Poisto Any Search Manager (Poisto-opas) - maalis 2018 päivitys

Any Search Manager Poisto-ohje

Mikä on Any Search Manager?

Any Search Manager on harhaanjohtava tiedoston laajennus, joka promotoi Search.anysearch.com hakusivua

Kuva nettiselaimesta, jonka Any Search Manager on kaapannut

Any Search Manager on epäilyttävä nettiselaimen laajennus SafeFinder perheeltä. Turvallisuusasiantuntijat ovat samaa mieltä tosiasioista, että sen ominaisuudet ovat tyypillisiä ”Selaimen Kaappaajille” ja ”Potentiaalisesti Ei Toivotuille Ohjelmille” (PUP). Toisin sanoen, se pystyy tunkeutumaan PC:lle huomaamatta ja saastuttamaan nettiselaimen asetukset. Any Search Manager virus kaappauksen jälkeen, käyttäjä pakotetaan käyttämään Search.anysearch.com tai Anysearchmanager.com ensisijaisena aloitussivuna, hakupalveluna sekä uuden välilehden osoitteena.

Foorumeilla on avattu useita IT-keskusteluja, joissa Google Chrome, Mozilla Firefox, sekä Safari käyttäjät kysyvät, miten poistaa Any Search Manager Mac laitteelta. Tällaiset kysymykset eivät ole yllättäviä, koska AnySearch Manager poisto voi olla vaikeaa. Tämän PUPin poistamiseksi, nettiselaimen käyttäjän pitää poistaa PUPit järjestelmästä ja nollata saastunut nettiselain.

Käyttäjät usein kutsuvat tätä kaappaajaa nimellä Any search manager virus tai Safe Finder virus. Vaikka voidaan kuvitella jälkimmäisen liittyvän kehittäjän nimeen, niin totuus on, että tämä PUP leviää yleensä yhdessä Safe Finder laajennuksen mukana, joka on toinen PUP, joka aloittaa harhaanjohtavia mainoskampanjoita.

Any Search Manager haittaohjelma ei vahingoita järjestelmää suoraan. Se voi aiheuttaa hieman CPU käytön lisäystä ja selainten hidastumista, muuta se ei suoraan tee. Loput sen suorittamat tehtävät käynnistetään nettiselaimella.

Syy miksi haittaohjelma korvaa ensisijaisen aloitussivun ja hakupalvelun on selvää – se haluaa promotoida yhteistyökumppanien sivuja. Ei kuitenkaan ole selvää mitä sen partnerit piilottelevat linkkien takana, joten aina kun klikkaat annettua linkkiä, niin altistat PC:si haittaohjelmilla ja virustartunnoille.

Senzavirus.it tutkijat suosittelevat poistamaan tämän kaappaajan, jotta voidaan estää nettiselainta luomasta tunkeilevia pop-up ja muita mainoksia. AnySearch Manager virus voi olla mukana hämärissä mainoskampanjoissa. Ole siis varovainen mainosten kanssa, jotka promotoivat ohjelmien päivityksiä, online virustarkistuksia tai pyytää ottamaan osaa online kyselyyn.

Vaikka et halua käyttää epäilyttävää sivua nettihakuihisi, sinulle ei ehkä anneta mahdollisuutta käyttää muuta hakukonetta. Sen tekemiseksi sinun pitää poistaa Any Search Manager kokonaan.

Muutoksia joita Any Search Manager virus tekee nettiselaimilleAny Search Manager tai AnySearch Manager on jälleen yksi selaimen kaappaaja, joka voi antaa muokattuja hakutuloksia ja luoda tunkeilevia mainoksia satunnaisille verkkosivuille.

The AnySearch Manager poisto ei ole niin helppoa kuin luulet. Tämä laajennus voi asettaa juurensa syvälle nettiselaimeen, sekä muokata Windows Rekisterin merkintöjä, selaimen kuvakkeita, Windows aloitusta ja muita asetuksia, joiden nollaus manuaalisesti voi olla hankalaa.

Jos haluat kokeilla PUP poistoa, niin voit käyttää askel-askeleelta ohjeita tämän artikkelin lopussa. Jos prosessi ei onnistu, niin testaa FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai muuta turvaohjelmaa ja poista Any Search Manager Mac tai Windows laitteelta. Sen jälkeen sinun pitää nollata nettiselaimesi aikaisempaan tilaan.

Ilmaisohjelmapaketteja käytetään yhä PUP levitykseen

Kuvailemallamme PUP ohjelmalla on virallinen latauslähde. Hakukone jota se promotoi on löydettävissä kirjoittamalla sen URL osoitepalkkiin. Se ei riitä vakuuttamaan tämän hakukoneen luotettavuudesta. Se että sitä levitetään vaihtoehtoisesti ilmaisohjelmien mukana on merkki, että tähän hakukoneeseen ei voida luottaa.

Kysymys on miten tämän kaltaiset PUPit onnistuvat luikertelemaan järjestelmään. Rahastuksen takia niitä levitetään ohjelmapaketeissa ilmaisohjelmien rinnalla.

Siksi on tärkeää olla tarkkana ilmaisohjelman asennusten kanssa ja estää ”valinnaisten latausten” asennus. Jopa kaikkein tarkimmat käyttäjät eivät huomaa ylimääräisiä asennustiedostoja, jos he luottavat Pika- ja Perusasennukseen. Voit välttää PUPit, jos valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan ja poistamalla kaikki ”valinnaiset lataukset”, vaikka niiden sanotaan olevan ilmaisia sekä hyödyllisiä.

Jos olet kärsinyt odottamattomista uudelleenohjauksista jo hetken, sinun kannattaa tarkistaa Mac tai Windows järjestelmäsi tämän kaappaajan varalta. Selaimen kaappaajat ja vastaavat PUPit voivat ilmaantua tietokoneellesi odottamatta. Siksi on hyvä olla ainakin muutama Secure-surf.net poistovaihtoehto valmiina.

Poista AnySearch Manager PUP Mac ja Windows laitteelta

Jos mietit miten voit poistaa odottamattomat selaimen uudelleenohjaukset epäilyttäville sivuille tai lopettaa tunkeilevat mainokset, sinun pitää lukea askel-askeleelta poisto-ohjeet, jotka tiimimme ovat luoneet. Ne auttavat sinua poistamaan Any Search Manager viruksen manuaalisesti.

Jos kuitenkin haluat käyttää aikaa tärkeämpiin tehtäviin kuin PC:n korjaamiseen, automaattinen AnySearch Manager poisto on juuri sinulle. Sinun pitää vain asentaa ammattilaisten haittaohjelman poistaja ja asettaa se suorittamaan järjestelmän täysi tarkistus.

Voit poistaa viruksen vahingot FortectIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Fortect tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Fortect Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Fortect Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Fortect Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Fortect ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Any Search Manager Poisto-ohje

Poista Windowsista

Any Search Manager ei ole virus. Sen poisto voi kuitenkin olla vaikeaa, koska se aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia. Nämä ohjeet voivat kuitenkin auttaa:

Poistaaksesi Any Search Manager Windows 10/8 laitteilta, ole hyvä ja seuraa näitä askeleita:

 1. Kirjoita Control Panel/Ohjauspaneeli Windows hakulaatikossa ja paina Enter tai paina hakutulosta.
 2. Osiossa Programs, valitse Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Löydä listalta merkinnät, jotka liittyvät Any Search Manager (tai muut viimeksi asennetut epäilyttävät ohjelmat).
 4. Klikkaa oikealla sovellukseen ja valitse Uninstall.
 5. Jos User Account Control ilmaantuu, paina Yes.
 6. Odota, kunnes poistoprosessi on valmis ja paina OK. Poista Windowsista

Jos olet Windows 7/XP käyttäjä, jatka seuraavia ohjeita seuraamalla:

 1. Paina Windows Start > Control Panel oikealla (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs).
 2. Ohjauspaneelissa, paina Programs > Uninstall a program. Poista Windowsista
 3. Valitse ei toivotut sovellukset painamalla sitä kerran.
 4. Ylhäältä, paina Uninstall/Change.
 5. Vahvistuslaatikossa, paina Yes.
 6. Paina OK kun poistoprosessi on valmis.

Poista Any Search Manager Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Any Search Manager tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista ei-toivotut laajennukset MS Edge selaimelta:

 1. Valitse Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Extensions.
 2. Listalta, valitse laajennukset ja paina Hammasratas kuvaketta.
 3. Paina Uninstall alhaalta. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Poista evästeet ja muut selaintiedot:

 1. Paina Menu (kolme pystypistettä selainikkunan oikeasta yläkulmasta) ja valitse Privacy & security.
 2. Osiossa Clear browsing data, valitse Päätä mitä poistat.
 3. Valitse kaikki (paitsi salasanat, vaikka voit laittaa myös medialisenssit mukaan, jos käytössä) ja paina Clear. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa uuden välilehden ja kotisivun asetukset:

 1. Paina menu kuvaketta ja valitse Settings.
 2. Etsi On startup osio.
 3. Paina Disable jos löydät epäilyttäviä sivustoja.

Nollaa MS Edge jos yllä olevat askeleet eivät toimineet:

 1. Paina Ctrl + Shift + Esc ja avaa Tehtävienhallinta.
 2. Paina More details nuolta ikkunan alareunassa.
 3. Valitse Details välilehti.
 4. Selaa nyt alas ja etsi kaikki merkinnä, joissa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa oikealla jokaista ja valitse End Task jotta MS Edge sammuu. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Jos tämä ratkaisu ei auttanut sinua, sinun pitää käyttää edistynyttä Edge nollaustapaa. Muista pitää mielessäsi, että sinun pitää varmuuskopioida tiedostosi ennen jatkamista.

 1. Etsi seuraava kansio tietokoneeltasi: C:\\Users\\%username%\\AppData\\Local\\Packages\\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 2. Paina Ctrl + A näppäimistöltäsi ja valitse kaikki kansiot.
 3. Klikkaa oikealla ja valitse Delete Nollaa MS Edge/Chromium Edge
 4. Nyt Klikkaa Start painiketta Oikealla ja valitse Windows PowerShell (Admin).
 5. Kun uusi ikkuna aukeaa, kopioi ja liitä seuraava komento ja paina sitten Enter:

  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\\AppXManifest.xml” -Verbose Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Ohjeet Chromium-pohjaiselle Edge selaimelle

Poista laajennukset MS Edge selaimelta (Chromium):

 1. Avaa Edge ja paina valitse Settings > Extensions.
 2. Poista ei-toivotut laajennukset painamalla Remove. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Tyhjennä välimuisti ja sivustotiedot:

 1. Paina Menu ja mene Settings.
 2. Valitse Privacy and services.
 3. Osiossa Clear browsing data, valitse Choose what to clear.
 4. Osiossa Time range, valitse All time.
 5. Valitse Clear now. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Chromium-pohjainen MS Edge:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Valitse vasemmalta Reset settings.
 3. Valitse Restore settings to their default values.
 4. Vahvista painamalla Reset. Nollaa MS Edge/Chromium Edge

Nollaa Mozilla Firefox

Poista vaarallinen laajennus:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu (kolme vaakaviivaa ikkunan oikeassa yläkulmassa).
 2. Valitse Add-ons.
 3. Täällä, valitse laajennus, joka liittyy Any Search Manager ja klikkaa Remove. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa kotisivu:

 1. Klikkaa kolmea vaakaviivaa valikon oikeassa yläkulmassa.
 2. Valitse Options.
 3. Home vaihtoehdon alla, anna sivu, jonka haluat avautuvan, kun avaat Mozilla Firefox selaimen.

Tyhjennä evästeet ja sivustotiedot:

 1. Klikkaa Menu ja valitse Options.
 2. Mene Privacy & Security osioon.
 3. Selaa alas ja etsi Cookies and Site Data.
 4. Klikkaa Clear Data…
 5. Valitse Cookies and Site Data, sekä Cached Web Content ja paina Clear. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Mozilla Firefox

Jos Any Search Manager ei poistunut yllä olevien ohjeiden avulla, niin nollaa Mozilla Firefox:

 1. Avaa Mozilla Firefox selain ja klikkaa Menu.
 2. Mene Help osioon ja valitse Troubleshooting Information. Nollaa Mozilla Firefox
 3. Give Firefox a tune up osiossa, klikkaa Refresh Firefox…
 4. Kun pop-up ilmaantuu, niin vahvista toiminto painamalla Refresh Firefox – tämän pitäisi suorittaa Any Search Manager poisto. Nollaa Mozilla Firefox

Nollaa Google Chrome

Useat käyttäjät kysyvät, miten poistaa tämä kaappaaja Google Chrome selaimelta. Ei ole selvää ovatko Chrome käyttäjät sen kohteena, vai onko se sattumaan. Jos olet kuitenkin yksi uhreista, muista nolla Chrome PUP poiston jälkeen. 

Poista vaaralliset laajennukset Google Chrome selaimelta:

 1. Avaa Google Chrome, paina Menu (kolme pystypistettä oikeassa yläkulmassa) ja valitse More tools > Extensions.
 2. Uudelleen avautuvassa ikkunassa näet kaikki asennetut laajennukset. Poista epäilyttävät laajennukset painamalla Remove. Nollaa Google Chrome

Puhdista välimuisti ja verkkotiedot Chrome selaimelta:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Privacy and security, valitse Clear browsing data.
 3. Valitse Browsing history, Cookies and other site data, sekä Cached images ja files.
 4. Paina Clear data. Nollaa Google Chrome

Vaihda kotisivusi:

 1. Paina menu ja valitse Settings.
 2. Etsi epäilyttäviä sivustoja On startup osiosta.
 3. Paina Open a specific or set of pages ja paina kolmea pistettä löytääksesi Remove vaihtoehdon.

Nollaa Google Chrome:

Jos aikaisemmat tavat eivät auttaneet sinua, nollaa Google Chrome poistaaksesi kaikki komponentit:

 1. Paina Menu ja valitse Settings.
 2. Osiosta Settings, selaa alas ja paina Advanced.
 3. Selaa alas ja etsi Reset and clean up osio.
 4. Paina sitten Restore settings to their original defaults.
 5. Vahvista painamalla Reset settings viimeistelläksesi poiston. Nollaa Google Chrome

Nollaa Safari

Poista ei-toivotut laajennukset Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Uudessa ikkunassa, paina Extensions.
 3. Valitse ei-toivottu laajennus, joka liittyy Any Search Manager ja valitse Uninstall. Nollaa Safari

Poista evästeet ja muut sivustotiedot Safari selaimelta:

 1. Paina Safari > Clear History…
 2. Avautuvasta valikosta, osiossa Clear, valitse all history.
 3. Vahvista painamalla Clear History. Nollaa Safari

Nollaa Safari elleivät yllä mainitut askeleet auttaneet sinua:

 1. Paina Safari > Preferences…
 2. Mene Advanced välilehteen.
 3. Laita ruksi Show Develop menu valikkopalkissa.
 4. Paina valikkopalkissa Develop, ja valitse Empty Caches. Nollaa Safari

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Any Search Manager rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Varmuuskopioi tiedot myöhempää käyttöä varten, haittaohjelmahyökkäyksen varalta

Tietokoneen käyttäjät voivat kärsiä useista menetyksistä verkkotartuntojen takia tai omien virheiden takia. Haittaohjelman luomat ohjelmaongelmat tai suorat tietojen menetykset salauksen takia, voi johtaa ongelmiin laitteellasi tai pysyviin vahinkoihin. Kun sinulla on kunnolliset päivitetyt varmuuskopiot, voit helposti palauttaa ne sellaisen tapahtuman jälkeen ja palata töihin.

On tärkeää luoda päivityksiä varmuuskopioistasi, kun laitteeseen tehdään muutoksia, jotta voit päästä takaisin pisteeseen, jossa työskentelit haittaohjelman tehdessä muutoksia tai ongelmat laitteella aiheuttavat tiedostojen tai suorituskyvyn saastumisen. Luota tällaiseen käytökseen ja tee tietojen varmuuskopioinnista päivittäinen tai viikoittainen tapa.

Kun sinulla on aikaisempi versio jokaisesta tärkeästä dokumentista tai projektista, niin voit välttää turhautumisen ja hajoamiset. Se on kätevää, kun haittaohjelma tapahtuu yllättäen. Käytä Data Recovery Pro järjestelmän palautukseen.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä