Poista Search.anysearch.net virus (Poisto-opas) - tammi 2020 päivitys

Search.anysearch.net viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.anysearch.net virus?

Anysearch virus – selaimen kaappaaja, joka esittelee itsensä hyödyllisenä Mac lisäosana

Search.anysearch.net virus

Anysearch virus on selaimen kaappaaja, jonka kohteena on Mac käyttöjärjestelmä. Kun se on asennettu, niin se lisää Any Search Managerin Sovelluksen kansioon ja voi lisätä samannimisen laajennuksen kaikkiin selaimiisi. Vaikka se vaikuttaa olevan läheistä sukua Yahoolle, ÄLÄ lankea tähän imagoon.

Vaikka Anysearch vaikuttaa olevan tavallinen hakusovellus, joka ei voi aiheuttaa uhkaan Mac tietokoneelle, niin sinun kannattaa lukea mielipiteemme tästä ohjelmasta. Ensimmäiseksi meidän on sanottava, että tämä Mac OS X lisäosa on leimattu selaimen kaappaajaksi, joka ottaa selaimesi haltuun ja alkaa ohjaamaan sinua kolmansien osapuolien sivuille.

Hakukone jota Anysearch Manager promotoi, on samanlainen kuin:

Näiden kaikkien sovellusten pääasiallinen tarkoitus on kaapata Mac käyttöjärjestelmä ja saada tilaisuus näyttää ihmisille sponsoroituja hakutuloksia. Sitten ne uudelleenohjaavat heidät ennalta määrätyille sivuille, parantaakseen liikennettään tai maksu-klikkauksesta tuloja.

Tästä syystä haittaohjelma muokkaa joitain asetuksia uhrien selaimelta. Ensimmäiseksi se asettaa hxxp://search.anysearch.net/ tai hxxp://search.anysearchmanager.com/ ensisijaiseksi aloitus- tai hakusivuksi selaimella – on se sitten Chrome, Safari, tai muu.

Tämän seurauksena käyttäjä tulee kokemaan uudelleenohjauksia kuvatuille sivuille ja joutuu käyttämään Anysearch hakukonetta pyytämättään. Kun nämä asetukset koetetaan palauttaa Mac laitteella, niin voit huomata, että se ei onnistu. Heti tietokoneen uudelleen käynnistyksen jälkeen, voit löytää tämän PUPin Chrome, Safari ja muilta selaimilta.

Pahin asia Any Search aktiviteetissa on sponsoroidut hakutulokset. Ole varuillasi, sillä nämä tulokset ovat täynnä mainoksia, tekstiin lisättyjä linkkejä, mainosjulisteita ja vastaavaa materiaalia. Jotkut verkkoturvallisuusasiantuntijat ehdottavat, että niitä muokataan hieman tarjoamaan kohdistettuja mainoksia käyttäjille.

Any Search yksityisyyden suojan mukaan, kehittäjä väittää ettei hän:

responsible for any third party advertisements, offers, statements, information, claims, promotion, surveys, questionnaires, free trials, memberships, subscriptions, etc.

Joten mainosohjelman aiheuttamien mainosten klikkaaminen tai materiaalin tutkiminen on sinun vastuullasi. Tämän hakukoneen kehittäjä ei välitä mitä osapuolia hän promotoi – kunhan heille maksetaan siitä. Riskien välttämiseksi, me suosittelemme poistamaan Anysearch viruksen Mac laitteeltasi.

Search.anysearch.net selaimen kaappaajaPoistaaksesi Search.anysearch.net viruksen, sinun pitää löytää aiheuttaja Mac käyttöjärjestelmästäsi. Tässä tapauksessa se on Any Search Manager ja mahdollisesti jokin selaimen laajennus, joka sinun pitää poistaa.

Me emme usko, että sinun kannattaa kärsiä tästä selaimen kaappaajasta, erityisesti koska netissä on satoja luotettavampia hakukoneita. Tämän lisäksi, jos tämä kaappaaja ohjaa sinut haittaohjelma sivulle, niin voit saada vakavamman verkkouhan, kuten troijalaisen hevosen, tekaistun PC optimoijan, jne.

Jos haluat pikaisen korjauksen, poista Anysearch järjestelmästä FortectIntego ohjelmalla. Se auttaa myös tämän PUPin tekemien muutosten palauttamisen.

Selaimen kaappaajan levitys

Selaimen kaappaajat lankeavat vakoiluohjelmiin, koska ne voivat seurata uhrien online aktiviteetteja. Tällaista ohjelmaa levitetään yleensä niputtamalla. Se on todella tehokas ja ärsyttävä tekniikka, joka auttaa pakottamaan huolimattomat PC käyttäjät asentamaan ylimääräisiä ohjelmia tietämättään.

Jos et halua tulla huijatuksi asentamaan turhia ohjelmia PC:lle, sinun kannattaa poistaa ruksi niistä ennen ”Asenna” painikkeen painallusta. Sinun pitää vain valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa (kun saatavilla) ja poistaa kaikki sinulle tarjotut ylimääräiset ohjelmat.

Suosittua uskomusta vastaan, Ensisijainen tai Perus asennustapa eivät ole luotettavia. Ne ovat täynnä ehtoja, jotka hyödyttävät ohjelman kehittäjää, eikä käyttäjää. Yleensä näissä asetuksissa on luvat asentaa ylimääräisiä lisäosia järjestelmään.

Poista Any Search haittaohjelma Mac laitteelta

Jos Mac laitteesi toimii epäilyttävästi ja koet jatkuvia uudelleenohjauksia epäilyttäville sivuille, kun käytät tietokonettasi, niin poista Any Search Ohjauspaneelin kautta ja nollaa selaimesi (Chrome, Safari, Mozilla, jne.) Kuten olet jo ymmärtänyt, tämä sovellus ei paranna nettiselaamista.

Voit poistaa sen myös Mac laitteille sopivilla vakoilu- tai haittaohjelman poistajalla. Kaikki sopivat sovellukset on annettu alla. Voit myös lukea Anysearch poisto-ohjeet ja kokeilla vakoiluohjelman poistotaitojasi.

Jos onnistut, niin selaimen kaappaaja ei vaivaa sinua enää. Muista olla varovainen, kun selaat nettiä ja älä koskaan suostu lisäämään epäilyttäviä sovelluksia tai selaimen laajennuksia järjestelmääsi!

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.anysearch.net viruksen Poisto-ohje

Poista Search.anysearch.net Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Search.anysearch.net uudelleenohjaus viruksen Mac laitteelta, mene Applications kansioon ja poista sovellus nimeltä Any Search Manager.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.anysearch.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Search.anysearch.net virus ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Search.anysearch.net virus ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Search.anysearch.net virus poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Tarkista Chrome Any Search komponenttien varalta ja poista ne heti.

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Korjataksesi Safari selaimen, jotta se ei aiheuta Search.anysearch.net uudelleenohjauksia, poista kaikki Any Search virukseen liittyvät laajennukset.

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Search.anysearch.net virus ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.anysearch.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä