Poisto Any Search Manager (Poisto-opas) - maalis 2021 päivitys

kirjoittanut Julie Splinters - - | Tyyppi: Selaimen kaappaaja

Any Search Manager Poisto-ohje

Mikä on Any Search Manager?

Any Search Manager on harhaanjohtava tiedoston laajennus, joka promotoi Search.anysearch.com hakusivua

Kuva nettiselaimesta, jonka Any Search Manager on kaapannut

Any Search Manager on epäilyttävä nettiselaimen laajennus SafeFinder perheeltä. Turvallisuusasiantuntijat ovat samaa mieltä tosiasioista, että sen ominaisuudet ovat tyypillisiä ”Selaimen Kaappaajille” ja ”Potentiaalisesti Ei Toivotuille Ohjelmille” (PUP). Toisin sanoen, se pystyy tunkeutumaan PC:lle huomaamatta ja saastuttamaan nettiselaimen asetukset. Any Search Manager virus kaappauksen jälkeen, käyttäjä pakotetaan käyttämään Search.anysearch.com tai Anysearchmanager.com ensisijaisena aloitussivuna, hakupalveluna sekä uuden välilehden osoitteena.

Foorumeilla on avattu useita IT-keskusteluja, joissa Google Chrome, Mozilla Firefox, sekä Safari käyttäjät kysyvät, miten poistaa Any Search Manager Mac laitteelta. Tällaiset kysymykset eivät ole yllättäviä, koska AnySearch Manager poisto voi olla vaikeaa. Tämän PUPin poistamiseksi, nettiselaimen käyttäjän pitää poistaa PUPit järjestelmästä ja nollata saastunut nettiselain.

Käyttäjät usein kutsuvat tätä kaappaajaa nimellä Any search manager virus tai Safe Finder virus. Vaikka voidaan kuvitella jälkimmäisen liittyvän kehittäjän nimeen, niin totuus on, että tämä PUP leviää yleensä yhdessä Safe Finder laajennuksen mukana, joka on toinen PUP, joka aloittaa harhaanjohtavia mainoskampanjoita.

Any Search Manager haittaohjelma ei vahingoita järjestelmää suoraan. Se voi aiheuttaa hieman CPU käytön lisäystä ja selainten hidastumista, muuta se ei suoraan tee. Loput sen suorittamat tehtävät käynnistetään nettiselaimella.

Syy miksi haittaohjelma korvaa ensisijaisen aloitussivun ja hakupalvelun on selvää – se haluaa promotoida yhteistyökumppanien sivuja. Ei kuitenkaan ole selvää mitä sen partnerit piilottelevat linkkien takana, joten aina kun klikkaat annettua linkkiä, niin altistat PC:si haittaohjelmilla ja virustartunnoille.

Senzavirus.it tutkijat suosittelevat poistamaan tämän kaappaajan, jotta voidaan estää nettiselainta luomasta tunkeilevia pop-up ja muita mainoksia. AnySearch Manager virus voi olla mukana hämärissä mainoskampanjoissa. Ole siis varovainen mainosten kanssa, jotka promotoivat ohjelmien päivityksiä, online virustarkistuksia tai pyytää ottamaan osaa online kyselyyn.

Vaikka et halua käyttää epäilyttävää sivua nettihakuihisi, sinulle ei ehkä anneta mahdollisuutta käyttää muuta hakukonetta. Sen tekemiseksi sinun pitää poistaa Any Search Manager kokonaan.

Muutoksia joita Any Search Manager virus tekee nettiselaimilleAny Search Manager tai AnySearch Manager on jälleen yksi selaimen kaappaaja, joka voi antaa muokattuja hakutuloksia ja luoda tunkeilevia mainoksia satunnaisille verkkosivuille.

The AnySearch Manager poisto ei ole niin helppoa kuin luulet. Tämä laajennus voi asettaa juurensa syvälle nettiselaimeen, sekä muokata Windows Rekisterin merkintöjä, selaimen kuvakkeita, Windows aloitusta ja muita asetuksia, joiden nollaus manuaalisesti voi olla hankalaa.

Jos haluat kokeilla PUP poistoa, niin voit käyttää askel-askeleelta ohjeita tämän artikkelin lopussa. Jos prosessi ei onnistu, niin testaa ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai muuta turvaohjelmaa ja poista Any Search Manager Mac tai Windows laitteelta. Sen jälkeen sinun pitää nollata nettiselaimesi aikaisempaan tilaan.

Ilmaisohjelmapaketteja käytetään yhä PUP levitykseen

Kuvailemallamme PUP ohjelmalla on virallinen latauslähde. Hakukone jota se promotoi on löydettävissä kirjoittamalla sen URL osoitepalkkiin. Se ei riitä vakuuttamaan tämän hakukoneen luotettavuudesta. Se että sitä levitetään vaihtoehtoisesti ilmaisohjelmien mukana on merkki, että tähän hakukoneeseen ei voida luottaa.

Kysymys on miten tämän kaltaiset PUPit onnistuvat luikertelemaan järjestelmään. Rahastuksen takia niitä levitetään ohjelmapaketeissa ilmaisohjelmien rinnalla.

Siksi on tärkeää olla tarkkana ilmaisohjelman asennusten kanssa ja estää ”valinnaisten latausten” asennus. Jopa kaikkein tarkimmat käyttäjät eivät huomaa ylimääräisiä asennustiedostoja, jos he luottavat Pika- ja Perusasennukseen. Voit välttää PUPit, jos valitset Edistyneen tai Kustomoidun asennustavan ja poistamalla kaikki ”valinnaiset lataukset”, vaikka niiden sanotaan olevan ilmaisia sekä hyödyllisiä.

Jos olet kärsinyt odottamattomista uudelleenohjauksista jo hetken, sinun kannattaa tarkistaa Mac tai Windows järjestelmäsi tämän kaappaajan varalta. Selaimen kaappaajat ja vastaavat PUPit voivat ilmaantua tietokoneellesi odottamatta. Siksi on hyvä olla ainakin muutama Secure-surf.net poistovaihtoehto valmiina.

Poista AnySearch Manager PUP Mac ja Windows laitteelta

Jos mietit miten voit poistaa odottamattomat selaimen uudelleenohjaukset epäilyttäville sivuille tai lopettaa tunkeilevat mainokset, sinun pitää lukea askel-askeleelta poisto-ohjeet, jotka tiimimme ovat luoneet. Ne auttavat sinua poistamaan Any Search Manager viruksen manuaalisesti.

Jos kuitenkin haluat käyttää aikaa tärkeämpiin tehtäviin kuin PC:n korjaamiseen, automaattinen AnySearch Manager poisto on juuri sinulle. Sinun pitää vain asentaa ammattilaisten haittaohjelman poistaja ja asettaa se suorittamaan järjestelmän täysi tarkistus.

Voit poistaa viruksen vahingot ReimageIntego avulla. SpyHunter 5Combo Cleaner ja Malwarebytes ovat suositeltavia löytämään potentiaalisesti ei toivotut ohjelma sekä virukset kaikkine tiedostoineen ja niihin liittyvine rekisterimerkintöineen.

Tarjous
tee se nyt!
Lataa
Reimage tyytyväisyys
Taattu
Lataa
Intego tyytyväisyys
Taattu
Yhteensopiva Microsoft Windows käyttöjärjestelmän kanssa Yhteensopiva macOS käyttöjärjestelmän kanssa
Mitä tehdä jos epäonnistun
Jos et onnistunut poistamaan viruksen vahinkoja Reimage Intego, submit a question meidän tukitiimille ja anna kaikki mahdolliset tiedot.
Reimage Intego ohjelmalla on ilmainen rajoitettu skanneri. Reimage Intego tarjoaa tarkemman tarkistuksen, kun ostat sen täyden version. Kun ilmainen skanneri tunnistaa ongelmat, voit korjata ne ilmaisilla manuaalisilla ohjeilla tai voit päättää ostaa koko version, jotta voit korjata ne automaattisesti.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Reimage ohjelmalla, niin kokeile SpyHunter 5 ohjelmaa.
Vaihtoehtoiset Ohjelmat
Eri ohjelmilla on erilaisia tarkoituksia. Jos et onnistunut korjaamaan saastuneita tiedostoja Intego ohjelmalla, niin kokeile Combo Cleaner ohjelmaa.

Manuaalinen Any Search Manager Poisto-ohje

Poista Any Search Manager Windows järjestelmistä

Any Search Manager ei ole virus. Sen poisto voi kuitenkin olla vaikeaa, koska se aiheuttaa useita järjestelmän muutoksia. Nämä ohjeet voivat kuitenkin auttaa:

 1. Paina Start Control Panel Programs and Features (jos olet Windows XP käyttäjä, paina Add/Remove Programs). Paina 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (jos olet 'Windows XP' käyttäjä, paina 'Add/Remove Programs').
 2. Jos olet Windows 10 / Windows 8 käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun Quick Access Menu ilmestyy, valitse Control Panel sekä Uninstall a Program. Jos olet 'Windows 10 / Windows 8' käyttäjä niin klikkaa näytön vasenta alakulmaa. Kun 'Quick Access Menu' ilmestyy, valitse 'Control Panel' sekä 'Uninstall a Program'.
 3. Poista Any Search Manager sekä siihen liittyvät ohjelmat
  Täällä, etsi Any Search Manager tai muut lähiaikoina asennetut epäilyttävät ohjelmat.
 4. Poista ne ja paina OK tallentaaksesi muutokset. Klikkaa jokaista epäilyttävää merkintää hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Uninstall'

Poista Any Search Manager Mac OS X järjestelmästä

 1. Jos käytössäsi on OS X, klikkaa Go painiketta näytön vasemmassa yläkulmassa ja valitse Applications. Klikkaa 'Go' ja valitse 'Applications'
 2. Odota kunnes näet Applications kansion ja etsi Any Search Manager tai muut siellä olevat epäilyttävät ohjelmat. Klikkaa jokaista tällaista merkintää ja valitse Move to Trash. Klikkaa jokaista haitallista merkintää ja valitse 'Move to Trash'

Poista Any Search Manager Microsoft Edge selaimelta

Resetoi Microsoft Edge asetukset (Tapa 1):

 1. Käynnistä Microsoft Edge sovellus ja klikkaa More (kolme pistettä näytön oikeassa yläkulmassa).
 2. Klikkaa Settings avataksesi lisää vaihtoehtoja.
 3. Kun Settings ikkuna avautuu niin klikkaa Choose what to clear painiketta Clear browsing data valinnan alla Mene Asetuksiin ja valitse 'Choose what to clear'
 4. Täällä, valitse kaikki mitä haluat poistaa ja klikkaa Clear. Valitse 'Clear' painike
 5. Nyt sinun pitää klikata oikealla Start painiketta (Windows logo). Täällä, valitse Task Manager. Avaa Käynnistä valikko ja valitse 'Task Manager'
 6. Kun olet Processes välilehdessä, etsi Microsoft Edge.
 7. Klikkaa sitä oikealla ja valitse Go to details vaihtoehto. Jos et näe Go to details vaihtoehtoa niin klikkaa More details ja toista aikaisemmat askeleet. Klikkaa 'Microsoft Edge' oikealla ja valitse 'Go to details' Valitse 'More details' jos 'Go to details' vaihtoehto ei ilmaannu
 8. Kun Details välilehti ilmaantuu niin etsi jokainen valinta jossa on Microsoft Edge nimi. Klikkaa niitä oikealla ja valitse End Task poistaaksesi ne. Etsi Microsoft Edge merkinnät ja valitse 'End Task'

Microsoft Edge selaimen resetointi (Tapa 2):

Jos Tapa 1 ei auttanut sinua niin sinun pitää käyttää Edistynyttä Edge poistotapaa.

 1. Huomio: Sinun pitää varmuuskopioida tietosi ennen kuin käytät tätä tapaa.
 2. Etsi tämä kansio tietokoneeltasi C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Valitse jokainen merkintä joka sinne on tallennettu ja klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella. Valitse sitten Delete vaihtoehto. Mene Microsoft Edge kansioon tietokoneellasi, klikkaa jokaista merkintää oikealla ja klikkaa 'Delete'
 4. Klikkaa Start painiketta (Windows Logo) ja kirjoita window power, Search my stuff linjalle.
 5. Klikkaa Windows PowerShell merkintää oikealla ja valitse Run as administrator. Etsi Windows PowerShell, klikkaa sitä oikealla ja valitse 'Run as administrator'
 6. Kun olet järjestelmän valvojana: Windows PowerShell ikkuna ilmaantuu, liitä tämä rivi PS C:\WINDOWS\system32> ja paina Enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopioi ja liitä vaadittava komento ja paina 'Enter'

Kun nämä askeleet on tehty niin Any Search Manager pitää poistaa Microsoft Edge selaimeltasi.

Poista Any Search Manager Mozilla Firefox (FF) selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Mozilla Firefox, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Add-ons Extensions. Klikkaa menu kuvaketta ja valitse 'Add-ons'
 2. Täällä, valitse Any Search Manager sekä muut kyseenalaiset liitteet. Paina Remove poistaaksesi nämä merkinnät. Valitse 'Extensions' ja etsi haitalliset merkinnät. Klikkaa 'Remove' poistaaksesi ne kaikki
 3. Resetoi Mozilla Firefox
  Klikkaa Firefox valikkoa vasemmassa yläkulmassa ja paina kysymysmerkki kuvaketta. Täällä, valitse Troubleshooting Information. Klikkaa Menu kuvaketta ja sitten '?'. Valitse 'Troubleshooting Information'
 4. Nyt näet Reset Firefox to its default state viestin ja Reset Firefox painikkeen. Klikkaa tätä painiketta useasti ja suorita Any Search Manager poisto loppuun. Klikkaa 'Reset Firefox' painiketta muutaman kerran

Poista Any Search Manager Google Chrome selaimelta

Useat käyttäjät kysyvät, miten poistaa tämä kaappaaja Google Chrome selaimelta. Ei ole selvää ovatko Chrome käyttäjät sen kohteena, vai onko se sattumaan. Jos olet kuitenkin yksi uhreista, muista nolla Chrome PUP poiston jälkeen. 

 1. Poista haitalliset liitteet
  Avaa Google Chrome, klikkaa valikko kuvaketta (oikea yläkulma) ja valitse Tools Extensions. Klikkaa Menu kuvaketta. Valitse 'Tools' sekä 'Extensions'
 2. Täällä, valitse Any Search Manager sekä muut haitalliset liitteet ja paina Roskakori kuvaketta poistaaksesi nämä merkinnät. Etsi haitalliset merkinnät ja poista ne kaikki painamalla Roskakori kuvaketta
 3. Klikkaa Menu kuvaketta uudelleen ja valitse Settings Manage Search engines osion Search alla. Kun olet 'Settings' osiossa, valitse 'Manage search engines...'
 4. Kun olet Search Engines..., poista haitalliset hakusivut. Sinun tulisi jättää vain Google tai haluamasi sivuston nimi. Paina 'X' poistaaksesi haitalliset URLit
 5. Resetoi Google Chrome
  Klikkaa Menu kuvaketta Google Chrome selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Settings.
 6. Selaa alas sivun loppuun ja paina Reset browser settings. Kun olet 'Settings' osiossa, selaa alas 'Reset browser settings' painikkeeseen ja klikkaa sitä
 7. Paina Reset vahvistaaksesi tämän toiminnon ja suorittaaksesi Any Search Manager poiston loppuun. Klikkaa 'Reset' painiketta suorittaaksesi poiston loppuun

Poista Any Search Manager Safari selaimelta

 1. Poista vaaralliset laajennukset
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikosta näytön vasemmassa yläkulmassa. Kun olet tehnyt tämän, valitse Preferences. Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Preferences'
 2. Täällä, valitse Extensions ja etsi Any Search Manager tai muita epäilyttäviä merkintöjä. Klikkaa Uninstall painiketta poistaaksesi ne kaikki. Mene 'Extensions' ja poista haitalliset lisäosat
 3. Resetoi Safari
  Avaa Safari nettiselain ja klikkaa Safari valikossa näytön vasemmassa yläkulmassa. Täällä, valitse Reset Safari.... Klikkaa 'Safari' ja valitse 'Reset Safari...'
 4. Nyt näet yksityiskohtaisen keskustelu ikkunan jossa on resetointi valinta. Kaikki nämä vaihtoehdot on yleensä ruksattu valmiiksi mutta voit itse valita mitkä haluat resetoida. Klikkaa Reset painiketta suorittaaksesi Any Search Manager poistoprosessin loppuun. Valitse kaikki vaihtoehdot ja klikkaa 'Reset' painiketta

Kun olet poistanut tämän potentiaalisesti ei toivotun ohjelman (PUP) ja korjannut kaikki nettiselaimesi, me suosittelemme PC järjestelmäsi tarkistamista maineikkaalla haittaohjelman poistajalla. Tämä auttaa sinua poistamaan Any Search Manager rekisterimerkinnät ja tunnistaa myös vastaavat loiset tai mahdolliset haittaohjelmat tietokoneellasi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen meidän arvostamia haittaohjelman poistajia: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner tai Malwarebytes.

Suositeltavaa sinulle

Älä anna hallituksen vakoilla sinua

Hallituksella on useita ongelmia, mitä tulee käyttäjien tietojen seuraamiseen ja asukkaiden vakoiluun, joten sinun kannattaa ottaa tämä huomioon ja oppia lisää hämärien tietojen keräystavoista. Vältä ei-toivottua hallituksen seurantaa tai vakoilua ja ole täysin nimetön internetissä. 

Voit valita eri sijainnin, kun menet verkkoon ja käyt käsiksi materiaalin, jota haluat ilman sisältörajoituksia. Voit helposti nauttia riskittömästä internetyhteydestä pelkäämättä hakkerointia, kun käytät Private Internet Access VPN palvelua.

Hallitse tietoja joihin hallitus tai muu toivomaton osapuoli voi päästä käsiksi ja selata nettiä ilman vakoilua. Vaikka et ota osaa laittomiin toimiin tai luotat valitsemiisi palveluihin, alustoihin, epäilet omaa turvallisuuttasi ja teet varotoimia käyttämällä VPN palvelua.

Kirjoittajasta
Julie Splinters
Julie Splinters - Haittaohjelmien poiston asiantuntija

Jos tämä ilmainen poisto-ohje auttoi sinua ja olet tyytyväinen palveluumme, ole hyvä ja harkitse lahjoituksen tekemistä jotta voimme pitää tämän palvelun elossa. Jopa kaikkein pienin summa otetaan kiitollisuudella vastaan

Ota yhteyttä Julie Splinters
Tietoa yrityksestä Esolutions

Poisto-ohjeet muilla kielillä