Vakavuus luokka:  
  (9/100)

Poisto Search.anysearch.com (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Gabriel E. Hall - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Search Anysearch Manager – selaimen laajennus jonka kohteena on Mac käyttäjät

Search.anysearch.com kuvankaappaus

Search Anysearch Manager on jälleen yksi hämärä hakukone, joka on lisätty selaimen kaappaaja kategoriaan. Sen kehittäjä tunnetaan samanlaisista työkaluista, kuten Search.anysearchplus.com, Search.anysearchmac.com ja useat muut.

Kaikkien näiden sivustojen tiedetään kohdistavan Mac OS X käyttäjät. Siksi nämä sivustot voivat korvata nykyisen hakukoneesi, kotisivun tai uuden välilehden osoitteen ilman sinun lupaasi. Sitten Search Anysearch ja muut kaappaajat voivat seurata kaikkia hakujasi, näyttää sinulle sponsoroitujan hakutuloksia ja ohjata sinut jopa haittaohjelman saastuttamille sivuille.

Niin sanottu Search.anysearch.com virus leviää yleensä ohjelmanipuissa. Jos et siis asenna ilmaisohjelmia oikein, PUP voi kaapata selaimesi huomaamatta. Se voi myös:

 • laukaista uudelleenohjauksia kyseenalaisille sivuille;
 • näyttää tunkeilevia online mainoksia;
 • kerätä tietoa käyttäjistä;
 • estää vaihtamasta hakukoneen tai kotisivun osoitetta;
 • estää Search.anysearch.com poisto.

Kun virus pääsee järjestelmään, Search Anysearch Manager voi ottaa haltuunsa Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari tai muut selaimet Mac laitteella. Se voi muokata selaimesi asetuksia, estääkseen sinua vaihtamasta aikaisempaan työkaluun.

Se on kuitenkin todella epäilyttävä työkalu, jonka kehittäjä on SafeFinder. Tämän yrityksen tiedetään kehittäneen useita samanlaisia PUPeja, jotka aiheuttavat selaamisen liittyviä ongelmia. On siis tärkeää poistaa Search Anysearch Mac laitteelta, heti kun se ilmaantuu näytölle.

Kaappaaja ei vain seuraa eri tietoja käyttäjistä ja näytä mainoksia, jotka perustuvat kerättyihin tietoihin. Anysearch virus voi myös näyttää harhaanjohtavia tai jopa haittamainoksia. Siten sinut voidaan huijata asentamaan vaarallista materiaalia tai voit kärsiä verkkourkinta hyökkäyksestä.

Me emme sano, että itse selaimen kaappaaja olisi vaarallinen, vaan uudelleenohjaukset tai sponsoroidut markkinointi aktiviteetit ovat huolestuttavia. Siksi sinun ei kannata riskeerata törmääväsi verkkorikollisiin ja heidän ansoihin, vaan poistaa tämä selaimen kaappaaja. Voit poistaa Search Anysearch viruksen manuaalisesti tai automaattisesti ReimageIntego ohjelmalla.

Kuva Search.anysearch.com viruksestaSearch.anysearch.com sivusta voi tulla ensisijainen hakukone, kun olet vahingossa asentanut Any Search Manager laajennuksen.

Hämärää hakutyökalua promotoidaan AnySearch Manager laajennuksena ohjelmanipuissa

Hämärä hakukone voidaan ladata sen viralliselta sivulta ja muilta kolmansien osapuolien sivuilta hyödyllisenä Mac laajennuksena. Sinun ei kannata koskaan langeta tällaisiin lupauksiin, sillä tämä ohjelma on jälleen yksi PUP, joka koettaa päästä tietokoneelle ja aloittaa kehittäjille tärkeitä aktiviteetteja.

Tämän lisäksi kaappaaja voi päästä Mac laitteellesi eri freeware tai shareware ohjelman mukana, jos asennat sellaisen väärin tai huolimattomasti. Jos järjestelmäsi on jo kaapattu, se on voinut tapahtua kun:

 • käytit Pika/Perus/Suositeltua asennustapaa ohjelman asennukseen;
 • kiirehdit Edistyneet/Kustomoidun asennustavan läpi, lukematta tietoja.

Pika-asennus ei paljasta ”valinnaisia latauksia”, Edistynyt asennustapa paljastaa. On kuitenkin tärkeää seurata asennusvelhoa tarkasti ja lukea kaikki, kuten EULA ja Yksityisyyden Suoja, sekä kaikki tiedot jokaisen askeleen lopussa.

Jos siis näet ehdotuksia asentaa joitain selaimen laajennuksia, PC optimoijia tai vastaavia sovelluksia, niin sinun pitää poistaa ruksi niiden kohdalta, jotta ne eivät pääse tietokoneellesi.

Selitys miten poistaa Search Anysearch virus

Ei ole vaikeaa poistaa Search Anysearch Mac laitteelta manuaalisesti. Sinun pitää tarkistaa Sovellusten lista ja poistaa niistä epäilyttävät. Sitten sinun pitää tarkistaa selaimen lisäosien lista ja nollata kaikki selaimet.

Les Virus asiantuntijat kuitenkin sanovat, että käyttäjät usein ohittavat kaappaajaan liittyvät merkinnät. Siksi heidän selaimet pysyvät kaapattuina. Välttääksesi epämiellyttävän tilanteen, me suosittelemme valitsemaan automaattisen Search Anysearch poiston.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions Yhteensopiva OS X käyttöjärjestelmän kanssa Supported versions
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.anysearch.com Poisto-ohje:

Poista Search.anysearch.com Windows järjestelmistä

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Search.anysearch.com sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Search.anysearch.com tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Search.anysearch.com Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Anysearch managerin Mac laitteelta, sinun pitää aloittaa järjestelmän tarkistus. Alla olevat ohjeet auttavat sinua poistamaan kaappaajaan liittyvät merkinnät Mac OS X laitteelta:

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.anysearch.com tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.anysearch.com Internet Explorer (IE) selaimelta

 1. Poista vaaralliset lisäosat
  Avaa Internet Explorer, klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (IE valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Manage Add-ons. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Manage add-ons'
 2. Näet Manage Add-ons ikkunan. Täällä, etsi Search.anysearch.com sekä muut epäilyttävät liitteet. Poista nämä merkinnät käytöstä painamalla Disable: Klikkaa jokaista haitallista merkintää hiiren oikella painikkeella ja valitse 'Disable'
 3. Vaihda kotisivusi jos tämä virus on sen muuttanut:
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) selaimen oikessa yläkulmassa ja valitse Internet Options. Pysy General välilehdessä.
 4. Täällä, poista haitallinen URL ja anna haluamasi verkkosivun nimi. Paina Apply tallentaaksesi muutokset. Poista haitallinen URL, anna haluamasi sivuston nimi ja klikkaa 'Apply' tallentaaksesi muutokset
 5. Resetoi Internet Explorer
  Klikkaa Hammaspyörä kuvaketta (valikko) uudelleen ja valitse Internet options. Mene Advanced välilehteen.
 6. Täällä, valitse Reset.
 7. Kun olet uudessa ikkunassa, tarkista Delete personal settings ja valitse Reset uudelleen suorittaaksesi Search.anysearch.com poiston loppuun. Mene 'Advanced' välilehteen ja paina ainiketta. valitse sitten 'Delete personal settings' ja klikkaa 'Reset' painiketta uudelleen.

Poista Search.anysearch.com Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.anysearch.com pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.anysearch.com Mozilla Firefox (FF) selaimelta

Poista Any Search tai muut kyseenalaiset merkinnät, joiden takana on SafeFinder tai muu kyseenalainen kehittäjä.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.anysearch.com sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.anysearch.com poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.anysearch.com Google Chrome selaimelta

Poistaaksesi Anysearch viruksen Chrome selaimelta, seuraa tätä tarkkaa ohjetta:

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.anysearch.com sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.anysearch.com poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.anysearch.com Safari selaimelta

Korjataksesi Safari selaimen, tarkista onko sillä mitään laajennuksia asennettuna. Jos löydät jotain epäilyttävää, poista se heti.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.anysearch.com tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.anysearch.com poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.anysearch.com rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Intohimoinen virustutkija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Gabriel E. Hall
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä