehittäjät levittävät selaimen kaappaajaa?

Splinter Search kehittäjät käyttävät petollista markkinointi tekniikkaa, joka tunnetaan nimellä ”niputus.” Tämä tekniikkaa auttaa lisäämään selaimen kaappaajan ohjelmisto paketin valinnaisena komponenttina. Joten kun käyttäjä asentaa uuden ohjelman, niin he voivat asentaa myös tämän sovelluksen. Jos valitset Edistyneen/Kustomoidun asennuksen, niin voit huomata listan ehdotetuista sovelluksista tai ilmoituksen joka sanoo, että sinun pitää tehdä Splintersearch.com sivusta ensisijainen kotisivu tai hakukone. Jos sinulla kuitenkin on kiire painaa ”Seuraava (Next)” painiketta ja et kiinnitä huomiota, niin voit vahingossa asentaa PUPit ja antaa niiden tehdä muutoksia PC:lle. Tämän lisäksi, Splintersearch.com kaappaus voi ilmaantua kun asennat uusia ohjelmia käyttämällä Pika tai Perus asennustapaa. Nämä tavat eivät vain paljasta valinnaisia merkintöjä vaan asentavat liitteet myös automaattisesti. Tästä syystä sinun ei kannata luottaa niihin.

Splintersearch.com viruksen poisto

Me suosittelemme antamaan Splintersearch.com poiston ammattilaisten haittaohjelman poistajalle. Valitse ohjelma suosittelemiemme listalta alta ja tee täysi järjestelmän tarkistus. Muista kuitenkin päivittää ohjelma ensin! Jotkut tietokoneen käyttäjät eivät kuitenkaan halua käyttää ylimääräisiä työkaluja selaimen kaappaajan poistamiseen. Me kunnioitamme sinun valintaasi ja haluamme silti auttaa sinua. Tästä syystä me annamme manuaaliset poisto-ohjeet artikkelin alla. Me toivomme, että niiden avulla voit poistaa Splintersearch.com kaappaajan järjestelmästä.

Voit poistaa viruksen vahingot Reimage Reimage Cleaner avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Reimage Cleaner tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Reimage Cleaner, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Reimage Cleaner ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Reimage Cleaner tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage Cleaner ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Splintersearch.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Splintersearch.com Windows järjestelmistä

Splintersearch.com kaappauksen jälkeen sinun pitää poistaa selaimen kaappaaja, ohjelma joka on tuonut sen sisälle

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Splintersearch.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Splintersearch.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'
 5. Poista Splintersearch.com selaimilta sekä Windows pikakuvakkeista
  Klikkaa Mozilla Firefox pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Properties. Klikkaa selainten kuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Properties'
 6. Mene Shortcut välilehteen ja vilkaise Target kenttää. Poista haitallinen URL joka liittyy virukseesi. Valitse 'Shortcut' välilehti ja poista 'http://isearch.babylon.com...' tai muut epäilyttävät URL:it

Toista yllä annetut askeleet kaikilla selaimen pikakuvakkeilla, mukaanlukien Internet Explorer sekä Google Chrome. Muista tarkistaa kaikkien näiden pikakuvakkeiden sijainti, mukaanlukien työpöytä, Käynnistä valikko sekä työkalupalkki.

Poista Splintersearch.com Mac OS X järjestelmästä

Jos Mac laitteesi on saastunut, niin ole hyvä ja seuraa ohjeita poistaaksesi selaimen kaappaajan.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Splintersearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Splintersearch.com Internet Explorer (IE) selaimelta

Splintersearch.com kaappaaja on voinut asentaa useita lisäosia ilman sinun tietoasi. Siksi sinun kannattaa poistaa ne kuten alla on kerrottu.

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Splintersearch.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Splintersearch.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Splintersearch.com virus Microsoft Edge selaimesta

Jos tämä ärsyttävä kaappaaja kaappasi Microsoft Edgen, niin näiden ohjeiden pitäisi auttaa sinua korjaamaan se.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Splintersearch.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Splintersearch.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista kaikki epäilyttävät laajennukset ja poista Splintersearch.com virus seuraamalla näitä ohjeita.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Splintersearch.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa valikkoa (oikea yläkulma), valitse Options General.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivu tai paina Restore to default.
 5. Paina OK tallentaaksesi muutokset. Kun olet 'General' välilehdessä, poista haitallinen URL 'Home Page' osiosta tai pana 'Restore to Default' painiketta. Paina 'OK' tallentaaksesi muutokset.
 6. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 7. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Splintersearch.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Splintersearch.com Google Chrome selaimelta

Kaappauksen jälkeen, voit huomata tuntemattomia laajennuksia jotka voivat olla vastuussa aloittamalla toisen kaappauksen tai sinun selaimesi vakoilun. Poista ne kuten alla näytetään.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Splintersearch.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Vaihda kotisivusi ja ensisijainen hakukoneesi jos tämä virus on ne muuttanut
  Paina Valikko kuvaketta ja valitse Settings.
 4. Täällä, etsi Open a specific page or set of pages vaihtoehdon On startup alta ja paina Set pages. Kun olet klikannut Menua sekä 'Settings', valitse 'Set pages'
 5. Nyt sinun tulisi nähnä toinen ikkuna. Täällä, poista haitalliset hakukoneet ja anna sivu jota haluat käyttää kotisivunasi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 6. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 7. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 8. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 9. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 10. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Splintersearch.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Splintersearch.com Safari selaimelta

Seuraa näitä askeleita ja korjaa Safari Splintersearch.com kaappauksen jälkeen.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Splintersearch.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Avaa Safari nettiselaimesi ja klikkaa Safari valikossa. Täällä, valitse Preferences kuten se näytettiin aikaisemmin ja valitse General.
 4. Täällä, etsi Homepage osio. Jos Splintersearch.com on muuttanut sen, poista ei toivottu linkki ja anna se jota haluat käyttää hakuihisi. Muista lisätä "http://" ennen kuin kirjoitat sivun osoitteen. Kun olet 'General' osiossa, poista haitallinen URL ja anna haluamasi sivuston nimi
 5. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 6. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Splintersearch.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kirjoittajasta

Lucia Danes
Lucia Danes - Virus tutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Lucia Danes
Tietoa yrityksestä Esolutions

Lähde: https://www.2-spyware.com/remove-splintersearch-com-virus.html

Poisto-ohjeet muilla kielillä