Poisto PC Privacy Dock

PC Privacy Dock Poisto-ohje

Mikä on PC Privacy Dock?

Mikä on PC Privacy Dock?

PC Privacy Dock (löytyy myös nimillä PC Privacy Dock 2.3, PC Privacy Shield, PCPrivacyDock) on ilmaisohjelma joka on jo ladattu satojen tietokonekäyttäjien toimesta. Sitä promotoidaan järjestelmän järjestelmän puhdistajana joka voi poistaa tietoja jotka liittyvät yksityisyyteesi. Se on kuitenkin leimattu potentiaalisesti ei toivotuksi ohjelmaksi (PUP) ja sitä pidetään epäluotettavana järjestelmätyökaluna. On saatu selville, että PC Privacy Dock voi tunkeutua tietokoneille muiden ilmaisohjelmien mukana, kuten media soittimet, latausmanagerit tai PDF luojat. Se voi myös suorittaa jatkuvia presesseja Tehtävien Hallinnassa ja asentaa automaattisesti päivittyviä komponentteja (updater.exe). Tämän lisäksi, se voi aiheuttaa pop-up mainoksia jotka promotoivat muita epäilyttäviä ohjelmia, kuten NextLive ja PicEnhance.

Kaikki edellä mainitut ongelmat ovat pieniä kun verrataan niitä järjestelmän tarkistuksiin ja hälytyksiin joita PC Privacy Dock virus voi asennettuna aiheuttaa. Vaikuttaa siltä, että tämän sovelluksen päätarkoitus on vakuttaa ihmiset maksamaan tämän työkalun premium versiosta. Siksi se voi jatkuvasti tarkistaa tietokonettasi ja näyttää hälytyksiä jotka varoittavat sinua yksityisyyden ongelmmista. Jos kuitenkin klikkaat “Puhdista nyt (Clean now)” tai vastaavaa painiketta niin sinulle tarjotaan tämän työkalun premium versiota. Pidä mielessäsi, että se on vain markkinointikikka jota verkkorikolliset käyttävät helpon rahan tekemiseksi. Tämän epäilyttävän työkalun täysi versio ei voi parantaa mitään tietokoneellasi, voit kuitenkin vahingossa paljastaa luottokortti tietosi, koko nimesi ja muita henkilökohtaisia tietojasi verkkohuijareille ja se voi aiheuttaa vakavia ongelmia tulevaisuudessa. Siksi sinun kannattaa välttää PC Privacy Dock työkalua. Jos se on jo tunkeutunut tietokoneellesi niin sinun kannattaa suorittaa järjestelmän täysi tarkistus FortectIntego (Windows OS) tai Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Mac OS X) ohjelmalla.

PC Privacy Dock

Kuinka PC Privacy Dock voi kaapata tietokoneeni?

PC Privacy Dock on kyseenalainen järjestelmän puhdistaja jonka pitäisi tarkistaa tietokoneet “tietovuotojen ja niiden uhan varalta.” Se ei kuitenkaan voi suojella yksityisyyttäsi tai parantaa mitään tietokoneellasi koska sen päätarkoitus on saada sinut maksamaan sen täydestä lisenssistä. Kuten me olemme jo maininneet, se voidaan ladata sen viralliselta sivustolta ja useista latauslähteistä, kuten download.com, soft32.com, softonic.com, cnet.com, jne. Useimmissa tapauksissa nämä sivustot promotoivat PC Privacy Dock virusta ohjelmistopaketeilla. Jos et siis asenna ilmaisohjelmia varovasti niin voit saada tämän järjestelmätyökalun tietokoneellesi täysin huomaamatta. Voidaksesi estää tämän sinun pitää aina valita Edistynyt tai Kustomoitu asennustapa kaikille ilmaisohjelmille ja poistaa ruksi ’valinnaisista komponenteista’ joita sen mukana on.

Kuinka poistaa PC Privacy Dock virus?

Voit yleensä poistaa PC Privacy Dock viruksen Lisää/Poista listan kautta. Voit tehdä sen näiden askeleiden avulla:

  • Paina Käynnistä -> Ohjauspaneeli -> Ohjelmat (tai Lisää/Poista Sovellus) -> Poista ohjelma.
  • Etsi täällä PC Privacy Dock ja vastaavat merkinnät ja valitse ’Poista/Muuta’.
  • Paina OK tallentaaksesi muutokset.

Jos nämä ohjeet eivät toimi sinulle niin sinun kannattaa tarkistaa järjestelmä päivitetyllä FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes ohjelmalla. Tätä suositellaan myös jos haluat varmistaa, että tietokoneesi on vapaa viruksista ja potentiaalisesti ei toivotuista ohjelmista.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä