Poista Search.anysearch.net virus (Poisto-opas) - tammi 2021 päivitys

kirjoittanut Alice Woods - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Search.anysearch.net viruksen Poisto-ohje

Mikä on Search.anysearch.net virus?

Anysearch virus – selaimen kaappaaja, joka esittelee itsensä hyödyllisenä Mac lisäosana

Search.anysearch.net virus

Anysearch virus on selaimen kaappaaja, jonka kohteena on Mac käyttöjärjestelmä. Kun se on asennettu, niin se lisää Any Search Managerin Sovelluksen kansioon ja voi lisätä samannimisen laajennuksen kaikkiin selaimiisi. Vaikka se vaikuttaa olevan läheistä sukua Yahoolle, ÄLÄ lankea tähän imagoon.

Vaikka Anysearch vaikuttaa olevan tavallinen hakusovellus, joka ei voi aiheuttaa uhkaan Mac tietokoneelle, niin sinun kannattaa lukea mielipiteemme tästä ohjelmasta. Ensimmäiseksi meidän on sanottava, että tämä Mac OS X lisäosa on leimattu selaimen kaappaajaksi, joka ottaa selaimesi haltuun ja alkaa ohjaamaan sinua kolmansien osapuolien sivuille.

Hakukone jota Anysearch Manager promotoi, on samanlainen kuin:

Näiden kaikkien sovellusten pääasiallinen tarkoitus on kaapata Mac käyttöjärjestelmä ja saada tilaisuus näyttää ihmisille sponsoroituja hakutuloksia. Sitten ne uudelleenohjaavat heidät ennalta määrätyille sivuille, parantaakseen liikennettään tai maksu-klikkauksesta tuloja.

Tästä syystä haittaohjelma muokkaa joitain asetuksia uhrien selaimelta. Ensimmäiseksi se asettaa hxxp://search.anysearch.net/ tai hxxp://search.anysearchmanager.com/ ensisijaiseksi aloitus- tai hakusivuksi selaimella – on se sitten Chrome, Safari, tai muu.

Tämän seurauksena käyttäjä tulee kokemaan uudelleenohjauksia kuvatuille sivuille ja joutuu käyttämään Anysearch hakukonetta pyytämättään. Kun nämä asetukset koetetaan palauttaa Mac laitteella, niin voit huomata, että se ei onnistu. Heti tietokoneen uudelleen käynnistyksen jälkeen, voit löytää tämän PUPin Chrome, Safari ja muilta selaimilta.

Pahin asia Any Search aktiviteetissa on sponsoroidut hakutulokset. Ole varuillasi, sillä nämä tulokset ovat täynnä mainoksia, tekstiin lisättyjä linkkejä, mainosjulisteita ja vastaavaa materiaalia. Jotkut verkkoturvallisuusasiantuntijat ehdottavat, että niitä muokataan hieman tarjoamaan kohdistettuja mainoksia käyttäjille.

Any Search yksityisyyden suojan mukaan, kehittäjä väittää ettei hän:

responsible for any third party advertisements, offers, statements, information, claims, promotion, surveys, questionnaires, free trials, memberships, subscriptions, etc.

Joten mainosohjelman aiheuttamien mainosten klikkaaminen tai materiaalin tutkiminen on sinun vastuullasi. Tämän hakukoneen kehittäjä ei välitä mitä osapuolia hän promotoi – kunhan heille maksetaan siitä. Riskien välttämiseksi, me suosittelemme poistamaan Anysearch viruksen Mac laitteeltasi.

Search.anysearch.net selaimen kaappaajaPoistaaksesi Search.anysearch.net viruksen, sinun pitää löytää aiheuttaja Mac käyttöjärjestelmästäsi. Tässä tapauksessa se on Any Search Manager ja mahdollisesti jokin selaimen laajennus, joka sinun pitää poistaa.

Me emme usko, että sinun kannattaa kärsiä tästä selaimen kaappaajasta, erityisesti koska netissä on satoja luotettavampia hakukoneita. Tämän lisäksi, jos tämä kaappaaja ohjaa sinut haittaohjelma sivulle, niin voit saada vakavamman verkkouhan, kuten troijalaisen hevosen, tekaistun PC optimoijan, jne.

Jos haluat pikaisen korjauksen, poista Anysearch järjestelmästä ReimageIntego ohjelmalla. Se auttaa myös tämän PUPin tekemien muutosten palauttamisen.

Selaimen kaappaajan levitys

Selaimen kaappaajat lankeavat vakoiluohjelmiin, koska ne voivat seurata uhrien online aktiviteetteja. Tällaista ohjelmaa levitetään yleensä niputtamalla. Se on todella tehokas ja ärsyttävä tekniikka, joka auttaa pakottamaan huolimattomat PC käyttäjät asentamaan ylimääräisiä ohjelmia tietämättään.

Jos et halua tulla huijatuksi asentamaan turhia ohjelmia PC:lle, sinun kannattaa poistaa ruksi niistä ennen ”Asenna” painikkeen painallusta. Sinun pitää vain valita Kustomoitu tai Edistynyt asennustapa (kun saatavilla) ja poistaa kaikki sinulle tarjotut ylimääräiset ohjelmat.

Suosittua uskomusta vastaan, Ensisijainen tai Perus asennustapa eivät ole luotettavia. Ne ovat täynnä ehtoja, jotka hyödyttävät ohjelman kehittäjää, eikä käyttäjää. Yleensä näissä asetuksissa on luvat asentaa ylimääräisiä lisäosia järjestelmään.

Poista Any Search haittaohjelma Mac laitteelta

Jos Mac laitteesi toimii epäilyttävästi ja koet jatkuvia uudelleenohjauksia epäilyttäville sivuille, kun käytät tietokonettasi, niin poista Any Search Ohjauspaneelin kautta ja nollaa selaimesi (Chrome, Safari, Mozilla, jne.) Kuten olet jo ymmärtänyt, tämä sovellus ei paranna nettiselaamista.

Voit poistaa sen myös Mac laitteille sopivilla vakoilu- tai haittaohjelman poistajalla. Kaikki sopivat sovellukset on annettu alla. Voit myös lukea Anysearch poisto-ohjeet ja kokeilla vakoiluohjelman poistotaitojasi.

Jos onnistut, niin selaimen kaappaaja ei vaivaa sinua enää. Muista olla varovainen, kun selaat nettiä ja älä koskaan suostu lisäämään epäilyttäviä sovelluksia tai selaimen laajennuksia järjestelmääsi!

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Search.anysearch.net viruksen Poisto-ohje

Poista Search.anysearch.net Mac OS X järjestelmästä

Poistaaksesi Search.anysearch.net uudelleenohjaus viruksen Mac laitteelta, mene Applications kansioon ja poista sovellus nimeltä Any Search Manager.

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Search.anysearch.net tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Search.anysearch.net virus Microsoft Edge selaimesta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Search.anysearch.net pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Search.anysearch.net Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Search.anysearch.net sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Search.anysearch.net poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Search.anysearch.net Google Chrome selaimelta

Tarkista Chrome Any Search komponenttien varalta ja poista ne heti.

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Search.anysearch.net sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Search.anysearch.net poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Search.anysearch.net Safari selaimelta

Korjataksesi Safari selaimen, jotta se ei aiheuta Search.anysearch.net uudelleenohjauksia, poista kaikki Any Search virukseen liittyvät laajennukset.

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Search.anysearch.net tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Search.anysearch.net poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Search.anysearch.net rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Alice Woods
Alice Woods

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Alice Woods
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä