Poista Search.chunckapp.com virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Linas Kiguolis - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Mitkä ovat Search.chunckapp.com hyvät ja huonot puolet?

Search.chunckapp.com virus

Search.chunckapp.com virus voi kiinnittää huomiosi, jos etsit uutta hakukonetta. Alustavasti se ei näytä lainkaan epäilyttävältä. Sen ulkonäöstä huolimatta, me emme suosittele tämän hakukoneen asettamista ensisijaiseksi kotisivuksi. Tämä hakukone kuuluu itseasiassa selaimen kaappaajat kategoriaan. Ne teeskentelevät luotettavia hakukoneita. Jotkut niistä tarjoavat pikalinkkejä suosituille sivuille; toiset tavoittelevat ammattimaisempaa ulkonäköä pelkistetyllä ulkonäöllä.

Kun verrataan muihin tämän kategorian esimerkkeihin, tämä kaappaaja ei ehkä aiheuta useita ongelmia, paitsi satunnaiset uudelleenohjaukset tai pop-upit. Sinun kannattaa poistaa search.chunckapp.com. Sen tekemiseen voit käyttää ReimageIntegotyökalua. Jos mietit, että poistatko tämän PUPin vai et, anna meidän selvittää asia puolestasi seuraavissa kappaleissa.

Ensimmäiseksi, sinun pitää tarkistaa tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman yksityisyyden suoja . Sen mukaan, Resoft Ltd on tämän hakukoneen kehittäjä. Tämän lisäksi vaikuttaa siltä, että se on sama yritys, joka on luonut useita kyseenalaisia hakukoneita, kuten search.snapdo.com kaappaaja.

Käyttäjät usein vaarantavat heidän henkilökohtaiset tietonsa mukavuuden takia ja eivät ole kiinnostuneita yksityisyyden suojasta. Vaikka markkinoijat suosivat löysiä sääntöjä yksityisyyden suojissa, on tärkeää olla varovainen ja rajoittaa pääsyä yksityisiin tietoihin, kun mahdollista. Kun käytät search.chunckapp.com sivua, niin annat pääsyn henkilökohtaisiin ja ei henkilökohtaisiin tietoihin, kuten selaushistoria ja hakutulokset.

Kuva joka näyttää Search.chunckapp.com viruksenSearch.chunckapp.com kotisivu ei eroa paljoakaan luotettavasta hakukoneesta, mutta me emme suosittele sen käyttöä.

Vaikka lailliset sivustot keräävät jälkimmäisiä tietoja, niin henkilökohtaiset tiedot tulee pitää heidän hallussaan. Jos katsot tarkemmin, niin voit huomata osion, joka kertoo henkilökohtaisia tietojasi jaettavan yrityksen kumppaneille tai yhdistymisen sattuessa. Siksi on epäselvää, jos tämän kaappaajan palveluja tarjoava yritys on kiinnostunut käyttäjän tietojen suojelemisesta.

Web of Trust selaimen laajennuksen tapauksessa, joskus jopa lailliset yritykset, jotka lupaavat pitää henkilökohtaiset tiedot salassa, eivät täytä lupauksiaan. Jos henkilökohtaisia tietojasi käytetään väärin, niin tietokoneesi näyttöä voidaan pommittaa häiritsevillä mainoksilla.

Tämän lisäksi, kun törmäät search.chunckapp.com uudelleenohjaus ongelmaan, älä odota sivujen lataamista. Koeta poistua niiltä ennen kuin latautuvat kokonaan, jotta pienennät saastumisen riskiä. Siksi on viisaampaa aloittaa lopullinen search.chunckapp.com poisto.

Kuinka kaappaaja korvasi aikaisemman kotisivuni?

On todennäköistä, että tahtomattasi asensit search.chunckapp.com kaappaajan, kun olit asentamassa juuri ladattua uutta sovellusta. On valitettavasti yleinen tapa ohittaa asennusohjeet, jättää huomiotta yksityisyyden suoja ja EULA. Tämän tuloksena, useat käyttäjät asentavat uusia sovelluksia ilman pienintäkään epäilystä, että he ovat vahingossa asentaneet muita ohjelmia.

Anna meidän ehdottaa muutamia vihjeitä, miten voit asentaa uusia ilmaisohjelmia, ettet asenna epäilyttäviä ohjelmia samalla. Asennuksen aloituksen yhteydessä, valitse ”Kustomoitu” asennustapa. Kun olet poistanut ruksit turhista lisäosista, jatka eteenpäin. Tämä on yksi tapa estää potentiaalisesti ei toivottujen ohjelmien pääsy tietokoneelle, sekä turvata yksityisyytesi.

Tehokkaat search.chunckapp.com poisto-ohjeet

Mitä tulee nopeimpaan ratkaisuun, me suosittelemme poistamaan search.chunckapp.com viruksen vakoiluohjelman poistajalla.

Se hoitaa PUPit sekä vaikeammat uhat. Voit myös lukea alla olevat manuaaliset search.chunckapp.com poisto-ohjeet. Toisaalta, voit yhdistää nämä kaksi poistotapaa 100% poiston onnistumiseen. Lopuksi, sinun kannattaa käyttää äärimmäistä varovaisuutta, jotta voit selata turvallisesti verkossa.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.chunckapp.com viruksen Poisto-ohje:

Poista Search.chunckapp.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.chunckapp.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.chunckapp.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search.chunckapp.com Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.chunckapp.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.chunckapp.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.chunckapp.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.chunckapp.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.chunckapp.com virus Microsoft Edge selaimesta

Jos yhä epäilet onko tämän kaappaajan jäänteitä järjestelmässä, voit käyttää vaihtoehtoista tapaa, joka löytää ja poistaa siihen liittyvät rekisterimerkinnät.

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.chunckapp.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.chunckapp.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.chunckapp.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.chunckapp.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.chunckapp.com Google Chrome selaimelta

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.chunckapp.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.chunckapp.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.chunckapp.com Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.chunckapp.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.chunckapp.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.chunckapp.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Linas Kiguolis
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä